Loading Events

« All Events

Wild Heart Transformation 2020 Etelä-Suomi

10.10.2020 @ 12:00 - 11.7.2021 @ 16:00

Tantran polku on värikäs, lempeä ja herkullinen. Sillä ei ole päämäärää, vaan se on elämän mittainen matka itseesi, toiseen ja kaikkeuteen. Se herättää eloon kehosi viisauden ja sydämesi villin voiman. Oletko valmis astumaan mukaan?

WHT on maanläheinen ja käytännöllinen tapa tutustua tantraan pintaa syvemmältä. Opiskelu painottuu käytännön harjoituksiin, ja iso osa harjoituksista on kehollisia. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä. Kurssi on monelle osallistujalle ollut täynnä muutoksia ja kasvua, kohti henkilökohtaista hyvinvointia ja oman itsen ja muiden kokonaisvaltaisempaa hyväksyntää.

Kurssi on ollut minulle henkilökohtaisesti ajatusmaailmaa monella tavalla mullistava. Se on auttanut tunnistamaan ulkopuolelta tulevia uskomuksia itsestä, muista ja ihmissuhteista… Kokemusten jakaminen muiden kanssa on ollut uskomattoman avartavaa ja palkitsevaa. Paras päätös ikinä lähteä mukaan! -Osallistuja, WHT-19

Kurssin sisältö ei ole “kiveen hakattu”, mutta monille parasta antia ovat olleet seuraaviin teemoihin liittyvät harjoitukset:

  • Kehotietoisuus, aistien herätteleminen
  • Oman seksuaalisuuden hyväksyminen
  • Omien ja toisten rajojen tunteminen
  • Läsnäolo ja intiimiys
  • Kosketuksen eri tavat ja merkitykset sekä tantrinen hieronta
  • Seksuaalienergian tutkiminen
  • Jakaminen turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä

Näiden lisäksi monille on syntynyt syviä ja antoisia ystävyys- ja yhteistyösuhteita – ja jokunen parisuhdekin on saanut alkunsa kursseilla. Kurssi sopii myös pariskunnille.

Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.  -Kalle, WHT-19

Shanti Limnell on järjestänyt Wild Heart Transformation -kursseja vuodesta 2012, ja osallistujia on ollut yhteensä jo yli 240 eri puolilla Suomea. Shantin muutettua Portugaliin Etelä-Suomen kurssia ohjaavat nyt kolmatta vuotta hänen kouluttamansa Tantric Life Coachit, Ananda Kali ja Simo.

WHT-vuoden jälkeen voi jatkaa Shantin ohjaamalle Tantric Life Coach -kurssille. Se antaa valmiudet työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa, tantrisia periaatteita ja työkaluja käyttäen. Osa koulutuksen käyneistä järjestää tantrailtoja ja -tapahtumia omilla paikkakunnillaan, ja Tantric Life Coach -tiimi järjestää säännöllisesti tantrailtoja joogakoulu Shantin tiloissa Helsingissä.

Missä, milloin ja mitä maksaa?

Kurssi koostuu kuudesta moduulista, joista viisi on viikonlopputapaamisia perjantaista sunnuntaihin ja yksi kuuden päivän jakso kesäkuussa 2021. Lisäksi moduulien välillä pidetään pienempiä välitapaamisia, joissa voit harjoitella ja jakaa kurssikavereidesi kanssa. Kurssin tarkemmat päivämäärät ovat seuraavat:

10.10.2020 Tutustumispäivä Pesällä Tampereella
6.-8.11.2020
4.-6.12.2020
8.-10.1.2021
12.-14.3.2021
14.-16.5.2021
15.-20.6.2021 (Kesäkurssin aika ja paikka vahvistetaan myöhemmin)

Kurssipaikkana on upea ja leppoisa Villa Christine kurssikeskus Tenholassa, lähellä Tammisaarta. Koko kurssin hinta on 1450 € ja lisäksi majoitus- ja ruokamaksu Villa Christineen 74 € per vuorokausi. Kurssin voi maksaa erissä. Mukaan mahtuu 24 osallistujaa.

10.9.2020: Kurssi on täynnä, mutta voit jättää yhteystietosi jonotuslistalle: http://bit.ly/wht-20-jonotuslista

Olen oppinut kunnioittamaan itseäni syvemmin, kunnioittamaan rajojani ja tarpeitani ja löytänyt rohkeutta olla itselleni rehellinen siitä mitä olen ja tunnen. Eri harjoitusten avulla olen saanut kokemuksen siitä, että on turvallista olla puhtaasti sitä mitä sillä hetkellä on ja antaa sen näkyä.
-Miia, WHT-19

Ohjaajat

Kurssin ohjaavat Tantric Life Coach -kurssilta 2016 valmistuneet Ananda Kali ja Simo. Kali toi tantran Tampereelle heti valmistuttuaan, jonne hän perusti Läsnäolon keskus Pesän. Simo on tutkinut tantraa eri näkökulmista, ja kirjoittaa tantra-blogia Allthingstantra.com. Simon ja Kalin lisäksi kurssilla on TLC-koulutuksen käyneitä avustajia.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, ota rohkeasti yhteyttä!

Lämpimin terveisin,
Kali & Simo

Tämä on kurssi, jonka pitäisi kuulu jokaisen ihmisen peruskoulutukseen! -Osallistuja, WHT-19

Details

Start:
10.10.2020 @ 12:00
End:
July 11 @ 16:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/219390569049819

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
Website:
https://www.villachristine.fi/

Organizer

Simo & Kali