Tiina Herttuainen

Olen Seksuaaliterapeutti, sertifioitu TRE (Tension, Stress and Trauma Release Exercise) -ohjaaja, Tantric Life Coach, Voimaantumisvalmentaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Aikaisemmalta koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja.

Työskentelytavassani näkyvät hyväksyvä läsnäolo, ratkaisukeskeisyys ja kehotietoisuus. Koen kiehtovana sen, kuinka pääsemme lähemmäs autenttista itseämme ja miten muuttuva sisäinen olotilamme vaikuttaa myös ihmissuhteisiimme ja ympäristöön jossa elämme. Minua on aina kiinnostanut sisäinen työskentely erityisesti kokemuksellisuuden ja kehollisuuden kautta.

Tantra tarjoaa upean paketin kokemuksellisia työkaluja, jotka haluan jakaa kanssasi turvallisessa tilassa. Tantra on opettanut minut sanomaan kyllä kaikelle sille, mitä meissä ihmisenä on. TRE on opettanut kannattelemaan tätä kaikkea niin, että keho voi olla turvassa läpi prosessin. Seksuaalisuuden kentällä minua kiinnostaa erityisesti seksuaalinen hyvinvointi osana kokonaisvaltaista hyvinvointia, nautinto, sekä ihmissuhteet niiden kaikessa upeassa moninaisuudessaan (esim. uusioperheet, avoimet suhteet ja kaikenlaiset rakkaus- ja seksisuhteet).

Tarjoan TRE:n yksilö- ja ryhmäohjauksia, seksuaaliterapiaa ja -neuvontaa yksilöille, pareille ja moniskunnille, tantrista valmennusta ja kursseja Järvenpäässä ja Helsingissä. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteydellä.

Voit tutustua lisää minuun ja palveluihini osoitteessa tiinaherttuainen.com tai ottaa suoraan yhteyden thyhteys@gmail.com.