Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wild Heart Transformation, Etelä-Suomi

13.9.2019 @ 17:00 - 15.9.2019 @ 16:00

Tantran polku on värikäs, lempeä ja herkullinen. Sillä ei ole päämäärää, vaan se on elämän mittainen matka itseesi, toiseen ja kaikkeuteen. Se herättää eloon kehosi viisauden ja sydämesi villin voiman. Oletko valmis astumaan mukaan?

Shanti Limnell on järjestänyt Wild Heart Transformation -kursseja vuodesta 2012, ja osallistujia on ollut yhteensä jo yli 180. Kurssi on monelle osallistujalle ollut täynnä muutoksia ja kasvua, kohti henkilökohtaista hyvinvointia ja oman itsen ja muiden kokonaisvaltaisempaa hyväksyntää. Shantin muutettua Portugaliin kurssin ohjaavat nyt hänen kouluttamansa Tantric Life Coachit.

Mitä kurssilla tehdään?

WHT on maanläheinen ja käytännöllinen tapa tutustua tantraan pintaa syvemmältä. Opiskelu painottuu käytännön harjoituksiin, ja iso osa harjoituksista on kehollisia. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä.

Kurssin sisältö ei ole “kiveen hakattu”, mutta monille parasta antia ovat olleet seuraaviin teemoihin liittyvät harjoitukset:

  • Kehotietoisuus, aistien herätteleminen
  • Oman seksuaalisuuden hyväksyminen
  • Omien ja toisten rajojen tunteminen
  • Läsnäolo ja intiimiys
  • Kosketuksen eri tavat ja merkitykset sekä tantrinen hieronta
  • Seksuaalienergian tutkiminen
  • Jakaminen turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä

Näiden lisäksi monille on syntynyt syviä ja antoisia ystävyys- ja yhteistyösuhteita – ja jokunen parisuhdekin on saanut alkunsa kursseilla. Kurssi sopii myös pariskunnille.

WHT-vuoden jälkeen voi jatkaa Shantin ohjaamalle Tantric Life Coach -kurssille. Se antaa valmiudet työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa, tantrisia periaatteita ja työkaluja käyttäen. Osa koulutuksen käyneistä järjestää tantrailtoja ja -tapahtumia omilla paikkakunnillaan, ja Tantric Life Coach -tiimi järjestää säännöllisesti tantrailtoja joogakoulu Shantin tiloissa Helsingissä.

Voit lukea tuoreita WHT-18 kurssilaisten innostuneita palautteita täällä.

Missä, milloin ja mitä maksaa?

Kurssi koostuu kuudesta moduulista, joista viisi on viikonlopputapaamisia perjantaista sunnuntaihin ja yksi kuuden päivän jakso toukokuussa 2020. Lisäksi moduulien välillä pidetään pienempiä välitapaamisia, joissa voit ohjatusti harjoitella ja jakaa kurssikavereidesi kanssa. Kurssin tarkemmat päivämäärät ovat seuraavat:

13.-15.9.2019
8.-10.11.2019
13.-15.12.2019
14.-16.2.2020
17.-19.4.2020
19.-24.5.2020

Kurssipaikkana on upea ja tunnelmallinen Villa Christine kurssikeskus Tenholassa, lähellä Tammisaarta. Koko kurssin hinta on 1450 € ja lisäksi majoitus- ja ruokamaksu Villa Christineen 70 € per vuorokausi. Kurssin voi maksaa erissä.

Klikkaa tästä hakulomakkeelle: bit.ly/wht-19

Ohjaajat

Kurssin ohjaavat Tantric Life Coach -kurssilta 2016 valmistuneet Katri Teerilahti ja Simo Annala. Katri on aktiivisesti järjestänyt tantrailtoja Tampereella, jonne hän perusti Läsnäolon keskus Pesän. Simo on tutkinut tantraa eri näkökulmista, ja kirjoittaa tantra-blogia Allthingstantra.com

Simon ja Katrin lisäksi kurssilla on TLC-koulutuksen käyneitä avustajia.

Syksyn toinen kurssi alkaa niinikään syyskuussa Jyväskylän seudulla. Siitä löydät lisätietoja Facebookista.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, ota rohkeasti yhteyttä: info.somatantra@gmail.com

Lämpimin terveisin,

Katri & Simo

“WHT on ehdottomasti parasta, mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan.” – WHT-18 kurssin osallistuja

Details

Start:
13.9.2019 @ 17:00
End:
15.9.2019 @ 16:00
Event Category:
Event Tags:
,
bit.ly/wht-19

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
View Venue Website

Organizer

Simo & Kali