Teresa de Heij

Haluan auttaa ja tukea naisia löytämään oma pyhä elämänvoima, tasapaino ja rohkeus olla omanlainen itseään kunnioittava ja rakastava nainen, joka uskaltaa nauttia kaikesta elämässä ja omasta luovasta voimastaan.

Olen I.S.G. hierontaterapeutti ja Tantric Life Coach. Teen hierontaterapia-hoitoja, de-armouring -hoitoja ja elämänilon ohjauksia.
Olen kolmen lapsen äiti ja yhden isoäiti.

Elämä on opettanut minusta syvästi ymmärtävän ja empaattisen hoitajan. Tiedän että syvästä arvottomuudesta voi nousta syvästi omaa itseään arvostavaksi ja rakastavaksi elämänvoimaa hehkuvaksi oman elämän luojaksi. Haluan auttaa ja tukea naisia vapautumaan oman mielen kahleista, menneistä kokemuksista ja traumoista. Ja löytämään oma pyhä elämänvoima, tasapaino ja rohkeus olla omanlainen itseään kunnioittava ja rakastava nainen, joka uskaltaa nauttia kaikesta elämässä ja etenkin omasta luovasta voimastaan. De-armouring hoitoja genitaalialueelle teen vain naisille.

Haluan auttaa myös parisuhteessa eläviä löytämään pyhä-seksuaalinen yhteys ja syvempää nautintoa ja rakkautta, kunnioitusta ja lempeyttä ja vapautta vaikka onkin sitoutunut.

Haaveenani ja tavoitteenani on luoda sellainen väylä, jonka kautta tulevaisuuden naiset ja miehet voisivat olla jo teineistä asti omat rajat tuntevia tietoisia elämänluojia. Ja että seksuaalisuus olisi taas pyhää ja kaunista.

Teen hoitoja ihanassa hoitohuoneessani Kuusankoskella, Kouvolassa. Sopimuksen mukaan teen hoitopäiviä muillakin paikkakunnilla.

Tutustu hoitoihin lähemmin nettisivullani https://www.luonnonlahteella.fi/

Puh. 0445159977
teresadeheij@luonnonlahteella.fi

  • Kuusankoski