Shanti Limnell, koulutuksen kehittäjä

Nuoresta asti olen ollut etsijä ja oman tien kulkija. Luontosuhde, johon olen saanut kasvaa elämäni alusta saakka, on tehnyt minusta herkän ja intuitiivisen. Luontainen tapani toimia parantajana, opettajana ja kouluttajana on myös hyvin intuitiivinen ja johdatuksesta syntyvä, mikä mielestäni on palvellut hyvin tantrakursseja vetäessä.

Tantric Life Coach -koulutus alkoi samoissa merkeissä, vapaasti virtaavana, ilman selkeää struktuuria vuonna 2012. Koulutuksen jatkuessa olen halunnut luoda siihen selkeämmän linjan, jotta valmistuneet Tantric Life Coachit edustaisivat selkeästi tunnistettavan linjan – kuitenkin jokainen omana yksilönä ja omine vahvuuksineen.

Koulutuksissa olen saanut tehdä työtä mielettömien tyyppien kanssa ja todistaa uskomattomia kasvutarinoita. Olen todella ylpeä kaikista upeista uusista TLC-tantraohjaajista, jotka levittävät rakkauden, ilon ja vapautumisen sanomaa Suomessa!

Vuonna 2018 päätin jättää Wild Heart Transformation kurssin vetämisen muutamille oppilailleni ja jatkaa itse ammatillisen TLC-vuoden kouluttamisen.

Shanti Limnell

Oman koulutustaustani merkittävimmät kohdat 

 • Tantric Life Coach
 • Seksuaali- ja pariterapeutti
 • TRE II ohjaaja
 • Sexsibilitycoach
 • Perhekonstellaatio-ohjaaja
 • Ratkaisukeskeinen työnohjaaja
 • Quantum Energy Coach

Vuonna 1998 olin Intiassa syventymässä meditaatioon ja Tantraan. Usean vuoden aikana kävin opettajani Radhan C. Luglion kursseja. Muita opettajiani ovat mm: Devapath (hengitysterapia), Markku Väätäinen ja Marjo Timoria (seksuaali- ja pariterapiakoulutus), Svagito Liebermeister ja Karen Hedley (perhekonstellaatio), Barbara Carellas, Hariprem ja Gitama, Marya ja Anam Norell (tantra).

Kouluttajiani TRE-ohjaajaksi ovat Ole Ry ja Susanne Andrés (Tanska) ja Jyrki Rytilä Suomessa. Olen myös osallistunut työskentelyyn TRE:n kehittäjän David Bercelin kanssa sekä Dr. Melanie Salmonin johdolla opiskellut TRE:n käyttöä lasten ja nuorten parissa. Uusin koulutukseni on Quantum Energy Coach Dr. Melanie Salmonin johdolla.

Vuodesta 2003 olen opettanut Tantraa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
2008-2010 olen ollut Ruotisissa pidettävän Sexsibility coach -koulutuksen toisena pääopettajana ja kouluttanut 2 ensimmäistä vuosikertaa Sexsibility coacheja joiden joukossa myös muutama suomalainen.

Syksyllä 2017 muutin Suomesta Portugaliin jossa parhaillaan rakennamme uutta kurssikeskusta nimeltään Quinta da Coruja ja missä jo tarjoamme aamiaismajoitusta yhdistettynä sessioihin ja hoitoihin. Tarjoamme myös mahdollisuutta korvata oleskelu osittain työllä samalla oppien permakultturia, kestävän elämän perusasioita sekä eläintenhoitoa.

Facebook: Wild Heart Academy ja Quinta da Coruja
Nettisivu: www.awarenesstherapy.net
Kirja: Tantra – Läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen (löytyy myös kirjastoista)

WHA tree

WHT Ensiaskeleet

WHT Ensiaskeleet on enemmän kuin tantrakurssi. Se on mahdollisuus kulkea hitaasti kohti eheämpää itsetuntoa, rakkautta itseäsi kohtaan, kehollista hyväksyntää, ja eheämpää seksuaalisuutta.

Ohjaajien terapeuttinen ote ja ryhmän salliva tuki antavat mahdollisuuden katsoa tarkemmin mikä sinua estää elämästä ja nauttimasta täysillä ja vapautua siitä kohti kukoistavaa itseäsi.

Tällä kurssilla seuraamme Shantin kirjaa, Tantra – Läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen. Koulutuksen runko seuraa kirjan teemoja. Lisäksi annamme tilaa myös TRE-työskentelylle ja Perhekonstellaatioille.

Kurssilla tavataan kerran kuussa ensin Zoomissa, jossa pohjustetaan teemaa, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan. Seuraavana päivänä tavataan Läsnäolonkeskus Pesällä Tampereella ja tehdään harjoituksia yhdessä. Kuukausittaisten tapaamisten väleissä on pienryhmätapaamisia ja kotona itsenäisesti tehtäviä harjoituksia.

Ryhmällä on oma keskustelualusta koko kurssin ajan, jossa ohjaajat ja avustajat ovat läsnä. Siellä voi purkaa omaa prosessiaan, kysyä ja ihmetellä yhdessä.

Kurssin aikana käsitellään mm seuraavia aiheita Shantin kirjasta:

 • Mitä on Tantra?
 • Tantriset pääperiaatteet
 • Läsnäolo ja tietoisuus
 • Yhteys, läheisyys, rajat ja tarpeet
 • Kehollisuus, seksuaalisuus ja häpeä
 • Pelon kahdet kasvot
 • Orgasmin mysteeri

Kirja on loppuunmyyty ja uutta painosta odotellessa kurssilaiset saavat kirjan sisällön pala kerrallaan sähköisesti.

Kurssin aikana kaikki keskustelut ja tapahtumat ovat luottamuksellisia. Kurssin alkaessa kaikki allekirjoittavat luottamuksellisuussopimuksen.

Voit hakea kurssille täällä: https://bit.ly/wht-ea

Ohjaajina ovat Wild Heart Academyn kouluttajat Ananda Kali ja Shanti Limnell.

WHA tree

Wild Heart Transformation

Vuodesta 2012 lähtien TLC-koulutuksia – Tantric Life Coach training – vetäessäni olen huomannut oppilaitteni käyvän läpi perusteellisia muutoksia omassa elämässään ja omissa asenteissaan. Siksi ensimmäisen koulutusvuoden nimi on Wild Heart Transformation. Koulutuksen sisältö muotoutuu matkan varrella ja valmistelee oppilaita toiselle vuodelle, jonka päätteeksi he saavat Tantric Life Coach -sertifikaatin.

Koulutuksen sisällön muotoutumisella tarkoitan sitä, että eri moduulien sisältöä ei ole päätetty tarkasti etukäteen. Noudatamme sen sijaan koulutuksessa syntyvää energiaa ja käsittelemme harjoitusten, kokemusten jakamisen ja meditaatioiden aikana esille nousevia asioita.
Tärkeimmät käyttämämme menetelmät ovat tantriset harjoitukset, meditaatio, TRE-tärinäterapia (Tension and Trauma releasing Exercises), kehotyöskentely sekä kosketus- ja hengitysharjoitukset. 

Matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan. Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös ystäviäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation on yksivuotinen prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista, pienryhmätapaamisista ja koulutettujen avustajien ohjaamista ohjatuista välitapaamisista. Koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista. Koko ryhmän yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat joka kerta entistä syvemmän matkan.

Ensimmäisen vuoden jälkeen päätät, haluatko syventää omaa prosessiasi ja oppia käytännön taitoja tantrisen lähestymistavan ammattimaiseen käyttöön.

Jos haluat elämääsi muutosta ja sinulla on rohkeutta haastaa itsesi ja toimia maailman kannalta merkittävällä tavalla, koulutus voi olla juuri sinua varten!

WHT-kursseja ohjaavat Kali ja Simo sekä Maria ja Virpi.

Katso seuraava alkava WHT-kurssi kalenteristamme tai jätä yhteystietosi lomakkeella.

WHA tree

WHT Rewilded

WHT Rewilded on oivallinen tapa jatkaa yhdessä tantran polulla, vaikka et välttämättä haluaisikaan ryhtyä ohjaajaksi tai hoitajaksi. WHT Rewilded -vuonna viemme harjoituksia syvemmälle, ja teemme kaikkia niitä kivoja juttuja, joita emme ehtineet tehdä ensimmäisen WHT-vuoden aikana – ja paljon muuta ja uutta. 

Ohjelmaan kuuluu harjoituksia, joita ei ole ehditty tehdä TLC-vuoden aikana, eli voit osallistua WHT Rewilded -kurssille myös TLC-vuoden jälkeen. Tietenkin voit jatkaa TLC-vuodelle WHT Rewilded:n jälkeen jos se tuntuu ajankohtaiselta.

Olemme suunnitelleet lähitapaamisiin myös vierailevia ohjaajia, joten harjoitukset ovat entistä monipuolisempia.
Voit hakea WHT Rewilded -kurssille, vaikka et olisikaan käynyt WHT:tä tai TLC:tä. Pyydämme hakemuksessa hyviä perusteluja ja tarkempia tietoja aiemmasta kokemuksesta tällaisen työskentelyn parissa.

Voit hakea kurssille täällä: http://bit.ly/wht-ii

WHT Rewilded ohjaajina toimivat Kali ja Simo.

WHA tree

Tantric Life Coach I

Tantric Life Coach eli tantrinen elämäntaidonvalmentaja oppii taidot yksilövalmennukseen haastattelun ja reflektoinnin avulla verbaalisesti sekä kehon ja mielen harjoitteita ohjaamalla. Tärkeimpiä taitoja ovat kyky ”pitää tilaa” asiakkaan prosessille. Hän oppii ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja harjoituksia.

TLC vuoden aikana opetetaan ja harjoitellaan kehotyöskentelyn ja De-Armoroinnin perusteita.

Koulutuksen aikana osana ryhmää, saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammattimaisia haasteita. Voit kehittää omia ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä harjoitella palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissa tilanteissa.

Tantric Life Coach -koulutus koostuu 17 lähiopintopäivästä, välitapaamisista, raportoitavasta asiakasharjoittelusta, kurssikirjallisuuden lukemisesta ja kirjallisesta pohdinnasta sekä mahdollisesti omasta prosessista Shantin ohjauksella Skypen välityksellä. Viimeisen kesäjakson aikana jokainen esittelee ryhmälle oman lopputyönsä. Valmistuminen vaati 100% läsnäolon (tai sen korvaamisen) sekä kaikkien tehtävien suorittaminen.

WHA tree

Tantric Life Coach II

Tantric Life Coach II tason koulutus vaatii ensimmäisen tason suorittamisen.

Uudistuneet tiedot koulutuksen sisällöstä tulossa pian!

TLC taso II koulutus on edellytys WHT ryhmien vetämiseen vuodesta 2020 alkaen.