Zaida

Hei sinä upea sielu <3

Olen Zaida, Juuri Tantran kutoja ja Tantric Life Coach.

Tarjoan Tampereella Läsnäolonkeskus Pesällä mm.

  • Juurivalmennusta (tantrisen elämäntaidon yksilövalmennus)
  • Suun de-armorointia
  • Lempeää tantrista hierontaa
  • Rumpuhoitoja
  • Piirityöskentelyä
  • Tantrisia ja shamanistisia työpajoja

Tantra, juuriltaan vuosituhansia vanha oppi ja tapa elää, pakenee selkeitä määritelmiä. Minulle se on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Yhteyttä toiseen samankaltaiseen, yhteyttä kaikkeen ympärillä. Seksuaalisuuden valjastamista elämänvoimaksi. Tukosten puhdistamista, avautumista elämälle ja rakkaudelle. Elämistä sydän vapaana, kehollisena ja aistillisena sieluna.

Tantra on tie autenttisuuteen, siihen millainen olet aidoimmillasi, ytimeltäsi, kaikkien kuorikerrosten alla. Miten hengität, kun suojasi saavat sulaa, kun elämänvoimasi voi virrata juuresta latvaan? Millainen olet lapsenomaisimmillasi, paljaana, vapaana?

Olen kulkenut tantran tiellä vuodesta 2016, ja samoihin aikoihin alkoi myös shamanistinen elämänkatsomukseni vahvistua. Henkisinä teinä ne kulkevat hyvin lähellä toisiaan, risteytyen useasti, kietoutuen kuin kaksi käärmettä toistensa ympärille. Elämänpolkuni on kiemurrellut myös varjoisissa ja tummissa metsissä, siksi näköni on kehittynyt syväksi, lämpimäksi ja intuitiiviseksi. Kohtaamisen, kuuntelun, tunne- ja kehotyöskentelyn sekä elämänvoiman herättämisen taitoja olen harjoittanut mm. tantran, tanssin, meditaatioiden, shamanistisen ja arkkityyppisen työskentelyn, perhekonstellaation, itkuvirsien sekä tarinateatterin keinoin. Olen myös kansanmuusikko ja lauluntekijä, jonka sydän sykkii arkaaiselle, pohjoisten sukukansojen musiikille ja perinteille, äänille, jotka kumpuavat syvältä kaikkien rakenteiden takaa.

Juuri Tantran juuriin olen kutonut lankoja tantrisesta ja sielullisesta elämänsyleilystä, shamanistisesta maailmankatsomuksesta sekä vahvasta luontoyhteydestä aimo annoksella lempeää läsnäoloa ja hyväksyntää sille mikä on.

~ Uskallatko paljastaa itsellesi kaiken, mitä olet? Uskallatko antautua omalle voimallesi? ~

Lempeydellä Sinua palvellen,
Zaida
Tantric Life Coach

Lisätietoa palveluista löydät täältä:
https://www.facebook.com/juuritantra/

Yhteydenotot ja ajanvaraukset:
juuritantra@gmail.com

Kurkkaa myös Youtube-kanavalleni:
https://www.youtube.com/channel/UCoEwfix5hnurxaBhd1-JzcA