Wild Heart Festival

SEO! Wild Heart Festival 29.6.-2.7.2023 @Knipnäs Hyvänolonkeskus

Mistä on Suomen parhaat tantrafestarit tehty?
Ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta, pysähtymisestä. Niistä on Wild Heart Festival tehty.
Nyt toista kertaa järjestettävä tantrinen kesäfestivaalimme on jo hyvää vauhtia rakentumassa! Olemme kuulostelleet palautteita osallistujilta, ja mietimme, miten voimme tehdä tapahtumasta vieläkin paremman. Miten voimme palvella tantrista perhettä entistäkin suuremmalla sydämellä.
Erityisesti saimme kiitosta laadukkaista työpajoista ja ohjaajista. Myös ensi kesänä kaikki ohjaajamme ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Suunnittelemme, että ohjelmaa olisi hieman aiempaa enemmän, ja selkeytämme työpajojen haastavuuden tasoa, jotta sinun on helpompi löytää juuri omaan kokemukseesi sopiva työpaja.
Festivaalin tunnelma ja ilmapiiri oli käsin kosketeltavan rakkaudellinen ja lämmin, ja haluamme vaalia sitä jälleen ensi kesänä. Pienellä festarilla voit tavata ja tutustua lähes kaikkiin osallistujiin, ja lisäksi pidämme jotkin ohjelmanumerot yhteisenä kaikille. Monet mainitsivatkin palautteissaan hyvän ja syvän yhteyden muihin osallistujiin, ja olivat kokeneet rikastuttavia kohtaamisia tapahtuman aikana.
Festarilipun hintaan kuuluu myös ruoka. Yhteinen ruokailu korostaa mukavaa tantraheimon perhemäistä ilmapiiriä, ja ruokailun lomassa on mukava jutustella ja vaihtaa kokemuksia.
Knipnäsin upeassa ja valtavan suuressa rakennuksessa on tarjolla sisämajoituspaikkoja festarivieraiden käyttöön. Sisämajoituspaikat ovat lisämaksullisia.
Tule siis sinäkin mukaan luomaan kanssamme Wild Heart Festivalia!

 

Wild Heart Festival

ARVOT

Tantra on voimakas polku kohti muutosta ja heräämistä. Festareilla saat maistaa koko kirjon siitä mitä

Wild Heart Tantra

voi olla.

Yhteisöllisyys

Heräämme, syömme, laulamme ja tanssimme yhdessä kuin iso heimo.

Monimuotoisuus

Jokainen ohjaaja tuo oman sävynsä tähän sateenkaareen. Tuo sinäkin!

Autenttisuus

WHF:lla on kaikki tunteet sallittu. Aiheina on elämän todelliset teemat.

Ihmisläheisyys/ laatu

Kaikki mahtuvat työpajoihin.

Wild Heart Festival

WILD HEART FESTIVAL kutsuu sut mukaan!

Sauna, Musa & Tanssit = festarit

Ruoka & ruokailu HTML ankkurit?, index

Ohjaajat & Ohjelma

Sisaruus, veljeys, yhteisö välittyy/ vaalitaan. TLC Jos haluat mukaan

Vapaaehtoiseksi

Festarit eivä synny ilman vapaaehtoisia. Haluatko mukaan tekemään yhdessä, kantamaan kukkasi kekoon ja säästämään kesäbudjetissasi? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi oheisella lomakkeella!
Vapaaehtoiseksi
Lue lisää heidän sivuiltaan täältä.

PALAUTETTA VIIME KESÄLTÄ

WHT-19

Wht palautti mun luottamuksen itseen olla haavoittuvuuteni kanssa näkyvä. Uskalsin päästää ihmiset lähemmäs näkemään mun aidot tunteet tarinoiden kertomisen sijaan. Sain syvennettyä omaa kokemustani seksuaalisessa läheisyydessä kumppanini kanssa, kun löysin kurssin myötä enemmän tietoisuutta ja läsnäoloa oman seksuaalisuuden ilmentämiseen ja nautintoon. Ja mikä parasta, sain jälleen kiinni omasta kadonneesta leikkisyydestäni. Paransin kurssin tuella monia omia traumoja liittyen läheisyyteen ja seksuaalisuuteen.

Anonyymi

WHT-19

WHT-vuosi on auttanut minua pääsemään paremmin kartalle omista rajoistani. Sen myötä on myös oma ”ei” tullut tutummaksi ja ei:n sanominen ääneen on helpottunut ainakin vähän, kun sitä voinut harjoitella rauhassa. Minulle on ollut myös tärkeää se, että Kali ja Simo ovat vetäjinä inhimillisiä ja avoimesti keskeneräisiä omissa prosesseissaan. Silti he ovat samaan aikaan vastuullisia ja ammattimaisia ohjaajia.

Anonyymi

WHT-19

Tietoisuuden lisääntyminen siitä että olen tehnyt ja teen edelleen (mutta nykyisin ehkä vähemmän) valintoja ja asioita miellyttääkseni muita. Nykyisin olen positiivisella tavalla itsekkäämpi.

Anonyymi

WHT-19

Tuntuu, että olen puhjennut kukkaan. 

Anonyymi

WHT-19

Oivallukset ja kasvu olivat enemmän virtaavaa liikettä pinnan alla kuin pauhaavaa koskea… Kiitos minulle itselleni kun käytin tämän tilaisuuden!

Anonyymi

WHT-19

Kurssi on ollut minulle henkilökohtaisesti ajatusmaailmaa monella tavalla mullistava. Se on auttanut tunnistamaan ulkopuolelta tulevia uskomuksia itsestä, muista ja ihmissuhteista… Kokemusten jakaminen muiden kanssa on ollut uskomattoman avartavaa ja palkitsevaa. Paras päätös ikinä lähteä mukaan!

Anonyymi

WHT-19

Tämä on kurssi, jonka pitäisi kuulu jokaisen ihmisen peruskoulutukseen!

Anonyymi

WHT-19

WHT-kurssilta olen saanut syvemmän ymmärryksen tantrasta, joka on tullut nimenomaan käytännön harjoitusten avulla, ei teoreettisesta opiskelusta. Olen myös saanut kurssilta oman seksuaalisuuden hyväksymistä, rajojen tunnistamista ja seksuaalisuuteen liittyvän häpeän ja syyllisyyden lievenemistä.

Anonyymi

WHT-19

Olen oppinut kunnioittamaan itseäni syvemmin, kunnioittamaan rajojani ja tarpeitani ja löytänyt rohkeutta olla itselleni rehellinen siitä mitä olen ja tunnen. Eri harjoitusten avulla olen saanut kokemuksen siitä, että on turvallista olla puhtaasti sitä mitä sillä hetkellä on ja antaa sen näkyä.

Miia

WHT-19

Olen saanut elämään rakkaita ihmisiä, joiden kanssa voin jakaa asioita, joista en kovinkaan monen ihmisen kanssa puhu.

Anonyymi

WHT-19

Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.

Kalle

WHT-19

Olen saanut täältä paitsi upeita, hankalia, avaavia kokemuksia, myös työkaluja olla läsnä itselleni ja tehdä tilaa kaikenlaisille tunteille. Minun on helpompi olla itseni kanssa ja se on jo itsessään suuri lahja.

Anonyymi

WHT-18

Olen tutustunut omiin tarpeisiini ja tunteisiini syvemmin. Olen kokenut huikeaa läheisyyttä ja rakkautta ihanien kurssivetäjien ja kurssikavereideni seurassa. Tämä on se matka, jota haluan jatkaa myös tulevaisuudessa, tantrinen tutustumismatka omaan itseeni ja suhteisiin muiden ihmisten kanssa.

Heidi

WHT-18

Kata ja Simo ovat aivan ihanat opettajat, luovat turvallisen ilmapiirin. Kurssilla on päässyt tarkastelemaan omia rajoja, on joutunut oppia pyytämään ja päässyt omassa matkassa eteenpäin, tutustunut ihaniin ihmisiin, mukava porukka, lämmin ja avoin ilmapiiri. Suosittelen.

Sanna

WHT-18

Täällä olen saanut avautua ja tutustua itseeni turvallisessa ryhmän kannattelussa. Kohdata, tulla kohdatuksi. Vaikeatkin asiat ovat saaneet tilan olla. Kosketus, läheisyys, rehellisyys itselle tunteissa. Olen kokenut tämän ryhmän ja kaikki harjoitukset antavan vahvan tuen kasvulle. Koen olevani matkalla kokonaiseksi, omaksi itsekseni, matkalla jolla ei ole loppua. Uskallan enemmän, opin koko ajan.

