Katri / Rakkauden virta @ WHF

WHT-ohjaaja, Energiahoitaja, TRE-ohjaaja

Katri on Tantric Life Coach:in ohella energiahoitaja. Energiahoitokoulutuksen hän on saanut Suomen Energiahoitajilta (BodyMind Energy Balancing Method), minkä lisäksi hänellä on oma Rakkauden virta -energiahoitotekniikkansa. Katrin omalla tekniikalla puretaan mm. traumoja, energeettisiä kytköksiä nykyisessä ja edellisissä elämissä sekä sukukarmassa. Katri hallitsee myös rumpuhoitojen tekemisen. Tällä hetkellä Katri työskentelee omassa yrityksessään (www.rakkaudenvirta.fi) tantraohjaajana ja energiahoitajana sekä ohjaa toista vuotta Wild Heart Transformation koulutusta. Ensi syksynä alkaa taas uusi ryhmä, jota hän vetää Antti Virolaisen kanssa Tammisaaressa. Peruskoulutukseltaan Katri on biologian tutkija sekä biologian ja maantiedon opettaja. Ryhmänohjaustaitojaan Katri on siis masteroinut kurssien ja iltojen fasilitoinnin lisäksi, 20 vuotta kestäneellä opettajan urallaan. Nykyään hän työskentelee opettajana vain satunnaisesti. Kotonaan Katria ”kouluttavat” kaksi teinipoikaa 🙂

Työpajat

Wild Heart Transformation -maistiaiset

Suositut Wild Heart Transformation -kurssit alkavat taas syksyllä. Jo yli 10 vuoden ajan tämä syksystä kevääseen jatkuva yht 16 vrk:n kurssikokonaisuus on tukenut osallistujien sisäistä kasvua ja vapautumista elämään enemmän omana itsenään. Tässä työpajassa pääset tapaamaan tulevan vuoden kurssiohjaajia ja saamaan lempeiden harjoitusten myötä tuntumaa siitä, mistä WHT-kurssit lähtevät liikkeelle. Alun jälkeen ryhmä pysyy samana loppuun asti, mikä mahdollistaa huiman paljon yksittäisiä tantrailtoja syvemmän kokemuksen. Siksi onkin hyvä käydä nyt maistelemassa tunnelmia ennen pidempään prosessiin sitoutumista. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Yhdessä Antin, Jennan ja Kalin kanssa

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Innerdance

Innerdance on vapaan sisäisen työskentelyn tila, jossa sinulla on mahdollisuus rentoutua, päästää täysin irti tekemisestä. Voit antaa kehosta ja sisäisestä maailmastasi nousta juuri ne asiat, jotka tässä hetkessä kaipaavat päästä liikkumaan ja tulemaan esiin. Työpajan alussa asetumme makuulle, suljemme silmät ja annamme tietoisen mielen hetkeksi päästää irti ohjaksista. Työpajan vetäjät tukevat energian ja olon liikkumista ja vapautumista intuitiivisesti mm. musiikin, äänten, kosketuksen ja tuoksujen avulla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin lempeästi harjoitella kaiken esiin nousevan sallimista, oli se sitten kehon liikettä, lapsuuden muistoja, yllättävää ääntelyä tai uusia ideoita. Kaikki sinussa on tervetullutta. Mukaan voit ottaa oman joogamaton ja vilitin, jos on.

Yhdessä Antti Virolaisen kanssa

Sopii kaikille

Hoidot

Energiahoito

Energiahoidossa keskustelemme ensin niistä asioista, jotka ovat juuri mielesi päällä tai mitä asioita nousee menneisyydestäsi mieleen. Sitten teen varsinaisen energiahoidon, jossa rauhoitetaan asiakkaan parasympaattista hermostoa ja lopuksi vielä keskustelemme asioista jotka nousivat asiakkaan tai minun tietoisuuteeni hoidon aikana.

Energiahoito 45min / 45€

Human Design minitulkinta

Human Designin (HD) avulla voit saada työkaluja ymmärtääksesi miten juuri sinun olisi hyvä tehdä isoja päätöksiä tai miten toimia, jotta asiat sujuisivat elämän flow:ssa. Pikatulkinta on tarkoitettu kiinnostuneille, jotka haluavat tietää olisiko HD:stä jotain hyötyä itselle. Tulkintaan tarvitset syntymäajan kellonajan tarkkuudella ja syntymäpaikkakunnan. Festareiden jälkeen voit hankkia itsellesi laajemman tulkinnan, joka tehdään zoomissa. Tällöin sinulle jää tapaamisesta nauhote.

Human Design minitulkinta 15min / 15€

TRE -sessio

TRE eli Tension, Stress & Trauma Release Exercise on tarkoitettu vain niille osallistujille, joilla on jo kokemusta TRE:stä.

TRE -sessio 30min / 30€ (sessio kahdelle 50€ ja kolmelle 70€)

Tutustu Katriin: