Heidi Jämsén – Tantra & Healing @ WHF

Tantric Life Coach

Heidi Jämsén on pitkään henkisen kasvun polkua kulkenut luonnon rakastaja ja elämän mysteerien tutkija. Autenttinen ilmaisu ja shamanistis-tantrinen elämäntapa ovat Heidille tärkeitä ja hän kokee vahvaa kutsua sydämessään auttaa myös muita ihmisiä, etenkin naiseksi itsensä kokevia, vapautumaan erilaisista uskomuksista, häpeästä ja esteistä, jotka liittyvät seksuaalisuuteen ja seksuaalienergian vapaaseen virtaamiseen. Työpajojen ohjaamisen lisäksi Heidin palvelutarjontaan kuuluvat tantrinen elämänvalmennus, intuitiiviset tantriset hieronnat, Siddha Kundalini Healing energiahoidot sekä ääni- ja rumpupiirit.

Työpajat

Eheyttävän äänen piiri

Tule vapauttamaan ja virrattamaan ääntäsi työpajaan, jossa alkulämmittelyn jälkeen luomme yhdessä erilaisten intentioiden, vokaalilaulannan ja mantrojen avulla improvisoidun äänipiirin. Käytämme omaa ääntämme yhteisen tilan luomisessa. Osallistujien yhteisenergiasta ja äänimaailmasta riippuen tuloksena voi syntyä hyvin eheyttäviä, syviä, meditatiivisia, tunteita vapauttavia ja jopa parantavia tunnelmia ja äänien yhteissinfoniaa. Työpajan lopussa mahdollisuus myös rummutteluun ja vapaaseen laulamiseen yhdessä. Voit ottaa halutessasi oman rumpusi mukaan työpajaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta laulamisesta tai äänityöskentelystä.

Yonimandala

Yoni-mandala ⁃Vulvallisten pimppipiiri Naiset ja yonit piirissä. Avoimina, herkkinä, värisevinä, rohkeina, rempseinä, villeinä, ujoina, ihmettelevinä..Näytä kaikkein pyhin paikkasi turvallisesti toisten naisten ympäröimänä. Kerro vulvasi tarina. Näe elämän pyhän porttaalin lukuisat eri ilmenemismuodot ja ihmeet. Vapaudu estoistasi ja löydä rakkaus itseäsi ja naiseuden syvintä olemustasi kohtaan. Tällä matkalla sinua luotsaavat kanssasisaresi tarjoten rakkaudellisen tuen ja hyväksynnän. Löydä yhteys pyhään sisarellisuuteen! <3

Yhdessä Maitrin kanssa

(N) VAIN NAISKEHOLLISILLE, (S) SEKSUAALISITA SISÄLTÖÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA

Kestttämätön ja Villi Femiini

Jokaisen naisen sisällä uinuu mystinen ja alkukantainen, hurja feminiinen energia. Tunnetko tuon sisäisen villin ja virtaavan voimasi kutsun? Voiman, joka kehosi kätköissä vain odottaa sitä hetkeä, jolloin vihdoin uskallat päästää sen esille. Teemme tässä työpajassa erilaisia kehollisia harjoituksia, joilla saamme yhteyden tähän osaan itseämme ja annamme sen ilmentyä kauttamme. Tanssimme, liikumme, otamme villit osamme haltuumme..Voitko löytää sisältäsi vaikkapa holy whoren, hehkuvan jumalattaren, kalimaisen hurjattaren tai shamanistisen voimanaisen.. ja tulla kokonaiseksi naiseksi hyväksymällä kaikki puolesi. Jos haluat, ota mukaasi jotain seksikästä/omaa villiä puoltasi kuvaavaa asustetta tai vaatetta (vapaaehtoinen)!

Yhdessä Maitrin kanssa

(N) VAIN NAISKEHOLLISILLE, (S) SEKSUAALISITA SISÄLTÖÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA Sopii myös naiseksi itsensä kokeville/transgender

Tutustu Heidiin: