Rebelation @ WHF

Vapautumisvalmentaja

Rebe “Rebelation” Katko on tamperelainen tantrayrittäjä, vapautumisvalmentaja, improvisoija ja de-armouring-hoitaja, jonka sydän sykkii suurille tunteille, leikkimiselle ja vapaalle ilmaisulle. Reben intohimona on luoda turvallisia tiloja itsensä ja muiden kohtaamiselle. Tiloja, joissa on lupa tuntea ja paljastua turvallisesti kaikkine puolineen.

Työpajat

Tantrinen leikkikenttä

Tule kokemaan leikin riemu ja vallaton vapaus! Tantrisella leikkikentällä voit heittäytyä lapsen kaltaiseen olotilaan. Herätellään yhdessä uteliaisuus ja haltioidutaan elämästä, itsestämme ja toisistamme kuin kokisimme kaiken ensimmäistä kertaa. Millä tavalla sinun sisäinen lapsesi haluaisi leikkiä juuri nyt? Leikkikentälle ovat tervetulleita kaikenlaiset lapsenmieliset. Tilaa on niin raisulle kuin ujollekin hassuttelulle tai vaikka itkupotkuraivareille. Mahdollisuus on leikkiä yksin tai yhdessä ja saada monta uutta leikkikaveria.

Kehotietoinen esiintyminen

Haluatko päästää luovuutesi valloilleen? Mikä puoli sinusta haluaisi tulla näkyväksi muille? Oletko aina halunnut kokeilla esiintymistä, mutta se on jännittänyt liikaa? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla esiin astumista ja näkyväksi tulemista hyväksyvässä ilmapiirissä. Työpajassa on tilaa niin innostukselle, jännitykselle kuin sisäisille kriitikoillekin. Pääset luomaan yhdessä muiden kanssa tantrisia esityksiä, joiden lähtökohtana ovat läsnäolo hetkessä, hyväksyminen ja keholliset impulssit. Vaikututaan itsestämme sekä toisistamme ja katsotaan, mitä siitä syntyy! Pääset sekä luomaan että katsomaan kehotietoisia esityksiä, jotka syntyvät hetkessä. Työpajassa yhdistetään tantraa soveltavaan improvisaatioon. Et tarvitse aiempaa esiintymiskokemusta, vain kipinän kokeilla!

Tutustu Rebeen: