Palautetta WHT-kurssin käyneiltä

WHT on ollut aivan käsittämättömän upea kokemus. Huomaan itse muuttuneeni, auenneeni – jo näin lyhyessä ajassa merkittävästi. Mielenkiintoisia ja tärkeitä harjoituksia, aiheita ja kokonaisuuksia on käsitelty ja oon suorastaan liikuttunut ja hyvin kiitollinen siitä, kuinka paljon olen tästä saanut itselleni & elämääni. “Tabujen” normalisointi ja vaikeidenkin kohtien ja asioiden äärellä läsnäolo on jotain, mitä kaikkien PITÄIS kokea! Aivan ihanat, lämpimät ohjaajat ovat olleet tosi merkittävä tekijä, Katrin heittäytyminen ja Simon rauhallisuus sekä molempien kyky pitää turvallista tilaa ja olla läsnä on uskomatonta ja tosi rentouttavaa <3 Meidän ryhmä on ihan tajuton!!!!
Sanna P.
WHT-18
WHT on villi ja vapauttava matka itseen ja muiden yhteyteen. Metodit ja näkökulma ovat kattavia ja laajoja, mitkä menevät tantra-nimikkeen alle. Ryhmä tulee tutuksi ja tärkeäksi kurssin edetessä. Simon ja Katrin ohjaus on ammattitaitoista, eloisaa ja railakasta. Jokainen kurssille tuleva pääsee varmasti ylittämään ja kohtaamaan itsensä. WHT edustaa jokaisen henkilökohtaista prosessia, johon saa tukea ohjaajilta ja omilta kurssikavereilta. Kurssin ilmapiiri on turvallinen, mikä mahdollistaa että voidaan mennä syvään päätyyn käsittelemään traumoja tai kolikon kääntöpuolella pitämään villimpää hauskaa.
Oskari
WHT-18
Olen tutustunut omiin tarpeisiini ja tunteisiini syvemmin. Olen kokenut huikeaa läheisyyttä ja rakkautta ihanien kurssivetäjien ja kurssikavereideni seurassa. Tämä on se matka, jota haluan jatkaa myös tulevaisuudessa, tantrinen tutustumismatka omaan itseeni ja suhteisiin muiden ihmisten kanssa.
Heidi
WHT-18
WHT on ollut matka itseeni ja omaan seksuaalisuuteeni hyväksyvässä ilmapiirissä, ihanan vertaisryhmän tukemana. Keholliset harjoitukset ovat auttaneet purkamaan kehoon pakkautuneita tunteita, joihin en ole aikaisemmin päässyt käsiksi. Olen oppinut viestimään ja tunnistamaan paremmin omia rajojani ja tarpeitani, ja pyytämään itselleni sitä, mitä milloinkin tarvitsen. Kokemusten jakaminen pienryhmissä retriittien välillä ja välitapaamiset pienryhmissä tantraharjoituksia tehden ovat pitäneet prosessin käynnissä koko vuoden ajan. Vuosiksi jonnekin unohtunut seksuaalinen voimani on löytynyt uudelleen, mistä olen erittäin kiitollinen. WHT on ehdottomasti parasta, mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan.
Anonyymi
WHT-18
Tapani olla, näkeä ja kokea muuttui ja muutti elämääni tavalla, jota en uskonut mahdolliseksi.
Arto
WHT-18
Hyvä työkalu itsetuntemukseen, ja eri alueet huomioivaan kokonaiseen minään. Ohjaajat tukena ja kanssakulkijoina tällä matkalla, joka jatkuu varmasti vielä kurssin jälkeenkin.
Anonyymi
WHT-18
Kata ja Simo ovat aivan ihanat opettajat, luovat turvallisen ilmapiirin. Kurssilla on päässyt tarkastelemaan omia rajoja, on joutunut oppia pyytämään ja päässyt omassa matkassa eteenpäin, tutustunut ihaniin ihmisiin, mukava porukka, lämmin ja avoin ilmapiiri. Suosittelen.
Sanna
WHT-18
Lähdin matkaan parin vuoden kokemuksella tantrasta ja epäilyksellä siitä opinko riittävästi uutta. Joka retriitillä olen oppinut yhä enemmän ja enemmän, laajentunut ja integroinut. Loistavaa muutosta, suosittelen.
Janne R.
WHT-18
Asiansa osaavat vetäjät. Pirskahteleva ja rento Kata ja rauhallinen ja turvallinen Simo ovat luoneet mahtavan tunnelman kurssille ja Elontulen viikonloppuihin. WHT on auttanut kohtaamaan ja käsittelemään elämässä olevia haasteita ja antanut eväitä kohdata elämä sellaisena kuin se on. WHT:n myötä elämääni on tullut paljon lisää iloa, hyväksyntää, rakkautta ja vapautta. WHT on ollut mieletön matka huikeiden ihmisten kanssa, rakkaudellisessa, sallivasssa, turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä.
Anonyymi
WHT-18
Täällä olen saanut avautua ja tutustua itseeni turvallisessa ryhmän kannattelussa. Kohdata, tulla kohdatuksi. Vaikeatkin asiat ovat saaneet tilan olla. Kosketus, läheisyys, rehellisyys itselle tunteissa. Olen kokenut tämän ryhmän ja kaikki harjoitukset antavan vahvan tuen kasvulle. Koen olevani matkalla kokonaiseksi, omaksi itsekseni, matkalla jolla ei ole loppua. Uskallan enemmän, opin koko ajan.
Anonyymi
WHT-18