Wild Heart Festival 2024
kutsuu sut mukaan!

Sydämellisesti tervetuloa Wild Heart Festival 2024 -tapahtumaan!
Kolmannen kerran järjestettävä Wild Heart Festival on luotu ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta ja kohtaamisista. Tämä on paikka, jossa sydämet kohtaavat ja sielut yhdistyvät.
Viime kesän festareilta saimme osallistujien palautteista loistavan keskiarvon 4,8/5. Huomioimme antamanne palautteet ja ideat, ja haluamme jälleen tehdä festareista ikimuistoisen ja syvällisen kokemuksen ja käytännön tasolla entistäkin sujuvamman.
Ensi kesänä voit jälleen luottaa siihen, että kaikki ohjaajamme ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Työpajoja on kaksi tai kolme rinnakkain, ja ne on luokiteltu niiden sisällön mukaan. Näin voit helposti valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.
Festivaalin ainutlaatuinen tunnelma – rakkaudellinen, lämmin ja kutsuva – on meidän sydäntämme lähellä. Pienessä ja intiimissä tapahtumassa on mahdollisuus tutustua syvällisesti toisiin osallistujiin. Päivittäiset yhteiset ohjelmanumerot luovat ainutlaatuisen yhteyden festivaalivieraiden välille.
Ruoka on osa yhteistä kokemustamme – se ei ole vain ravintoa keholle, vaan myös sielulle. Ruoka sisältyy lipun hintaan. Yhteiset ateriat luovat perheenomaisen tunnelman, jossa on helppo vaihtaa ajatuksia ja kokea yhteenkuuluvuutta. Ruokaa tulee laittamaan suosittu tammisaarelainen kokki Rastachef.
Festaripaikkamme Knipnäsissä, Tammisaaressa, tarjoaa tapahtumalle upean ympäristön luonnon helmassa ja meren rannalla. Telttapaikka kuuluu lipun hintaan, ja saatavilla on lisäksi runsaasti sisämajoitustilaa lisämaksusta. Voit valita 3-5 hengen huoneen tai pienemmän kahden hengen huoneen. Sisämajoitustilat löytyvät Knipnäsin kaupasta.
Tule sinäkin mukaan luomaan kanssamme tätä kolmatta Wild Heart Festivalia!
 

Usein kysytyt kysymykset

Pääsylipun hintaan sisältyy:

  • Huikean värikäs ohjelmatarjonta torstaista sunnuntaihin!
  • Yhteinen ja herkullinen kasvisruoka kolme kertaa päivässä
  • Telttapaikka Knipnäsin kauniilla pihamaalla
  • Jurttasauna, suihkut, vessat, uimaranta

Tämän vuoden osalta vapaaehtoisia on jo riittävästi.

Olemme valinneet kokiksi suositun tammisaarelaisen Rastachefin. Hän valmistaa herkullista kasvisruokaa. Ruokavalioissa olemme huomioineet vegaanit, gluteenittomat ja pähkinäallergikot. Muita ruokavalioita emme voi ottaa huomioon.

Knipnäsin majoitustiloissa on käytettävissä jääkaappi, jos haluat tuoda omia ruokia mukana. Muista nimetä ruokasi jääkaapissa!

Yhteinen ruokailu on olennainen osa Wild Heart Festivalia, joten kaikkiin lippuihin sisältyy ruokailu.

Lipun hintaan sisältyy telttamajoitus Knipnäsin kauniilla pihamaalla. Lisämaksusta voit varata sänkypaikan päärakennuksesta. Sänkypaikat ovat 3-5 hengen jaettuja huoneita. Kahden hengen huoneita on tarjolla pieni määrä. Voit ostaa majoituksesi Knipnäsin kaupasta.

Emme voi ottaa vastaan huonevarauksia tai kaverijärjestelyjä. Jos haluat majoittua yhdessä kaverisi kanssa, voitte itse sopia kuka varaa paikan huoneesta.

Kyllä! Olet tervetullut omana itsenäsi, juuri sellaisessa kehossa missä asut ja millaiseen ihmiseen tunnetkaan vetoa. Työpajat, joissa sukupuolella tai keholla on merkitystä, on merkitty sukupuolisymbolein. Työpajoissa voit yleisesti vapaasti valita kenen kanssa harjoituksia teet ja lisäksi LGBTQIA-ystävälliset työpajat on merkitty erikseen. Näissä työpajoissa sukupuolella, sukupuolettomuudella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä.

Festivaali on tarkoitettu aikuisille. Lapsille ei ole ohjelmaa, eikä festivaalin aikana ole järjestettyä lapsiparkkia.

Turvallisuussyistä lemmikkien tuominen alueelle ei ole sallittua. 

Lippua ei voi palauttaa, mutta voit myydä sen jollekin toiselle osallistujalle halutessasi.

Kyllä! Knipnäsin parkkipaikalla on tilaa asuntovaunuille ja -autoille. Joihinkin paikkoihin on myös saatavilla sähköä. Asuntovaunupaikat myydään Knipnäsin kaupassa.