Saija Lentonen

Olen Saija. Joogi, Tantrika ja Äiti. Minulle tärkeimmät arvot elämässä ovat totuus ja vapaus. Uskon vakaasti, että ennen kuin ulkoinen elämämme voi näitä laatuja heijastella, ne on löydettävä suhteessa itseemme. Olen ensimmäiseltä ammatiltani näyttelijä (Teak Tem 2001). Koen, että se on antanut valtavasti valmiuksia siihen, mitä teen nyt Tantric Life Coachina. Näyttelijänä olen tottunut tutkimaan kommunikaatiota, energiaa, emootioita ja minulle on luontevaa olla ihmisten edessä.

Olen myös Joogaopettaja (RYT 500) Olen harjoittanut niin kurinalaista Astangajoogaa kuin Pranayamaa ja Kundaliinijoogaakin. Oma joogan opetukseni on kuitenkin vahvasti somaattista ja terapeuttista. Kuten Osho sanoo: Tantra alkaa siitä mihin jooga loppuu. Jooga on äärimmäisen hieno kehotietoisuutta kasvattava väline ja koen että se luo Tantralle hyvää pohjaa. Tantra ei ole pelkkää halikasaa, vaan henkilökohtaisen henkisen heräämisen polku, jossa on oleellisinta oppia tuntemaan itsensä moniulotteisesti ja raa´an totuudellisesti.

Tantran tärkeimpiä oppeja minulle on se näkemys, että kaikki elämän aspektit ovat pyhiä. Lapsiperhearki, seksuaalinen kanssakäyminen tai ruumillinen työ ei ole vähemmän arvokkaampaa kuin perinteinen henkinen harjoittelu. Kaiken voi tehdä oppimisen ja palvelemisen asenteella. Tantra kutsuu pöytään kaikki puolemme. Emme voi arvostaa valoa ja turvaa, jos emme uskalla katsoa sinne missä on pimeää. Emme voi todella iloita, jos emme uskalla surra. Emme voi olla syvässä yhteydessä toiseen jos emme kykene olemaan yksin. Tuntemalla polariteetit ymmärrämme lopulta ykseyden.

Tarjoan De-armouring hoitoja ja Tantrista valmennusta (yksilö- tai parivalmennus).
Järjestän Tantra-iltoja, sekä retriittejä. Tarjoan myös Joogan yritys- ja yksityistunteja.

Lisätiedot www.elamankehto.fi