Loading Events

« All Events

Wild Heart Transformation 2022

16.9.2022 @ 18:00 - 21.5.2023 @ 16:00

Wild Heart Transformation – mitä se on?

Haluatko elämääsi uusia kokemuksia, iloa, nautintoa, inspiraatiota, kasvamista, musiikkia, tanssimista, seksuaalisuuden tutkimista, rentoutumista, meditaatiota, kosketusta ja läsnäoloa? Haluatko elää tietoisemmin, täysillä ja kokonaisena?

Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseämme että muita sellaisena kuin olemme.

WHT-tantrakurssi kestää alkusyksystä loppukevääseen. Pitkän kestonsa takia, kurssi antaa huikean mahdollisuuden kasvaa ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja löytää pysyvää muutosta elämääsi. Kurssilla pääset harjoittelemaan hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti. Sinulla on ohjaajien ja koko ryhmän tuki, jolloin omien sisäisten prosessien huomaaminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.

“Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle

Liittyäksesi mukaan matkalle, et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halu ja uskallus hypätä tuntemattomaan sekä kiinnostus kokea uusia juttuja.

Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell.

“Olen oppinut kunnioittamaan itseäni syvemmin, kunnioittamaan rajojani ja tarpeitani ja löytänyt rohkeutta olla itselleni rehellinen siitä mitä olen ja tunnen. Eri harjoitusten avulla olen saanut kokemuksen siitä, että on turvallista olla puhtaasti sitä mitä sillä hetkellä on ja antaa sen näkyä.” -Miia

Ajankohta ja kurssin hinta

WHT-kurssi koostuu yhteensä 16:sta lähiopetuspäivästä. Kurssiviikonloput alkavat perjantaina klo 18 ja päättyvät sunnuntaina klo 16. Tapaamisten päivämäärät ovat seuraavat:

16.-18.9.2022
28.-30.10.
9.-11.12.
20.-22.1.2023
3.-5.3.
14.-16.4.
17.-21.5. (paikka avoin)

Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain. Kurssipaikaksi olemme valinneet tunnelmallisen Villa Christinen Tenholassa, Tammisaaren lähellä.

Kurssin hinta on 1650 €. Sen lisäksi maksetaan kurssipaikkaan majoitus- ja ruokamaksu 70-80 € per vuorokausi, jolloin viikonlopun täysihoidon hinnaksi tulee 140-160 €.

Ilmoittautuminen kurssille avautuu toukokuussa 2022. Voit jättää yhteystietosi täällä, ja saat tiedon kun ilmoittautuminen on mahdollista.

“Tämä on kurssi, jonka pitäisi kuulu jokaisen ihmisen peruskoulutukseen!” -Osallistuja, WHT-19

Details

Start:
September 16 @ 18:00
End:
21.5.2023 @ 16:00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
+ Google Map
View Venue Website