Karhunsydän @ WHF

Luontotantrikko, de-armouring-hoitaja

Zaida on karhunsydäminen kehoterapeutti, käsillään kuunteleva de-armouring-hoitaja, äänimaisemallisten rumpumatkojen matkanjohtaja ja herkän intohimoinen luonnon rakastaja. Syvä luontoyhteys ja luonnon kanssa tasapainoisessa ja kunnioittavassa vuorovaikutuksessa eläminen, intuitio, läsnäolo ja tila kaikille tunteille sekä sydämen herkkyyden ja vapauden vaaliminen johdattavat häntä elämän sammaleisilla ja mutaisillakin poluilla.

Zaidalle tantra on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Sielun kehollistamista ja kehon sielullistamista, yhteyttä toiseen samankaltaiseen, ykseyttä kaiken ympäröivän kanssa.

Karhunsydämenä Zaida johdattaa sinut syvälle sisimpäsi äärelle herättämään luontosi vapaata virtausta, aistimaan elämää jokaisessa solussasi, kokemaan syvää yhteyttä kehoosi ja luontoon.

Työpajat

Aisti luonto(si)!

Miten maa, ilma, vesi ja tuli sinussa elää? Mitä sinussa herää, kun avaudut syvälle luontoyhteydelle, voimalle, joka kaipaa virrata kehoosi syvältä maasta, tuulena hiuksissasi, kaarnan karheudella, sammaleen pehmeydellä, veden tuoksuna ihollasi? Aisteja herätellen ja elementtien olemusta kehossamme tunnustellen tutkimme sisäisen ja ulkoisen luonnon rajapintoja, läsnäoloa ja yhteyttä kaikkeen olevaiseen ja elämänvirtaan ympärillä. Varaudu siis olemaan kosketuksissa maaperään, sammaliin, puihin, kasveihin ja veteen, pienesti tai vaikka koko (vaatetetulla) kehollasi, kuunnellen sisäistä kutsuasi luonnolle avautumisen laajuuteen. Tämä tutkimusmatka tapahtuu ulkona liikkuen pihamaalla ja rannalla.

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE

Matka Sisimpään – Rumpu & Ääni

Ekologista sisäistä matkantekoa rummun kumussa, kanteleen, kellojen, helistimien ja ihmisäänen maalatessa matkasi maisemia! Levähdä hetkeksi festivaalin keskellä ja anna syvärentouttavan äänimatkan johdatella sinut sisimpäsi äärelle. Kanteleen heleä, pehmeä sointi kutsuu sinua kotoisille juurille, metsän suojaan ja laineiden lempeään syliin. Rummun matala taajuus ja vahva syke avaa väylää arkitietoisuudesta kehon viisauteen, maayhteyteen ja syvään rentouteen puhdistaen energiatukoksia. Sen syvä värähtely maadoittaa, rauhoittaa hermostoa, avaa ja puhdistaa energiatukoksia, parantaa unenlaatua, tasapainottaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa elämänvoiman virtausta. Matkanjohtajana Zaida, de-armouring – ja rumpuhoitaja, äänimaisemoija, syvien, sisäisten matkojen mahdollistaja, feminiinisen elämänvoiman, sielun ja sydämen herättäjä.

Hoidot

Kaikki hoidot kesto 90min Hinnat 60€/90€/120€ (minimi/perushinta/sponsorihinta)
Kehoterapia

Tässä intuitiivisessa ja syvässä, niin emotionaalista, henkistä, psyykkistä kuin seksuaalistakin olemuspuolta hoitavassa kehoterapiassa yhdistyvät kosketuksellinen hoito oppimieni eri hoitomuotojen kautta sekä rummun syventävä, maadoittava ja eheyttävä värähtely. De-armouringin menetelmin avaan kehosta tunnelukkoja ja hoidan energiakeskuksia hitaalla, kuuntelevalla, syvällä kosketuksella. Kosketuksellisen hoidon vaikutusta syvennän rummun maadoittavalla, eheyttävällä ja voimauttavalla värähtelyllä. Hoito voidaan tehdä osin tai kokonaan alastomalle keholle tai kankaan läpi.

De-armouring

Kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa kehon eri alueita hoidetaan hitain, kuuntelevin, syvälle kudokseen menevin, hierovin ottein ja painalluksin hoitaen näin myös tunnekehoa ja avaten sitä, mikä ei virtaa emotionaalisella, henkisellä, psyykkisellä ja seksuaalisella tasolla. Voidaan hoitaa ulkoisesti niin jalkoja, käsiä, selkää, päätä tai vatsan ja lantion aluetta (jossa elinvoimamme juuret ovat), kuin sisäisesti mm. suuta tai genitaaleja. Hoito tehdään alastomalle keholle tai kehonosille, asiakkaan niin halutessa hoito voidaan tehdä myös ihonmyötäisen vaatteen tai sarongin läpi.

Alku-hoito

Miltä tuntuisi olla kuin lapsi äidin sylissä, kannateltavana, siliteltävänä ja hoivattavana? Intuitiivinen, hoivaava hoito, joka palauttaa hoidettavan alkulähteilleen. Voi sisältää esim. maadoittavaa kosketusta, silitystä, sylissä pitoa, olla liikkeellinen sarja lempeitä, turvaa luovia, maadoittavia asentoja, joissa saat vain olla kuin lapsi äidin kannattelussa. Tai vieressä istumista, kädestä pitämistä, lempeässä katsekontaktissa olemisen harjoittelua. Hoito herättelee tunnistamaan ja sanoittamaan kosketuksen tarpeita.
Ei sisällä alastomuutta eikä genitaalialueen kosketusta.

Tutustu Zaidaan: