Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Voima & Virtaus -valmennus

14.9.2019 @ 12:00 - 15:00

49€

Uusi valmennus!!! 🌬

Kuukauden matka ryhmässä. Pysähtyen oman elämäsi äärelle: Mikä on sinulle oikeasti merkityksellisintä? Mitä haluat toteuttaa elämässäsi?

Tämän valmennuksen pointtina ei ole kikkailla niin, että elämä haasteiden keskellä tuntuisi hetkellisesti paremmalta. Pointtina on, että alat nähdä, kuinka sinä voit oikeasti vaikuttaa itseesi, elämääsi ja ympäristöösi, kuinka voit luoda mitä tarvitset ja haluat. Ja sitä kautta rakentaa vakaampaa, rakkaudellisempaa suhdetta itseesi ja elämääsi.

Siinä nimittäin on oma jujunsa. Että osaa tavoitella oleellisia juttuja, ei vain ohimenevää mielihyvän tunnetta. Mietihän. Useimmilla meistä elämä ei ole todellakaan aina kivaa ja soljuvaa. Ja se on ihan ok niin! Kuitenkin oma kokemukseni on, että kun jokin mättää kunnolla omassa arjessa, niin sitä voi olla hitsin vaikea hyväksyä. Säädän vaikka mitä eri juttuja jotta olisi kivempaa ja parempi olo, tai koitan väkisin puskea jotain kapeakatseista ratkaisua siihen asiaan, joka tuntuu pilaavan elämäni. Hyvän olon tavoittelussa ei ole mitään vikaa, mutta on tärkeä muistaa, että kipu kertoo aina siitä, että jokin asia kaipaa läsnäolevaa huomiotasi. Helpon ratkaisun haluamisessa ei ole mitään vikaa, mutta on oikeasti vaikeaa ratkaista ongelmia samasta ajattelusta ja toiminnasta käsin, joka alunperin loi ne ongelmat. Välttelemällä elämän solmukohtien ääreen pysähtymistä, missaat tilaisuuden luoda jotakin toimivampaa ja ytimekkäämpää itsellesi. Pysähtyminen, rakkaudellinen intentio ja hyväksyvä läsnäolosi ovat ensimmäisiä askelia.

Valmennus voi olla hyvä juttu jos

▪ Sinulla on tunne siitä, että jokin palanen etsii paikkaansa
▪ Jokin asia elämässäsi vie sinulta liikaa energiaa
▪ Kaipaat selkeyttä elämäsi rakenteisiin
▪ Haluat muuttaa omia toimintatapojasi
▪ Haluat muuttaa omaa ajatteluasi
▪ Haluat ymmärtää paremmin, mikä olisi sinulle hyväksi
▪ Kaipaat muutosta johonkin tiettyyn elämän osa-alueeseen
▪ Haluat pysähtyä kuulemaan itseäsi selvemmin
▪ Olet kyllästynyt voimattomuuden tunteeseen
▪ Etsit jotakin uutta
▪ Olet vaihtamassa arvomaailmaasi
▪ Haluat yksinkertaistaa asioita
jne 🙂

Karkeasti katsottuna ne asiat, joihin toivot muutosta, voidaan jakaa kolmeen kastiin:

Ne asiat, joista voit itse päättää
Ne asiat, joihin voit vaikuttaa
Ne asiat, joista et voi päättää, etkä vaikuttaa

Valmennuksessa keskitytään ymmärrettävästi kahteen ensimmäiseen kategoriaan. Omia tavoitteita kirkastaessa keskitytään sellaisiin muutoksiin, joiden toteutuminen on omasta itsestä kiinni. On myös paljon hedelmällisempää suunnata energiaa sinne, missä on kestävä arvopohja. Millainen ihminen haluat olla? Kuinka haluat kohdella muita? Mitä hyvää haluat itsellesi ja muille?

Kyse on käytännössä valinnoista. Mihin valitset käyttää aikasi, energiasi, huomiosi. Minkä päätät olevan merkityksellistä juuri sinulle. Mistä sellaisesta voit luopua, mikä ei palvele enää.

Siitä tulee tämän kurssin nimi, voima ja virtaus. Voima löytyy siellä, missä huomaat, että sinä et ole olosuhteiden uhri, vaan kykenet tekemään vaikka pieniltäkin tuntuvia sopivia valintoja. Se vahvistaa itseluottamustasi, ja luottamusta kaiken alla virtaavaan elämään. Se on vähän niinkuin henkistä konmaritusta. Tavarakasojen alta löytyy elämäniloa.

Tarjoan tämän ensimmäisen valmennuksen tosi edulliseen pilottihintaan, joka ei toistu enää myöhemmin: 49€ /hlö (norm. 79€). Siihen sisältyy:

▪ Kolme tapaamista ryhmän kesken
▪ Viikoittaiset teemat tehtävineen
▪ Yksinkertaisia ja voimakkaita harjoituksia
▪ Aktiivinen facebook-ryhmä, joka tukee oman prosessin ylläpitoa

Tämän valmennuksen aikana saat tilaisuuden järjestellä elämäsi olosuhteita palvelemaan kutsumustasi, tai sitä kaikkea, mikä on sinulle oikeasti merkityksellistä. Sinulle vahvistuu ymmärrys siitä, että sinä todellakin olet se tyyppi, joka aktiivisesti osallistuu toivottujen muutosten aikaansaamiseksi elämässäsi. Valmentajana minä en tarjoa mitään oikeita ratkaisuja, eikä kukaan muukaan sitä tee, ja se on oikeasti tosi hienoa. Ja kuitenkaan kyse ei ole siitä, että olisit hampaat irvessä kiinni kontrollissa elämäsi tapahtumista. Hampaat irvessä kontrolloimisen tunnistat esimerkiksi siitä, että sinulla on jokin yksi näkemys siitä, kuinka asioiden pitäisi mennä. Ja olet mahdollisesti jo yrittänyt useasti toistamiseen samaa kaavaa, ja silti tuntuu, että portit helpotukseen pysyvät suljettuna. Tilanteen ajantasainen toteaminen, ja sopivien eteenpäin vievien kysymysten itseltä kysyminen auttaa huomaamaan, mitä muita portteja onkin itseasiassa jo valmiiksi avoinna.

Tapaamiset pidetään Kouvolassa. Mikäli esim. Lahdesta on useampia tulijoita, niin voidaan järjestellä kimppakyytejä. Sinun tulisi päästä osallistumaan ensimmäiseen tapaamiseen, sekä vähintään yhteen muista tapaamisista. Alla päivämäärät. Tapaamisten kellonaika saattaa vielä muuttua, mutta alustavasti ne ovat klo 12-14:30/15:00. Jokaisella tapaamiskerralla teetarjoilu 🍵☕

Lauantaina 14.9.
Lauantaina 28.9.
Lauantaina 12.10.

Osallistumismaksu: 49€
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Nuppu/ elonsyli@gmail.com
Paikkoja on rajoitetusti 🖤

Details

Date:
14.9.2019
Time:
12:00 - 15:00
Cost:
49€
Event Category:
https://www.facebook.com/events/2385377171546970/

Venue

Kouvola

Organizer

Ilo Tantra
Email:
elonsyli@gmail.com
View Organizer Website