Simo Annala

Minulle tantrinen polku on tarjonnut mahdollisuusksia purkaa vanhoja, totuttuja käytösmalleja, jotka eivät enää palvele. Olen löytänyt paljon vapautta ja rohkeutta elää juuri omannäköistä elämää.

Ohjaamissani tantraryhmissä teemme syvää henkilökohtaista työskentelyä: tarkastellaan omia tapoja olla ja toimia, jaetaan ja ollaan autenttisesti läsnä muiden ryhmäläisten kanssa.

Käytän ensisijaisesti kehollisia harjoituksia, joiden kautta jokainen osallistuja voi itse löytää omat oivalluksensa. Millä tavalla olla elossa spontaanisti ja tiedostaen, ja samalla oppia todellista läheisyyttä.

Sen lisäksi minua kiinnostaa tantrassa seksuaalienergian kanssa työskenteleminen ja tämän voimakkaan energian hyödyntäminen henkisen kasvun apuna ja tukena harjoituksissa, kohtaamisissa sekä rituaaleissa.

Tantriset harjoitukset kotonasi

Kiinnostaako sinua tantriset harjoitukset? Kaipaatko syvempää yhteyttä kumppanisi kanssa, niin henkisesti kuin seksuaalisestikin? Tuntuuko osallistuminen kurssiryhmään liian haastavalta, tai onko aikasi kortilla?

Voin auttaa!

Ohjaan sinulle ja kumppanillesi yksinkertaisia mutta samalla syvällisiä tantrisia harjoituksia kotisi rauhassa. Tantrisesta työkalupakista löytyy harjoituksia erilaisiin tilanteisiin ja teemoihin, esimerkiksi: omat rajat, pyytäminen ja vastaanottaminen, läsnäolo, kosketus ja kosketuksen laadut, energiaharjoitukset ja rituaalit.

Yksityistuntien hinta on 90 € per tunti. Yleensä on hyvä varata vähintään 2-3 tuntia aikaa. Turun alueen ulkopuolella lisäksi matkakorvaus.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista: simo@wildheartacademy.net

Tantrahierontakurssi

Viikonlopun mittaisella kurssilla opetellaan tantrisen hieronnan perusteita. Teemme yhdessä joitain harjoituksia, ja harjoittelemme hierontaa pareittain. Voit tulla kurssille joko oman parisi kanssa, tai yksin. Pyrin pitämään kevätkauden 2022 aikana kolme kurssia. Ensimmäinen on tammikuussa. Lue lisää täältä.

Tantriset hoidot

Tantrinen kehotyöskentely tai hieronta auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa, ja sillä on kokonaisvaltaisen rentouttava vaikutus. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin.

Usein hoito auttaa myös energian vapaampaan virtaan kehossa. Ennen hoitoa käymme yhdessä läpi mahdollisia haasteita joiden parissa työskennellään. Sovimme selkeästi sen, mitä hoidon aikana tehdään. Hoitokerta kestää yleensä 1,5-2 tuntia. Teen hoitoja Livonsaaressa (Naantali).

Wild Heart Transformation

Parhaillaan ohjaan Katri Peuralinnan kanssa Etelä-Suomen Wild Heart Transformation -koulutusta. WHT on huikea tantrinen matka tuttujen ja turvallisten matkatovereiden kanssa. Kurssin aikana tutustut itseesi ja muihin uudella, spontaanilla ja intiimillä tavalla. Tämän vuoden kurssin tiedot löydät täältä.

Valmistuin Tantric Life Coachiksi vuonna 2016, ja olen sen jälkeen ohjannut WHT:tä Kalin kanssa kolmen ryhmän verran. Opiskelin ensimmäisen koronavuoden ajan tanssia ja somatiikkaa Islossa Joensuussa, ja parhaillaan meneillään on transaktioanalyysin syventävä koulutus. Transaktioanalyysi eli TA on psykologian haara, jossa tutkitaan ihmisten välistä vuorovaikutusta, käyttäytymistä ja persoonallisuuden rakenteita.

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen simo@wildheartacademy.net