Shanti Oma

Tantric Life Coach/kouluttaja, Wild Heart Academy perustaja, terapeutti, TRE-ohjaaja, Perhekonstellaatio ohjaaja

Shanti Oma on Wild Heart Academyn perustaja ja sydän. Hän on ohjannut tantrakursseja vuodesta 2003 ja kouluttanut Tantric Life Coacheja vuodesta 2012. Shantin lähestymistapa elämään ja opettamiseen on hetkessä oleminen, intuitiivinen, sponttaani, autenttinen, kursailematon ja sydämmellinen. Shanti asuu Portugalissa vuodesta 2017 lähtien. Portugalin kauniilla ja maagisella luomutilalla kasvaa uusi kurssikeskus jossa mm koulutetaan uusia TLC ohjaajia.

Työpajat

Villi ja viisas sydän

Sydän ja aivot toimivat yhdessä mutta kuunteletko sydämesi viestejä yhtä paljon kuin mieltäsi? Sydämellä on muisti ja sydän tietää ennen aivoja mitä tulee tapahtumaan. Viittaan Heart Math Instituutin tekemiin tutkimuksiin. Yhdessä tutkimme ja tuomme tietoisuutta yhteyteen ja herkkyyteen kuunnella sydämen viisautta ja toimia sen mukaan silloin kuin se on tarkoituksenmukaista. Teemme harjoituksia jotka lisäävät tasapainoa sydämen ja aivojen yhteistoimintaan.

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE

Pohdintoja piirissä/Satsang

Kutsu piiriin jakamaan, pohtimaan ja ihmettelemään elämää tantran ja tietoisuuden polulla. Aloitamme pienellä meditaatiolla jonka jälkeen tila on avoin jakamiselle ja kysymyksille.

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE