Zaida

Kuuletko luontosi kaipuun, kutsun laajempaan, täyteläisempään, voimallisempaan oloon ja eloon? Siihen, kuka todella olet, sielultasi, luonnoltasi?

Olen Zaida, parantajan polkua kulkeva de-armouring – ja rumpuhoitaja, äänimaisemoija ja syvien, sisäisten matkojen mahdollistaja, feminiinisen elämänvoiman, sielun ja sydämen herättäjä.

Kuuntelevat käteni ja vahva intuitioni, susirumpuni sekä shamanistiset, luontoyhteydelliset ja tantriset harjoitteet ovat toimintani keskiössä, kuten myös lempeä läsnäolo ja kuuntelu sekä turvallinen, hyväksyvä ja salliva tila sille, mikä juuri nyt haluaa ilmetä hoidettavassa, valmennettavassa tai ryhmään osallistujassa.

Syvälle aistien sulatan esteet elämänvoimasi tieltä, jotta luontosi virtaa voimallisemmin. Susirummullani herättelen sinua kuulemaan sielusi ja sydämesi äänen, avautumaan elämälle.

Kutsun sinua asuttamaan kehosi täysin, aistimaan jokaisella solullasi luonnon, joka olet.


 • VIRTAUS – De-armouring -hoidot
 • myös ÄÄNEN VIRTAUS – de-armouring omana kokonaisuutenaan (mm. pään ja vatsan alue)
 • ALKU – kosketusterapeuttinen hoito
 • VOIMASI, VÄKESI – rumpuhoidot ja konsultaatiot
 • Voima- ja kehopiirit naisille
 • Rumpu- ja äänimatkat
 • Luontoyhteydellinen valmennus ja työpajat

Palveluni on suunnattu pääasiassa naiskehollisille, satunnaisesti hoidan myös mieskehollisia.


DE-ARMOURING on kehoterapeuttinen, tantrinen hoitomuoto, jossa kehon eri alueita hoidetaan hitain, kuuntelevin, syvälle kudokseen menevin, hierovin ottein ja painalluksin avaten koko kehon läpäiseviä faskialinjoja eli sidekudoksia luidemme, lihastemme ja solujemme ympärillä. Terveessä faskiassa nesteet virtaavat vapaasti ja sitä myöten viestit kulkevat hyvin kehomme eri osien ja aivojen välillä. Voimakkaat, tukahdutetut tunnekokemukset ja stressi voivat aiheuttaa tukoksia faskioissa, jolloin virtaus vaikeutuu. De-armouringissa mennään muita vastaavia faskiahoitomuotoja syvemmin tunnekehon panssarien purkuun, sulattamaan sitä, mikä voi olla syvälle jumiutunutta emotionaalisella, henkisellä, psyykkisellä ja/tai seksuaalisella tasolla. De-armouringilla voidaan hoitaa niin ulkoisesti jalkoja, käsiä, selkää, rintakehää, päätä sekä vatsan ja lantion aluetta (jossa elinvoimamme juuret ovat) genitaalialue mukaan lukien kuin sisäisesti mm. suuta tai vaginaa.

RUMPUHOIDOISSA avataan väylää alitajuntaan, sielun juurille ja kehon viisauteen. Rummun luomassa tilassa saatat muistaa kuka todella olet, tuntea yhteyden sisäiseen oppaaseesi, sydämeen, juureen ja elämänvoimaasi. Rummun syvä värähtely maadoittaa, rauhoittaa hermostoa, avaa ja puhdistaa energiatukoksia, syvärentouttaa ja parantaa unenlaatua, tasapainottaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa elämänvoiman virtausta. Yhtä lailla kuin kosketushoito, myös rumpuhoito de-armoroi, avaa faskioita, lihasjumeja, energiatukoksia, purkaa panssareita, sillä rummun ääni värähdyttää vettä ja siten laittaa myös kudosnesteitä liikkeelle.

KOSKETUSTERAPEUTTINEN HOITO on intuitiivinen, hoivaava hoito, joka palauttaa hoidettavan alkulähteilleen, hoivaavaan syliin. Hoito pohjautuu kahteen hoivaavaan tantriseen harjoitukseen ja voi sisältää esim. maadoittavaa kosketusta, silitystä, sylissä pitoa, lempeitä hierovia otteita tai kevyttä de-armouringia, vaatteiden päältä tai osin paljaalle iholle. Hoito ei sisällä genitaalialueen kosketusta.

Ota yhteyttä ja varaa aika elämänvoimasi avaamiseen:
zaida@karhunsydan.fi

Karhunsydämen lämmöllä ja laajuudella sinua hoitaen,
Zaida


Koulutustaustaani mm.

 • TLC De-armouring -hoitaja 2021
 • Voimapiirikoulutus – Siirtymäriitit (Gabriela Ariana – Juurakon Voima) 2020-2021
 • Tantric Life Coach 2018-2019
 • Wild Heart Transformation 2017-2018

Lisää palveluistani ja minusta:
karhunsydan.fi
IG: @karhunsydan
FB: Karhunsydän
Youtube: Karhunsydän