Jenna Roshani Äikäs @ WHF

TLC valmentaja ja kehohoitaja

Tässä on Jenna “Roshani” Äikäs. Hän on intohimoinen ja eläväinen, monipuolinen ja isosti rakastava. Yksi hänen suurimmista kiinnostuksen kohteistaan on tutkia ja purkaa kaikkea sitä, mikä estää meitä elämästä todellisesta luonnostamme – Rakkaudesta käsin.

Jennan tietoisuus kehollisuuden ja seksuaaIisuuden pyhyydestä, kehon viisaudesta ja traumojen työstämisestä, sielun initiaatiomatkasta sekä kokonaisvaltaisesti elossa olemisesta on laajentunut tantran kautta. Mm. polariteettityöskentely ja varjotyö ovat olleet vahvasti osa hänen polkuaan ja nyt elämä kutsuu sukeltamaan vieläkin syvemmälle traumatyöhön sekä värähtelyn ja vetovoiman maailmaan. Kehollisen työskentelyn rinnalle on tullut vahvasti myös mieli ja sen uudelleen ohjelmointi purkamalla haitallisia uskomuksia ja tarinoita.

Jenna tekee hoitoja ja valmentaa, sekä ohjaan kursseja ja työpajoja. Lisäksi ohjaan WHT:tä ja osakouluttaa TLC-ryhmiä.

“Ensikokemuksella tantra tuntui minulle kodilta. Ja sinne kotiin haluan kutsua myös sinut.♥

Työpajat

Wild Heart Transformation -maistiaiset

Suositut Wild Heart Transformation -kurssit alkavat taas syksyllä. Jo yli 10 vuoden ajan tämä syksystä kevääseen jatkuva yht 16 vrk:n kurssikokonaisuus on tukenut osallistujien sisäistä kasvua ja vapautumista elämään enemmän omana itsenään. Tässä työpajassa pääset tapaamaan tulevan vuoden kurssiohjaajia ja saamaan lempeiden harjoitusten myötä tuntumaa siitä, mistä WHT-kurssit lähtevät liikkeelle. Alun jälkeen ryhmä pysyy samana loppuun asti, mikä mahdollistaa huiman paljon yksittäisiä tantrailtoja syvemmän kokemuksen. Siksi onkin hyvä käydä nyt maistelemassa tunnelmia ennen pidempään prosessiin sitoutumista. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Yhdessä Antin, Kalin ja Katrin kanssa

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Polariteetit sisällämme

Kuinka polariteetit tanssivat sisällämme ja kuinka ne ilmenevät ulkomaailmassa? Olemmeko unohtaneet joitakin osia itsestämme? Mitä on jo tässä ja mitä on vielä jossakin piilossa odottamassa integroitumista? Työpajassa tutkimme liikkeen ja äänen kautta sisäistä maailmaamme. Saamme kehollista ja kokemuksellista ymmärrystä eri energialaaduista sisällämme ja pääsemme kokemaan, kuinka nuo laadut meitä liikuttavat. Juhlistamme niitä osia, jotka vankasti ovat jo meissä ja saamme mahdollisuuden muistaa unohdettuja tai piilotettuja osia itsestämme ryhmän tukemana. Mitä tapahtuukaan, kun kutsut kaikki itsesi osat takaisin kotiin? Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan 🔥

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE

Tutustu Jennaan: