Niina Nalli

Olen sielu, lapsi, äiti, vaimo ja ystävä. Ennen kaikkea olen nainen.

Etsin kauan sitä mitä haluan isona tehdä. Opiskelin eri aloja ja sain sen myötä erilaisia taitoja. Vuonna 2017 koin masiivisen uupumuksen ja menin yrittäjyyskurssille. Kurssilla sain kipinän omasta yrityksestä. Kesti kuitenkin vuoteen 2021 kunnes uskaltauduin lähteä yrittäjän tielle. Kriisityö lastensuojelussa toi taloudellisen turvan, mutta kulutti voimavaroja. Tantrisuuden tultua osaksi elämää uskaltauduin hypätä elämän virtaan rohkeammin.

Tantrisuus on minulle elämäntapa. Tapa elää kehosta ja sydämestä käsin. Antautua, sallia, eheytyä ja nauttia. Tottakai on myös tärkeää seikkailla ja leikkiä. Antaa elämän viedä ja olla läsnä sille mitä siinä hetkessä on. Ei liikaa menneessä eikä tulevassa – vaan läsnä sille mitä on. Shamanismi on myös osa elämäntapaani ja sovellan myös sitä työhöni.

Tantrisuus muuttui elämäntavaksi sen myötä kun tapasin aviomieheni Wild Heart Transformation kurssilla. Ensimmäinen vuotemme yhdessä parina sai vahvat juuret kurssin myötä. Saimme nivottua kaiken kurssilla oppimamme suoraan arkeemme. Tästäkin syystä tantra on minulle tärkeää, se on koti.

Palveluita joita tarjoan

  • Yksilö- ja parivalmennukset
  • Regressiohoito
  • Rumpuhoito
  • Tantriset illat ja kurssit
  • Lokakuusta 2021 eteenpäin de-armouring harjoitushoidot

Minusta lisää: https://niinanalli.com