Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wild Heart Festival 2022

7.7.2022 @ 18:00 - 10.7.2022 @ 18:00

Tule mukaan luomaan Suomessa ennen kokematonta tapahtumaa. Tule kokemaan aito yhteys ihmisiin ja tutustumaan itseesi uudella tavalla.

Työpajojen vetäjät ovat kaikki Tantric Life Coach -koulutuksen käyneitä sertifioituja ohjaajia ja hoitajia. Tantrisuus, tietoisuus, aitous, turvallisuus, leikkisyys, meditaatio, hyväksyvä ilmapiiri, yhteisöllisyys, vapaus, vastuu ja villeys ovat laatuja, joita kutsumme festivaaleille.

Kaikki osallistujat saapuvat samaan aikaan ja festivaali avataan yhdessä, näin luomme yhteisen tilan, joka tarjoaa mahdollisimman hyvän yhteyden kaikkien osallistujien välille. Aikaisemmin voi toki lähteä jos on tarve tai ei viihdy, mutta avauksen jälkeen olemme kaikki tuttuja. Ruokailemme myös kaikki yhdessä keittiö-tiimin paikan päällä valmistamaa herkkuruokaa, joka kuuluu lipun hintaan.

Työpajoja on aina 2-3 rinnakkain, jotta kaikki pääsevät osallistumaan. Osallistujamäärä rajoitetaan ja lippuja myydään vain 100 kappaletta.

Voit myös nauttia erilaisista hoidoista ja yksilövalmennuksista, joista tekijät veloittavat oman hintansa.

Kokoonnumme Tammisaaressa, jossa koko Wild Heart Transformation (WHT) ja Tantric Life Coach (TLC) -koulutukset saivat alkunsa. Paikkana on ihana Knipnäsin Hyvän olon keskus, joka sijaitsee meren rannalla.

Lippujen Early Bird -hinta on 220 €, joka on voimassa huhtikuun loppuun. Lipun normaalihinta on 260 €.

Osta lippusi klikkaamalla lippukauppaan sivun oikeassa laidassa, tai täältä: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2022

Lipun hintaan sisältyy ohjelman lisäksi yhteiset ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen), sekä telttapaikka Knipnäsin pihamaalla. Sisämajoituspaikkoja on saatavilla lisämaksusta rajoitetusti: sänkypaikka 2-4 hengen huoneessa 75 €, ja patjapaikka lattialla jaetussa huoneessa 45 € kolmelta yöltä.

Sisämajoituspaikan voit ostaa täältä: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-majoitus

Details

Start:
7.7.2022 @ 18:00
End:
10.7.2022 @ 18:00
https://www.facebook.com/events/696655004868600/

Organizer

Wild Heart Academy
Email:
wildheartfestival.info@gmail.com

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website