Mikaela Dunder @ WHF

Parantaja, Tantric Life Coach, Tantra Massage Therapist

Mikaela Dunder on parantaja, kehon, elämän ja energian kokija, totuudenpuhuja, tantrinen elämäntaidon valmentaja, voimakas villinainen ja hyperherkkä energiaolento. Mikaela kävi ensimmäisen tantrakurssin 2013 (vuoden mittainen Tantraa naisille -kurssi), joka avasi hänen silmänsä elämälle ja sai kehon säkenöimään. Sen jälkeen tantra on ollut osa hänen elämäänsä monien muiden henkisyyden, kehollisuuden ja itsetutkiskeluoppien ja -kokemusten ohella. Tantra merkitsee Mikaelalle avoimuutta elämälle ja elämän kokemiselle. Kaiken sallimista, elämän syvempää tutkimista ja elämälle antautumista. Herkkiä haavoittuvia hetkiä, villinä ihmiseläimenä olemista, energeettisiä sanoin kuvaamattomia kokemuksia, syviä kohtaamisia, autenttisuutta, läsnäoloa. Yhteyttä itseen, toisiin ja ikuisuuteen. Mikaela toimii Helsingissä ja vetää tantratyöpajoja, rumpumatkoja ja muita parantavia tapahtumia. Hän tekee myös hiilaussessioita, energiahoitoja, tantrisia hierontoja ja tantrista elämäntaidon valmennusta.

Työpajat

Rumpumatka

Avaudun olemaan kanavana, annan rummun soida ja äänen virrata lävitseni. On syvää alkukantaista ääntä, heleää enkelimäistä, voimallista ja jytisevän lujaa. Se kaikki tulee toiselta puolen, minun lävitseni, mutta ei minusta. Ääni hiilaa, kannattelee, syleilee, vie transsiin, syvyyksiin ja/tai matkalle. Kokoajan turvallisesti tilaa pitäen, energiavärähtelyjä säädellen ja voimaa välittäen. Kanavana annan sen virrata, niin että sieltä tulee juuri se mitä kuuluu ja mitä tällä hetkellä tarvitset. Rumpumatkan aikana työskentelen äänen lisäksi myös energian kanssa, mikä edesauttaa hiilausta. “Todella voimakas kokemus, meni vahvasti kehoon ja vei moninaisiin tunteisiin. Todella vaikuttunut ja puhdistunut olo jäi” “Nainen, rumpu ja ääni oli suuren Hengen voimassa, Hän oli täysin läsnä ja auki tiedolle ja viisaudellen, jossa henget puhuvat. Tämä virtasi Mikaelan lävitse ja se vei minut todellisuuksien avaruuteen, joka oli tuttu menneisyyden elämistä jossa elää viisaus ja kauneus.”

Syvä, ihmeellinen yhteys

Työpajan aikana pääset avautumaan yhteydelle itseen, toiseen ja ehkä jopa johonkin suurempaan tutkiskelevasti ja lempeästi itseäsi kuunnellen. Katsot syvälle toisen silmiin, persoonan ja muodon taa. Siellä voit levähtää yhdessä toisen kanssa ja löytää sen mikä teissä on yhtä. Laskeutua kokemaan ja olemaan siinä vaan. Sulkea silmät, avautua laajemmalle yhteydelle ja sen tuomalle ihmeelle ja täyttymykselle. Mitään muuta et tarvitse, kaikki on tässä. Työpaja sopii lempeydessään hyvin ensikertalaisille, mutta syvyydessään myös jo pidempään tantrapolkua kulkeneille. Olet tervetullut mukaan riipumatta siitä missä kehossa asustelet ja onko tantra sinulle entuudestaan tuttua vai ei.

(K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Hoidot

Kanavoitu hiilaussessio / energiahoito

Kanavoitu hiilaussessio / energiahoito 60 min Hoidossa yhdistyvät energiatason hoito, kevyt kosketus ja ääni. Tarvittaessa käytän myös muita parantamisen työkaluja, kuten rumpua, helistintä ym. Nämä yhdessä tekevät hoidosta hyvin monimuotoisen ja kokonaisvaltaisesti vaikuttavan. Teen hoidot intuitiivisesti, kanavoituna hyvin selkeätä ohjeistusta seuraten. Ohjeistus tulee muualta, ajatusten ja mielen ymmärryksen tuolta puolen. Se materialisoituu kehoni kautta. Kun olen herkkä ja avoin seuraamaan ohjeistusta, hoito pääsee virtaamaan lävitseni niin, että sinä hoidettavana saat sen mikä on sinun parhaaksesi. “Koin rummutuksen resonoivan sielussani taajuudella johon ei sanoilla ole kosketusta. Mikaela paransi minua. Ja tunsin miten hän antoi minulle energiahoitoa ja kihelmöin käsistä ja jalkapohjista. Kelluin universumissa molekyyleinä Mikaelan kanssa. Sessio oli maailman paras. Olen ikuisesti kiitollinen Mikaelalle tästä lahjasta jonka sain. ❤️🙏”

Kanavoitu hiilaussessio / energiahoito 60 min 60 €

Tantrahieronta

Tantrahieronta 120 min Miltä tuntuu, kun kehosi saa läsnäolevaa, sinulle sopivaa kosketusta? Tai kun sinulla on niin turvallinen olo, että voit päästät irti ja antautua sille mitä kehosi haluaa ilmentää tai puhdistaa? Antautuminen ja rentoutuminen edellyttää turvaa, luottamusta, kehon kuuntelua ja vahvaa tilanpitoa. Tätä voin tarjota sinulle tantrisen hieronnan kautta, jossa laskeudun kehosi ja energiasi ääreen. Käyn kehosi läpi kokonaan öljyn kanssa läsnäolevalla kosketuksella ja työskentelen myös energiatasolla ohjaten energiaa niin, että se virtaa tarvittaviin paikkoihin, puhdistaen energiablokkeja ja siten parantamalla tai edesauttamalla paranemista. “Mikaela loi niin turvallisen ja ihanan ilmapiirin että jopa tällainen rajoittunut, eikä energioihin vielä niin paljon tutustunut, henkilökin pystyi rentoutumaan täysin ja antautumaan sille mitä kehon sisältä nousi hieronnan aikana. Kiireetöntä ja täysin asiakkaan kehon viestejä kuunnellen tehtyä hierontaa en ole ennen saanut kokea, nyt sain ja se oli ihanaa!”

Tantrahieronta 120 min 120€

Tantrinen elämäntaidon valmennus

Tantrinen elämäntaidon valmennus 60 min Valmennuksessa ohjaan kysymysten ja kehollisten harjoitteiden kanssa sinut itsesi äärelle katsomaan niitä asioita, jotka kulloinkin tuntuvat olennaisilta. Ohjaan lempeän jämäkästi samalla turvallista tilaa pitäen. Tässä tilassa sinun on mahdollista kohdata itsesi kokonaan ja tulla hyväksytyksi, ihan kaikkinesi. Valmennussessiot rakentuvat intuitiivisesti ja orgaanisesti sinun tarpeidesi ja tilanteen mukaan. Voit halutessasi pureutua tiettyyn teemaan, haasteeseen tai asiaan, johon haluat selkeyttä tai muutosta… Tai tulla valmennukseen ilman mitään “älyllistä” syytä esim. kokemaan syvempää läsnäoloa, yhteyttä ja kehollisuutta. Oli syy tulemiseen mikä vaan, valmennuksessa tulet nähdyksi ja kuulluksi. “Sain olla oma itseni ja minua ei velvoitettu toimimaan tietyllä tavalla. Tämä oli hyvä asia. Tunsin, että tulin kuulluksi kaikilla tasoilla ja minun oli helppo puhua ja avautua minulle tärkeistä asioista. Suuri kiitos Mikaelalle ohjauksesta, rauhallisuudesta, ymmärryksestä ja turvallisuuden tunteen luomisesta. Hänellä on kyky antaa tilaan ja aikaan riittävästi prosessiin ja sen kehittymiseen ja loppuun saattamiseen.”

Tantrinen elämäntaidon valmennus 60 min 60€

Tutustu Mikaelaan: