Silja Helinä @ WHF

Tantric Life Coach, Energian tuntija

Silja Helinä on nauravainen, maanläheinen ja turvallinen ihmiskohtaaja, jonka mielestä elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa. Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat Siljalle tärkeitä arvoja ohjaamisessa. Silja Helinä on ollut koko ikänsä valmennus- ja ihmissuhdetöissä, paperilla hän on Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja ja kätilö. Saat Siljalta myös intuitiiviset energiahoidot ja akupunktiota kehomielen rauhoittamiseksi ja vahvistamaan auraasi.

Työpajat

Sensuaalisuus on supervoima

Kujeileva katse, säkenöivä hymy, leikkisyyttä liikkeessä ja puheessa, itsevarma, maadoittunut olemus… Intohimoa elämää ja itseään kohtaan. Läsnäoloa. Syvyyttä. Herkkyyttä. Autenttisuutta. Kuuletko kutsun? Tule tutkimaan, miten sensuaalisuus sinussa elää ja ilmentyy? Miten se ilmenee sinun ja kumppanisi välillä? Miten se vaikuttaa keskinäiseen dynamiikkaan? Miten se energisoi arkeasi? Miten se kohottaa spirittiä? Miten sensuaalisuus voimaannuttaa, saa liikkumaan, leikkimään, luomaan? Vai onko niin, että se on just nyt hukassa? Ei hätää! Tässä parityöpajassa pääset etsimään ja löytämään yhteyden omaan aistillisuuteesi, tutkimaan ja ilmentämään aistillisuutta ja sensuaalisuutta yhdessä oman parin kanssa. Tähän työpajaan tullaan siis oman parin kanssa, mutta teidän ei tarvitse olla pariskunta. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä. Sensuaalisuutta tutkitaan maskuliini-feminiini polariteetin kautta.

Yhdessä Prem Abhayan kanssa.

(K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA, (P) TULE OMAN PARIN KANSSA

Sisäisen lapsen syli

Sisäinen lapsi- mitä tarvitset? Tuntuuko sinusta vaikealta antautua leikille ja hauskanpidolle? Onko olosi epämukava, jos tulet nähdyksi kaikkine puolinesi? Onko sisälläsi moittiva ääni kaukaa lapsuudesta? Sisäinen lapsi on aidoimmillaan leikkisä, virtaava ja vapaa arvostelusta. Sen olemus on kevyt ja kannateltu, rakastettu ja arvokas. Voidakseen olla vastuistaan vapaa, sisäinen lapsi tarvitsee tuekseen vahvan vanhemman. Sen, joka jättää omat touhunsa kesken tullakseen ihailemaan uusimpia temppujasi. Vanhemman, joka ottaa syliin ja lohduttaa, kun maailma on näyttänyt kovemman puolensa. Sisäisen lapsen syli- työpaja sukeltaa syvälle sisäisen lapsen maailmaan ja siihen syliin jossa saat vain olla. Se tarjoaa mahdollisuuden levähtää vahvassa ja kannattelevassa vanhemmuudessa. Työpaja sopii myös sinulle, joka olet omassa vanhemmuudessasi väsynyt tai ymmälläsi, ja haluat työkaluja siihen. Työpajan vetää Silja Helinä, lempeä ja leikkisä TLC, kätilö ja äiti.

(T) SYVÄÄ TUNNETYÖSKENTELYÄ, (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Tutustu Siljaan: