Tiina Herttuainen

Olen sertifioitu TRE (Tension, Stress and Trauma Release Exercise) -ohjaaja, Tantric Life Coach ja auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Aikaisemmalta koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja.

Työskentelytavassani näkyvät hyväksyvä läsnäolo ja kehotietoisuus. Minua on aina kiinnostanut kokemuksellisuus ja kehollisuus. Koen kiehtovana sen, miten voimme päästä lähemmäs autenttista itseämme ja miten muuttuva olotilamme vaikuttaa suhteessa muihin ihmisiin. Tantra tarjoaa upean paketin kokemuksellisia työkaluja, jotka haluan jakaa kanssasi turvallisessa tilassa.

Tantra on opettanut minut sanomaan kyllä kaikelle sille, mitä meissä ihmisenä on. TRE on opettanut kannattelemaan tätä kaikkeutta niin, että kehoni on turvassa läpi prosessin. Seksuaalisuuden kentällä minua kiinnostaa erityisesti seksuaalinen hyvinvointi osana kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ihmissuhteet niiden kaikessa upeassa moninaisuudessaan (esim. uusioperheet, avoimet suhteet ja kaikenlaiset rakkaus- ja seksisuhteet).

Tarjoan TRE:n yksilö- sekä ryhmäohjauksia, seksuaalineuvontaa, tantrista elämäntaidon valmennusta ja tantrailtoja Järvenpäässä ja Helsingin Vallilassa. Palvelut saatavilla myös etäyhteydellä.

Voit tutustua lisää minuun, palveluihini ja palautteisiin: tiinaherttuainen.com tai ottaa suoraan yhteyden thyhteys@gmail.com.