Loading Events

« All Events

Wild Heart Transformation 2021 Etelä-Suomi

27.8.2021 @ 18:00 - 29.5.2022 @ 16:00

Wild Heart Transformation – mitä se on?

Haluatko elämääsi uusia kokemuksia, iloa, nautintoa, inspiraatiota, kasvamista, musiikkia, tanssimista, seksuaalisuuden tutkimista, rentoutumista, meditaatiota, kosketusta ja läsnäoloa? Haluatko elää tietoisemmin, täysillä ja kokonaisena?

Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseämme että muita sellaisena kuin olemme.

WHT-tantrakurssi kestää alkusyksystä loppukevääseen. Pitkän kestonsa takia, kurssi antaa huikean mahdollisuuden kasvaa ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja löytää pysyvää muutosta elämääsi. Kurssilla pääset harjoittelemaan hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti. Sinulla on ohjaajien ja koko ryhmän tuki, jolloin omien sisäisten prosessien huomaaminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.

Liittyäksesi mukaan matkalle, et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halu ja uskallus hypätä tuntemattomaan sekä kiinnostus kokea uusia juttuja.

Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell.

“Olen oppinut kunnioittamaan itseäni syvemmin, kunnioittamaan rajojani ja tarpeitani ja löytänyt rohkeutta olla itselleni rehellinen siitä mitä olen ja tunnen. Eri harjoitusten avulla olen saanut kokemuksen siitä, että on turvallista olla puhtaasti sitä mitä sillä hetkellä on ja antaa sen näkyä.” -Miia

Ajankohta ja kurssin hinta

WHT-kurssi koostuu yhteensä 16:sta lähiopetuspäivästä. Kurssiviikonloput alkavat perjantaina klo 18 ja päättyvät sunnuntaina klo 16. Tapaamisten päivämäärät ovat seuraavat:

27.-29.8.2021
8.-10.10.
19.-21.11.
7.-9.1.2022
25.-27.2.
8.-10.4.
25.-29.5.

Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain. Kurssipaikaksi olemme valinneet tunnelmallisen Villa Christinen Tenholassa, Tammisaaren lähellä.

Kurssin hinta on 1650 €. Sen lisäksi maksetaan kurssipaikkaan majoitus- ja ruokamaksu 70-80 € per vuorokausi, jolloin viikonlopun täysihoidon hinnaksi tulee 140-160 €. Kurssin voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kymmenessä erässä kuukausittain. Majoitusmaksut laskutetaan erikseen viikonlopputapaamisen jälkeen.

Kurssille voit hakea täyttämällä tämän lomakkeen: http://bit.ly/wht-21

“Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle

Erikoistarjous!

Tunnetko, tiedätkö jonkun miehen, jota WHT-matka saattaisi kiinnostaa? Pyydä hänet mukaan, ja jos hän ilmoittautuu, saatte molemmat 100€ alennuksen kurssin hinnasta. Ryhmät ovat usein olleet naispainotteisia, joten toivomme näin saavamme mukaan lisää tantramiehiä!

Ohjaajat

WHT-ryhmää ohjaavat tänä vuonna Katri Peuralinna ja Simo Annala. Katri on seksuaalineuvoja, TRE-ohjaaja sekä Tantric Life Coach. Hän on ollut avustajana useassa WHT-ryhmässä. Simo on ohjannut WHT:tä kolme vuotta. Hän opiskelee parhaillaan transaktioanalyysiä, on kouluttautunut tanssin ja somatiikan alalla ja soittaa musiikkia DJ:nä. Katrin ja Simon lisäksi kurssilla on kaksi TLC-koulutuksen käynyttä avustajaa.

WHT ja vallitseva koronatilanne

Ensi syksyn koronatartuntojen määrä on täysi arvoitus. Olemme pitäneet menestyksekkäästi WHT-ryhmiä myös vaikeimman koronatilanteen aikana. Jaoimme kurssilaiset 4-6 hengen ryhmiin, jotka kokoontuivat eri paikkakunnilla. Ohjasimme ryhmiä etäyhteyden välityksellä. Se toimi hienosti. Tämä on hyvä olemassaoleva varasuunnitelma, jos maahamme asetetaan kokoontumisrajoituksia tai lähitapaamisia on muuten mahdotonta järjestää. Ensisijaisesti pyrimme kokoontumaan kurssipaikassa, sovittuina ajankohtina.

Syksyllä alkaa myös toinen WHT-ryhmä Keski-Suomessa, tässä linkki Facebook-tapahtumaan.

Hae kurssille täyttämällä lomake: http://bit.ly/wht-21

Jos sinulla on jotain kysyttävää kurssiin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoittessa info@wildheartacademy.net

Sydämellisin terveisin,
Katri ja Simo

“Tämä on kurssi, jonka pitäisi kuulu jokaisen ihmisen peruskoulutukseen!” -Osallistuja, WHT-19

Details

Start:
August 27 @ 18:00
End:
29.5.2022 @ 16:00
Event Category:
Event Tags:
, ,
View Event Website

Organizer

Katri & Simo

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
+ Google Map
View Venue Website