Maitri @ WHF

Tantraohjaaja/TLC

Maitri on pitkän linjan tantrika ja joogini, joka on aloittanut henkisen polun yli 20 vuotta sitten. Hän on opiskellut tantraa useammassa muodoissa, niin neotantraa kuin traditionaalista tantraa. Hän on erityisen inspiroitunut työskentelemään naisten ja parien kanssa tantrassa. Maitrin sydäntä lähellä ovat henkisyyden ja seksuaalisuuden yhdistäminen, tantrinen rakastelu, rituaalit ja naisten eroottisen potentiaalinen avautuminen. Hän on ohjaajana lempeä ja turvallinen. Maitri on tehnyt suositut myös verkkokurssit “Tantraa pareille I&II”.

Työpajat

Tantrinen rituaali: Yoni-Lingam Puja

Tule kokemaan jotain normaalin tietoisuuden tilan ylittävää, kaunista, mystistä ja avaavaa tantrisen rituaalin kautta. Rituaali on hyvin intiimi ja rohkeakin. Voit tulla sinne valitsemasi parin kanssa tai valita parin paikan päällä. Harjoitus tehdään mies-naispareittain, keskittyen Shivan ja Shaktin kosmiseen, keholliseen ja energeettiseen yhteyteen.

Yhdessä Simon kanssa

(S) SEKSUAALISITA SISÄLTÖÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA Ei sovi vasta-alkajille

Yonimandala

Yoni-mandala ⁃Vulvallisten pimppipiiri Naiset ja yonit piirissä. Avoimina, herkkinä, värisevinä, rohkeina, rempseinä, villeinä, ujoina, ihmettelevinä..Näytä kaikkein pyhin paikkasi turvallisesti toisten naisten ympäröimänä. Kerro vulvasi tarina. Näe elämän pyhän porttaalin lukuisat eri ilmenemismuodot ja ihmeet. Vapaudu estoistasi ja löydä rakkaus itseäsi ja naiseuden syvintä olemustasi kohtaan. Tällä matkalla sinua luotsaavat kanssasisaresi tarjoten rakkaudellisen tuen ja hyväksynnän. Löydä yhteys pyhään sisarellisuuteen! <3

Yhdessä Heidin kanssa

(N) VAIN NAISKEHOLLISILLE, (S) SEKSUAALISITA SISÄLTÖÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA

Kesyttämätön ja Villi Femiini

Jokaisen naisen sisällä uinuu mystinen ja alkukantainen, hurja feminiinen energia. Tunnetko tuon sisäisen villin ja virtaavan voimasi kutsun? Voiman, joka kehosi kätköissä vain odottaa sitä hetkeä, jolloin vihdoin uskallat päästää sen esille. Teemme tässä työpajassa erilaisia kehollisia harjoituksia, joilla saamme yhteyden tähän osaan itseämme ja annamme sen ilmentyä kauttamme. Tanssimme, liikumme, otamme villit osamme haltuumme..Voitko löytää sisältäsi vaikkapa holy whoren, hehkuvan jumalattaren, kalimaisen hurjattaren tai shamanistisen voimanaisen.. ja tulla kokonaiseksi naiseksi hyväksymällä kaikki puolesi. Jos haluat, ota mukaasi jotain seksikästä/omaa villiä puoltasi kuvaavaa asustetta tai vaatetta (vapaaehtoinen)!

Yhdessä Heidin kanssa

(N) VAIN NAISKEHOLLISILLE, (S) SEKSUAALISITA SISÄLTÖÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA Sopii myös naiseksi itsensä kokeville/transgender

Tutustu Maitriin: