Loading Events

« All Events

Wild Heart Transformation 2021 Pirkanmaa

4.11.2021 @ 18:00 - 12.6.2022 @ 18:00

Wild Heart Transformation – mitä se on?

Kaipaatko elämääsi: Uusia kokemuksia ja kohtaamisia? Kosketusta ja läsnäoloa? Iloa ja nautintoa? Aitoutta? Inspiraatiota ja kasvamista? Musiikkia, tanssia ja rentoutumista? Elävöitymistä? Meditaatiota?

Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?

Wild Heart Transformation – tantrakoulutus on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit elää ja kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä. Sun sydän on villi ja vapaa!

Mikäli kuulet kutsun: Lämpimästi tervetuloa Wild Heart Transformation – tantrakoulutukseen! ❤️

~*~

Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseäsi että muita sellaisina kuin olemme.

Wild Heart Transformation (WHT) on yksivuotinen prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. WHT-koulutuksia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden kasvaa ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja löytää pysyvää muutosta elämääsi. Kurssilla pääset harjoittelemaan mm. hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti.

WHT-matkallasi tukenasi on koulutetut ohjaajat ja avustajat sekä muut kurssikaverit, jolloin omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.

Liittyäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.

Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell, joka on myös WHT:n alkuperäinen luoja. Shanti tulee osallistumaan myös muutamaan WHT-kurssiosuuteen etäyhteydellä.

~*~

Aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia pääset lukemaan tämän sivun alalaidassa.

~*~

Lähitapaamisten aikataulut:
4.-7.11.2021
10.-12.12.2021
7.-9.1.2022
4.-6.3.2022
6.-8.5.2022
7.-12.6.2022

Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain/etänä. Avustajat ovat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan mukana pienryhmätapaamisissa. Myös joitakin koko ryhmän yhteisiä online-tapaamisia tullaan järjestämään ohjaajien ja avustajien toimesta lähimoduulien välillä.

Kurssipaikkana toimii taianomainen ja kaunis Nikkilä Temple, Kangasalan ja Oriveden välimaastossa.

Nikkilään pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

~*~

Tuutko mukaan? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: triplaliekki@gmail.com

Kurssin hinta on 1650€.
Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu n. 70-75 € per vuorokausi.
Kurssin voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kymmenessä erässä kuukausittain. Varausmaksu 165€ tulee maksaa hyvissä ajoin ennen kurssin alkua ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa lähetettyäsi meille hakemuksen sähköpostitse triplaliekki@gmail.com

~*~

Ohjaajat: Jenna Roshani Äikäs ja Antti Virolainen

Roshani on tutkinut tantran polkua jo monen vuoden ajan. Vapaus ja autenttisuus. Rakkaus ja yhteys. Totuudellisuus, aitous ja rehellisyys. Kehollisuus ja kehollistaminen. Nämä ovat hänelle tärkeitä teemoja kasvun polulla.

Oman WHT vuotensa jälkeen hän jatkoi suoraan TLC-vuodelle ja valmistui Tantric Life Coachiksi. Siitä vielä syvemmälle ohjauksen ja hoitojen maailmaan käyden TLC2-tason jatkokoulutukset ryhmänohjaamiseen ja valmentamiseen liittyen sekä de-armouring-hoitajakoulutuksen. Menneiden vuosien aikana hän on ollut avustajana sekä WHT-vuodella että TLC-vuodella ja syksyllä 2021 hän on Shantin kanssa luotsaamassa myös uutta TLC-ryhmää. Hän on ollut Taki´h:n oppipoikana vuonna 2020 ja toimii myös hänelle avustajana. Lisäksi hänellä on kokemusta muun muassa autenttisesta liikkeestä ja tanssista, äänenkäytöstä, hengittämisestä, meditaatioista ja seremonioista sekä luonnosta ja tunteiden kanssa työskentelystä.

Antti on IT-yrittäjä, pitkän linjan meditoija sekä Tantric Life Coach, joka tekee yksilövalmennuksia niin yritysmaailman kuin henkisen kasvun viitekehyksessä. Vuodesta 2016 tantra on ollut Antille meditaation ja joogan rinnalla tärkeä henkisen kasvun polku ja vienyt oman WHT-vuoden jälkeen TLC-kurssille, WHT-avustajaksi ja tänä kesänä TLC2-tason koulutukseen. Antin lempeä läsnäolo ja insinööritausta antavat kyvyn tehdä näistä henkisen kasvun ja kehoon tutustumisen menetelmistä helposti lähestyttäviä myös aihepiiriä ennestään tuntemattomille.

Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC-koulutettua avustajaa.

~*~

WHT ja vallitseva koronatilanne

Ensi syksyn koronatilanne on täysi arvoitus. Ensisijaisesti pyrimme kokoontumaan kurssipaikassa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta tarvittaessa voimme tehdä pieniä muutoksia aikatauluun, jakaa tapaamisia pienempiin ryhmiin kokoontumisrajoitusten mukaisesti tai toteuttaa osan tapaamisista online-työkalujen avulla. Edellämainittuja keinoja on hyvällä menestyksellä käytetty aiemmissa pandemia-ajan WHT-ryhmissä, joten ne muodostavat hyvän varasuunnitelman. Kuitenkin luotamme siihen, että pääsemme kokoontumaan kurssipaikassa sovittuina ajankohtina ja mikäli muutoksia tarvitsee tehdä, lupaamme tehdä parhaamme, jotta kurssi palvelee osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla.

Syksyllä alkaa myös rinnakkainen WHT-ryhmä Tenholan Villa Christinessä, Tammisaaren lähellä. Tässä linkki Facebook-tapahtumaan.

Molemmista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2022 alkavaan TLC-ryhmään.

~*~

Mikäli kuulet kutsun, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: triplaliekki@gmail.com

Mikäli kaipaat lisätietoja tai sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat ohjaajat sähköpostitse: antti.virolainen@iki.fi ja triplaliekki@gmail.com

Sydämellisin terveisin,
Jenna Roshani ja Antti
❤️

Details

Start:
4.11.2021 @ 18:00
End:
June 12 @ 18:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
View Event Website

Venue

Nikkilä Temple
Kangasala, Pirkanmaa Finland
View Venue Website

Organizer

Roshani & Antti