Wild Heart Festival

Wild Heart Festival 29.6.-2.7.2023 @Knipnäs Hyvänolonkeskus

 
Mistä on Suomen parhaat tantrafestarit tehty?

Ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta, pysähtymisestä. Niistä on Wild Heart Festival tehty.

Nyt toista kertaa järjestettävä tantrinen kesäfestivaalimme on jo hyvää vauhtia rakentumassa!
Tantric Life Coach
Festivaalin kaikki ohjaajat ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Ohjelma on laaja kirjo siitä kaikesta, mitä tantrinen elämä on: kohtaamista, kosketusta, syvempää ymmärrystä ihmisyydestä. Viime vuonna ohjelmassa oli mm. rumpumatkoja ja rentoutusta, aktiivimeditaatioita, energiaorgasmeja ja tantrista hierontaa, eläimellisyyttä, tanssia, aikuisten värikylpyä ja Shantin ohjaamat koko festarin yhteiset aamut.
Yhteisö
Luodaan yhdessä festareista rakkaudellinen ja lämmin. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Pienellä festarilla voit tavata ja tutustua lähes kaikkiin osallistujiin, ja lisäksi pidämme jotkin ohjelmanumerot yhteisenä kaikille. Monet veivät festareilta kotiin rikastuttavia kohtaamisia.
Yhteinen ruoka
Festarilipun hintaan kuuluu myös ruoka. Yhteinen ruokailu korostaa tantraheimon perhemäistä ilmapiiriä, ja ruokailun lomassa on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa kokemuksia.
Knipnäsin upeassa ja valtavan suuressa rakennuksessa on tarjolla sisämajoituspaikkoja festarivieraiden käyttöön. Sisämajoituspaikat ovat lisämaksullisia.
Tule siis sinäkin mukaan luomaan kanssamme Wild Heart Festivalia!

Wild Heart Festival

ARVOT

Tantra on voimakas polku kohti muutosta ja heräämistä. Festareilla saat maistaa koko kirjon siitä mitä

Wild Heart Tantra

voi olla.

Yhteisöllisyys

Heräämme, syömme, laulamme ja tanssimme yhdessä kuin iso heimo.

Monimuotoisuus

Jokainen ohjaaja tuo oman sävynsä tähän sateenkaareen. Tuo sinäkin!

Autenttisuus

WHF:lla on kaikki tunteet sallittu. Aiheina on elämän todelliset teemat.

Wild Heart Festival

WILD HEART FESTIVAL kutsuu sut mukaan!

Wild Heart Festival

Juhlitaan elämää yhdessä!

Tänä vuonna on tarjolla enemmän musiikkia, tanssia ja jurttasauna. Osallistujamäärä on rajattu jotta kaikki mahtuvat työpajoihin.

Alussa jakaudutaan pienryhmiin – perheisiin, joiden kanssa kokoonnutaan päivittäin jakaamaan kokemuksista. Näin voit hyvin tulla mukaan vaikka et entuudestaan tuntisi ketään.

"Pidin eniten turvallisesta ilmapiiristä ja siitä että festarit olivat pienikokoiset - ihmisiä tunnisti kasvoista ja tuli yhteisöllinen olo."
Wild HEart Festival
Osallistuja -22

Vapaaehtoiseksi

Festarit eivä synny ilman vapaaehtoisia. Haluatko mukaan tekemään yhdessä, kantamaan kukkasi kekoon ja säästämään kesäbudjetissasi? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi oheisella lomakkeella!
 
Vapaaehtoiseksi

Ohjaajat & Ohjelma

Kevään mittaan päivitämme tänne ohjaajien ja heidän työpajojensa tiedot. Seuraa meitä myös somessa.

Shanti Limnell
Perustaja

Shanti on luonut Wild Heart Transformation ja Tantric Life Coach koulutukset. Myös festarit olivat hänen idea. Shanti ohjaa festareilla yhteiset aamut.

"Pidin eniten siitä miten tämä festari auttoi saamaan itseä ja omaa sydäntä auki. Mahtavaa ohjelmaa ja mahtavia ihmisiä!"
Wild HEart Festival
Osallistuja -22
Tutustu paikkaan heidän sivuiltaan täältä.
"Pidin eniten tunnelmasta, kaikki oli lähellä, ohjelma oli monipuolista. Oli ihana ilma ja meressä lämmin vesi. Pääsi minne halusi, eikä tarvinnut jonottaa. Ruoka oli hyvää. Tutustua ihmisiin ja keskustella asioista."
Wild HEart Festival
Osallistuja -22

Tantric Life Coach Hoidot ja valmennukset

Tantrinen kehotyöskentely on erinomainen tapa käsitellä kehon ja mielen solmukohtia hellästi, turvallisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tantrinen valmennus kohtaa sinut sellaisena kuin olet.

Wild Heart Festivaaleilla on mahdollista kokea myös laajalla kirjolla TLC-osaajien yksityissessioita. Varaa itsellesi valmennus tai hoito.

Liity postilistalle

Liity nyt postilistallemme, ja saat aika ajoin tietoa järjestämistämme kursseista ja tapahtumista eri paikkakunnilla.