Ananda Kali

Olen Ananda Kali.

Villi ja vapaa kyseenalaistaja, herkuttelija ja ihmettelijä. Olen löytänyt tantrasta keinot, joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten. Ne keinot ovat lopulta hyvin yksinkertaiset ja perustavanlaatuiset: läsnäolo ja hyväksyntä. Jos on pulma, katson voiko jompaa kumpaa lisätä.

Olen Tantric Life Coach -koulutuksen lisäksi opiskellut TRE-ohjaajaksi. Opinnot ja aiempi elämänkokemukseni on sisältänyt aimo annoksen ihmisten kohtaamista kaikessa inhimillisyydessään, suurissa tunteissa, pelossa ja rakkaudessa. Olen saanut oppia kosketuksen voiman ja kehon rehellisyyden, miten se toimii ankkurina nykyhetkeen kaiken trauman, mielen hässäkän ja sosiaalisten reagointimallien keskellä. Olen ollut todistamassa, miten salliva ilmapiiri ja neutraali läsnäolo avaavat tilan parantumiselle ja muutokselle.

Tahdon työlläni ja olemassaolollani myötävaikuttaa siihen että nämä kasvavaan tietoisuuteen johtavat laadut lisääntyvät sinussa, minussa, meissä ja maailmassa.

Soma Tantra on yritykseni tuoda edellä olevia laatuja käytäntöön. Tarjoan seuraavia palveluita pääasiassa Tampereella, voit kysyä myös Helsinkiä:

  • Soma-hieronta ja -valmennus
  • TRE- Tension and Trauma Release Exercises® ryhmässä: Intro ja Drop-in tunnit sekä yksilöohjauksena 1:1
  • Tantrahetki parille
  • Suun de-armorointi
  • Tantraillat

Ohjaan myös Wild Heart Transformation -koulutusta.

Lue lisää kotisivuiltani: www.somatantra.net

Tampereella sijaitsee myös toimitilani Pesä-Läsnäolonkeskus, jossa järjestetään monenmoista tantraan ja muuhun hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa: www.pesalasnaolonkeskus.net