Simo Annala @ WHF

Tantraohjaaja

Tässä on Simo, pitkän linjan tantrikko, DJ, festarijärjestäjä, IT-nörtti, energiahoitaja ja paljon muutakin. Simo on ohjannut suosittuja Wild Heart Transformation -tantraryhmiä neljän vuoden ajan, ja viime aikoina monia suosittuja viikonloppuretriittejä erilaisista tantra-aiheista.

Festareilla Simo haluaa tarjota hierontatyöpajan (tai kaksi), jossa voit päästä kokemaan energiaorgasmeja, soittaa tanssiin kutsuvaa musiikkia, ja Maitrin kanssa hän ohjaa festareiden huipennukseksi tantrisen rituaalin.

Energia, kutsutaanpa sitä elämänenergiaksi, pranaksi, kundaliniksi tai joksikin muuksi, on kiinnostanut Simoa tantrassa alusta asti, ja hän on omien kokemusten ja harjoitusten kautta oppinut ymmärtämään sitä enemmän, ja ohjaamaan harjoituksia myös sellaisille, joille koko käsite saattaa olla uusi. Se on olennainen osa hänen työpajoissaan, tavalla tai toisella. Työpajaohjauksessa hänelle on tärkeää selkeys, turvallisuus ja oppiminen.

Työpajat

Tantrinen hieronta & energiaorgasmit

Tervetuloa tutustumaan tantrisen hieronnan ja energiaorgasmien kiehtovaan maailmaan!

Tässä innostavassa työpajassa tutustumme kehon energeettiseen puoleen ja harjoittelemme tantrisen kosketuksen avulla herättämään kehojamme aina vain suuremmalle elämänvirtaukselle, ilolle ja nautinnolle. Tunnustelemme oman ja toisen kehon energioita ja miten niitä voi hieronnassa käyttää ja teemme öljyhieronnat parettain.

(S) SEKSUAALISTA SISÄLTÖÄ (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA (A)VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA

Ecstatic Dance goes tantra

Vien sinut musiikillisella matkalle yli vuorten ja kukkuloiden, laaksojen kautta huipulle ja takaisin. Matkan alussa teemme matkalle valmistelevia harjoituksia, jotta voimme olla valmiina kokemaan jotain itseämme suurempaa!

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA

Tantrinen rituaali: Yoni-Lingam Puja

Tule kokemaan jotain normaalin tietoisuuden tilan ylittävää, kaunista, mystistä ja avaavaa tantrisen rituaalin kautta. Rituaali on hyvin intiimi ja rohkeakin. Voit tulla sinne valitsemasi parin kanssa tai valita parin paikan päällä. Harjoitus tehdään mies-naispareittain, keskittyen Shivan ja Shaktin kosmiseen, keholliseen ja energeettiseen yhteyteen.

Yhdessä Maitrin kanssa

(S) SEKSUAALISTA SISÄLTÖÄ (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA (A) VAPAAVALINTAISTA ALASTOMUUTTA Ei sovi vasta-alkajille