Prem Abhaya @ WHF

Tantric life coach, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti opiskelija

Abhaya on intensiivinen ja iloinen ihmisihminen. Hänelle on tärkeää läsnäolevat kohtaamiset, toisten kunnioittaminen ja leikkisyys. Abhaya kokee elämäntehtäväkseen rakkauteen palaamisen ja ilon arvon ymmärtämisen. Abhaya on työskennellyt yli 20v poliisina. Tällä hetkellä hän työskentelee valtion koulukodeilla erityistä huolenpitoa vaativien lasten parissa. Abhaya on koulutukseltaan myös seksuaalineuvoja ja tantric life coahc. Hän valmistuu seksuaaliterapeutiksi vuoden 2023 aikana.

Työpajat

Sensuaalisuus on supervoima

Kujeileva katse, säkenöivä hymy, leikkisyyttä liikkeessä ja puheessa, itsevarma, maadoittunut olemus… Intohimoa elämää ja itseään kohtaan. Läsnäoloa. Syvyyttä. Herkkyyttä. Autenttisuutta. Kuuletko kutsun? Tule tutkimaan, miten sensuaalisuus sinussa elää ja ilmentyy? Miten se ilmenee sinun ja kumppanisi välillä? Miten se vaikuttaa keskinäiseen dynamiikkaan? Miten se energisoi arkeasi? Miten se kohottaa spirittiä? Miten sensuaalisuus voimaannuttaa, saa liikkumaan, leikkimään, luomaan? Vai onko niin, että se on just nyt hukassa? Ei hätää! Tässä parityöpajassa pääset etsimään ja löytämään yhteyden omaan aistillisuuteesi, tutkimaan ja ilmentämään aistillisuutta ja sensuaalisuutta yhdessä oman parin kanssa. Tähän työpajaan tullaan siis oman parin kanssa, mutta teidän ei tarvitse olla pariskunta. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä. Sensuaalisuutta tutkitaan maskuliini-feminiini polariteetin kautta.

Yhdessä Silja Helinän kanssa.

(K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA (P) TULE OMAN PARIN KANSSA

Hoidot

Tantrinen elämäntaidon valmennus

Tantrinen elämäntaidon valmennus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista. Valmennuksessa huomioidaan kehollisuus ja se, miten elämä ja kokemukset on vaikuttaneet esimerkiksi tunteiden kokemiseen, ilmaisuun ja tunnistamiseen. Seksin ja seksuaalisuuden hyväksyminen ja tunnustaminen merkitykselliseksi osaksi täyttä elämää on tantrisen valmennuksen erityispiirre. Valmennuksessa tulet kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi kunnioittavasti ja läsnäolevasti.

Tantrinen elämäntaidon valmennus 60€/60min

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on ennaltaehkäisevää työtä ja ammatillista apua seksuaalisuuteen liittyvissä haasteissa. Neuvontaan voi tulla yksin tai parin kanssa. Seksuaalineuvonnan tarkoitus on edistää seksuaaliterveyttä ja antaa tietoa.

Seksuaalineuvonta 60€/60min

Tutustu Abhayaan: