Simo Annala

Ohjaan Katri Peuralinnan kanssa Etelä-Suomen Wild Heart Transformation -koulutusta. WHT on huikea tantrinen matka tuttujen ja turvallisten matkatovereiden kanssa. Kurssin aikana tutustut itseesi ja muihin uudella, spontaanilla ja intiimillä tavalla. Tämän vuoden kurssin tiedot löydät täältä.

Minulle tantrinen polku on tarjonnut mahdollisuusksia purkaa vanhoja, totuttuja käytösmalleja, jotka eivät enää palvele. WHT-ryhmän ohjaus on minulle ensisijaisesti sellaista työskentelyä: tarkastella omia tapoja olla ja ajatella, ja jakaa se autenttisesti muiden ryhmäläisten kanssa, kehollisten harjoitusten avulla. Millä tavalla olla elossa spontaanisti ja tiedostaen, ja samalla oppia todellista läheisyyttä.

Sen lisäksi minua kiinnostaa tantrassa kehon ja olemuksemme energioiden kanssa työskenteleminen ja näiden energioiden käyttäminen henkisen kasvun apuna ja tukena harjoituksissa, kohtaamisissa sekä rituaaleissa.

Valmistuin Tantric Life Coachiksi vuonna 2016, ja olen sen jälkeen ohjannut WHT:tä Kalin kanssa kolmen ryhmän verran. Opiskelin koronavuoden ajan tanssia ja somatiikkaa Islossa Joensuussa, ja parhaillaan meneillään on transaktioanalyysin johdantokoulutus. Transaktioanalyysi eli TA on psykologian haara, jossa tutkitaan ihmisten välistä vuorovaikutusta, käyttäytymistä ja persoonallisuuden rakenteita.

Tantriset hoidot

Tantrinen kehotyöskentely tai hieronta auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa, ja sillä on kokonaisvaltaisen rentouttava vaikutus. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin. Usein hoito auttaa myös energian vapaampaan virtaan kehossa. Ennen hoitoa käymme yhdessä läpi mahdollisia haasteita joiden parissa työskennellään. Sovimme selkeästi sen, mitä hoidon aikana tehdään. Hoitokerta kestää yleensä 1,5-2 tuntia. Teen hoitoja Livonsaaressa (Naantali).

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen simo@wildheartacademy.net