Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wild Heart Festival 2023

June 29 @ 16:00 - July 2 @ 16:00

Tantrafestarit
Mistä on Suomen parhaat tantrafestarit tehty?
Ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta, pysähtymisestä. Niistä on Wild Heart Festival tehty.
Nyt toista kertaa järjestettävä tantrinen kesäfestivaalimme on jo hyvää vauhtia rakentumassa! Olemme kuulostelleet palautteita osallistujilta, ja mietimme, miten voimme tehdä tapahtumasta vieläkin paremman. Miten voimme palvella tantrista perhettä entistäkin suuremmalla sydämellä.
Erityisesti saimme kiitosta laadukkaista työpajoista ja ohjaajista. Myös ensi kesänä kaikki ohjaajamme ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Suunnittelemme, että ohjelmaa olisi hieman aiempaa enemmän, ja selkeytämme työpajojen haastavuuden tasoa, jotta sinun on helpompi löytää juuri omaan kokemukseesi sopiva työpaja.
Festivaalin tunnelma ja ilmapiiri oli käsin kosketeltavan rakkaudellinen ja lämmin, ja haluamme vaalia sitä jälleen ensi kesänä. Pienellä festarilla voit tavata ja tutustua lähes kaikkiin osallistujiin, ja lisäksi pidämme jotkin ohjelmanumerot yhteisenä kaikille. Monet mainitsivatkin palautteissaan hyvän ja syvän yhteyden muihin osallistujiin, ja olivat kokeneet rikastuttavia kohtaamisia tapahtuman aikana.
Festarilipun hintaan kuuluu myös ruoka. Yhteinen ruokailu korostaa mukavaa tantraheimon perhemäistä ilmapiiriä, ja ruokailun lomassa on mukava jutustella ja vaihtaa kokemuksia.
Early Bird-liput ovat nyt myynnissä hintaan 290 € (norm. 333 €). Voit lunastaa lippuedun koodilla WILDBIRD. Linkki lippukauppaan: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2023
Early Bird-hinta on voimassa vuoden -22 loppuun saakka.
Knipnäsin upeassa ja valtavan suuressa rakennuksessa on tarjolla sisämajoituspaikkoja festarivieraiden käyttöön. Sisämajoituspaikat ovat lisämaksullisia.
Sisätilamajoituksen ostomahdollisuus lisätään myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen. Teltta- tai riippumattopaikka sisältyy lipun hintaan.
Tule siis sinäkin mukaan luomaan kanssamme Wild Heart Festivalia!

Details

Start:
June 29 @ 16:00
End:
July 2 @ 16:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Wild Heart Academy
Email:
wildheartfestival.info@gmail.com

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website