Jéanna – Kehrä Tantra

Olen Jéanna.

Ihminen, jolla on sisäsyntyinen tarve kokea elämää sen kaikissa väreissä. Kokea ja löytää elämän monimuotoisuudesta aina uutta ja uutta, kuoria kerros kerrokselta pois kaikki turha ja rohkeasti katsoa ja nähdä pintaa syvemmälle omaan sieluuni.

Minun intohimoni elämässäni on tietoisuuden ja läsnäolon lisääminen jokapäiväiseen elämään ja tämän mahdollisuuden tarjoamista myös ihan kaikille halukkaille tai kiinnostuneille!

Koulutukseltani olen mielenterveys- päihdehoitaja sekä Tantric Life Coach. Koulutukseni ja elämän oppikoulun lisäksi, olen opiskellut myös akupunktiota, energiahoitoja, joogaa ja itseasiassa, jopa raskaankaluston korjausta…

Haasteet elämässäni ovat mahdollistaneet minulle kokea ja tuntea elämää, juuri sellaisena kun se eteen tulee. Hyväksyen koko elämän kirjon ja tunteet. Nämä ovat ohjanneet minua lähemmäksi ja lähemmäksi, itseäni. Elämän kokijaa!

Uskaltaessani kohdata itseni aidosti ja rehellisesti, ja rakkaudella ja rajoistani kiinni pitäen, olen löytänyt sisältäni sen tyhjyyden ja rauhan tilan. Ennen kun olen voinut sanoa elämälle kyllä, on minun tarvinnut oppia sanomaan EI.

Kasvattavimpia kokemuksiani ovat olleet hypyt tuntemattomaan. Luottaen, että elämä kantaa!
Elämäntehtäväni on mahdollistaa ihmisille, olemiseni kautta, oivalluksia heidän omasta elämästään. Haastaa ihmistä kohtaamaan oma autenttinen itsensä ja hyväksyä elämä sellaisena kun se on.

Ohjaan mielelläni läsnäoloon ja hyvinvointiin tähtääviä kursseja ympäri suomen, Tantran, meditaation ja hengitystyöskentelyn keinoin. Voit tilata minut omalle paikkakunnallesi vetämään tantratyöpajaa, joko illaksi, päiväksi tai viikonlopuksi.

Teen myös yksilöhoitoja:

  • Energiahoitoja
  • DeArmoring hoitoja
  • Läsnäolevaa kosketusta
  • Läheisyysterapiaa
  • Tantrahierontaa naisille

Parhaiten minut tavoittaa numerosta; +358406744823
Sähköposti: kehratantra@protonmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Kehr%C3%A4-Tantra-100282495177227/