Retriitillä olemme oman seksuaalisen identiteetin äärellä. Seksuaalinen hyvinvointi ei välttämättä sisällä lainkaan seksuaalista toimintaa. Seksi on sitä kuinka me valitsemme toimia tai olla toimimatta ja seksuaalisuus on se mitä me olemme. Tapahtuma on avoin kaikille kehoille, seksuaalisuuntauksille ja suhdemuodoille. Retriitti sopii tantrasta kiinnostuneille ja tantraa harjoittaneille.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vapauta seksuaalisuutesi eri puolet – kaupunkiretriitti Jyväskylässä

June 16 @ 18:00 - June 18 @ 18:00

272€

Tunnetko olevasi herkän energeettinen?
Haluaisitko herkutella aistillisen sensuaalisesti?
Oletko villisti seksuaalinen?
Onko sinun kinky puolesi saanut tilaa elämässäsi?
Oletko koskaan tutkinut tarkemmin sitä mikä sinä olet seksuaalisilta laaduiltasi?

Mitäs jos perus penetraatio ei ole sinun juttu, mutta et tiedä miten ilmentää omaa seksuaalisuutta siten, että saat täyden täyttymyksen?
Olemme hyvin erilaisia siinä miten ilmennämme ja koemme omaa nautintoa. Joku nauttii herkästä hitaasta kosketuksesta, toinen siitä, että saa katsoa, yksi kaipaa pientä kipua ja kolmas ei halua kosketusta lainkaan.

Tällä kaupunkiretriitillä tutustumme tietoisesti seksuaalisuuden eri puoliin ja miten puolet ovat yhteydessä toisiinsa vai ovatko sittenkään.

Tantra tutkii estottomasti seksuaalisuutta käytännön tasolla, rakkauden tilasta tietoisesta näkökulmasta.

Seksuaalisuuden äärellä tietoisesti oleminen voi olla henkistä, sekä pyhää työskentelyä tai sitten se voi olla nopea paineiden purku. Molemmat näistä ovat yhtä samanarvoisia ja tärkeitä silloin kun ne tulevat tietoisen tekemisen kautta. Tarpeet vaihtelevat hetkittäin ja tällöin on hyvä toimia niiden mukaisesti. Koet olevasi seksuaalisesti ravittu kun saat selkeyden sille, kuinka sinä täytyt eri tasoilla ja eri tavoin. Seksuaalivoima on suuri moniulotteinen energia, jonka valjastaminen voimavaraksi antaa elämääsi uusia mahdollisuuksia. Seksuaalisuus antaa energiaa, vahvistaa omien moninaisten tunteiden hyväksymistä ja vapautta. Saat lisää poweria sekä iloa tekemiseen, luomiseen ja olemiseen.

Retriitillä olemme oman seksuaalisen identiteetin äärellä. Seksuaalinen hyvinvointi ei välttämättä sisällä lainkaan seksuaalista toimintaa. Seksi on sitä kuinka me valitsemme toimia tai olla toimimatta ja seksuaalisuus on se mitä me olemme.

Tämä retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla eroottisuutesi äärellä turvallisesti sallivassa ja hyväksyvässä ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus löytää sinun ominainen vahva KYLLÄ seksuaalisuuden eri ilmentymismuodoille ja moninaisuuden kirjolle. Seksuaalisuus ei ole joko tai, vaan se on sekä että.

Tämä retriitti on seksuaaliterveyttä parhaimmillaan!

Tapahtumiemme kulku ja turvallinen tila. Lue täältä lisää.

Tapahtuma on avoin kaikille kehoille, seksuaalisuuntauksille ja suhdemuodoille.
Retriitti sopii tantrasta kiinnostuneille ja tantraa harjoittaneille.
Retriitti ei sisällä alastomuutta, mutta joissakin harjoituksissa voi olla vähäpukeisuutta sinun omien rajojesi mukaisesti.

Retriittiin ei sisälly ruokia eikä majoitusta. Tarjoamme osallistujille kahvia ja teetä päivien aikana.

Aika:

16.6. – 18.6.
Pe 18.00 – 21.00
La 11.00 – 19.00
Su 10.00 – 16.00

Hinta:

272€
Maksu käteisellä tai kortilla.
Varausmaksu 72€. Varausmaksusta tulee lasku ilmoittautuessa. Maksamalla varausmaksun vahvistat retriittipaikan. Varausmaksua ei palauteta, jos estyt tulemasta retriitille.

Paikka:

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä

Retriitin ohjaavat
Sun Kanssakulkijat,
Virpi ja Niina

suntantra.com

Ilmoittautumiset sähköpostiin suntantra22@gmail.com.

Venue

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä, Finland
+ Google Map