Anonyymi

WHT-18

Hyvä työkalu itsetuntemukseen, ja eri alueet huomioivaan kokonaiseen minään. Ohjaajat tukena ja kanssakulkijoina tällä matkalla, joka jatkuu varmasti vielä kurssin jälkeenkin.

Anonyymi

WHT-18

Asiansa osaavat vetäjät. Pirskahteleva ja rento Kata ja rauhallinen ja turvallinen Simo ovat luoneet mahtavan tunnelman kurssille ja Elontulen viikonloppuihin. WHT on auttanut kohtaamaan ja käsittelemään elämässä olevia haasteita ja antanut eväitä kohdata elämä sellaisena kuin se on. WHT:n myötä elämääni on tullut paljon lisää iloa, hyväksyntää, rakkautta ja vapautta. WHT on ollut mieletön matka huikeiden ihmisten kanssa, rakkaudellisessa, sallivasssa, turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä.

Anonyymi

WHT-18

Tapani olla, näkeä ja kokea muuttui ja muutti elämääni tavalla, jota en uskonut mahdolliseksi.

Arto

WHT-18

WHT on ollut matka itseeni ja omaan seksuaalisuuteeni hyväksyvässä ilmapiirissä, ihanan vertaisryhmän tukemana. Keholliset harjoitukset ovat auttaneet purkamaan kehoon pakkautuneita tunteita, joihin en ole aikaisemmin päässyt käsiksi. Olen oppinut viestimään ja tunnistamaan paremmin omia rajojani ja tarpeitani, ja pyytämään itselleni sitä, mitä milloinkin tarvitsen. Kokemusten jakaminen pienryhmissä retriittien välillä ja välitapaamiset pienryhmissä tantraharjoituksia tehden ovat pitäneet prosessin käynnissä koko vuoden ajan. Vuosiksi jonnekin unohtunut seksuaalinen voimani on löytynyt uudelleen, mistä olen erittäin kiitollinen. WHT on ehdottomasti parasta, mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan.

Anonyymi

WHT-18

WHT on villi ja vapauttava matka itseen ja muiden yhteyteen. Metodit ja näkökulma ovat kattavia ja laajoja, mitkä menevät tantra-nimikkeen alle. Ryhmä tulee tutuksi ja tärkeäksi kurssin edetessä. Simon ja Katrin ohjaus on ammattitaitoista, eloisaa ja railakasta. Jokainen kurssille tuleva pääsee varmasti ylittämään ja kohtaamaan itsensä. WHT edustaa jokaisen henkilökohtaista prosessia, johon saa tukea ohjaajilta ja omilta kurssikavereilta. Kurssin ilmapiiri on turvallinen, mikä mahdollistaa että voidaan mennä syvään päätyyn käsittelemään traumoja tai kolikon kääntöpuolella pitämään villimpää hauskaa.

Oskari

WHT-18

Lähdin matkaan parin vuoden kokemuksella tantrasta ja epäilyksellä siitä opinko riittävästi uutta. Joka retriitillä olen oppinut yhä enemmän ja enemmän, laajentunut ja integroinut. Loistavaa muutosta, suosittelen lämpimästi!

Janne R.

WHT-18

WHT on ollut aivan käsittämättömän upea kokemus. Huomaan itse muuttuneeni, auenneeni – jo näin lyhyessä ajassa merkittävästi. Mielenkiintoisia ja tärkeitä harjoituksia, aiheita ja kokonaisuuksia on käsitelty ja oon suorastaan liikuttunut ja hyvin kiitollinen siitä, kuinka paljon olen tästä saanut itselleni & elämääni. “Tabujen” normalisointi ja vaikeidenkin kohtien ja asioiden äärellä läsnäolo on jotain, mitä kaikkien PITÄIS kokea! Aivan ihanat, lämpimät ohjaajat ovat olleet tosi merkittävä tekijä, Katrin heittäytyminen ja Simon rauhallisuus sekä molempien kyky pitää turvallista tilaa ja olla läsnä on uskomatonta ja tosi rentouttavaa <3 Meidän ryhmä on ihan tajuton!!!!

Sanna P.

Tantric Life Coach Hoidot ja valmennukset

Tantrinen kehotyöskentely on erinomainen tapa käsitellä kehon ja mielen solmukohtia hellästi, turvallisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tantrinen valmennus kohtaa sinut sellaisena kuin olet.

Wild Heart Festivaaleilla on mahdollista kokea myös laajalla kirjolla TLC-osaajien yksityissessioita. Varaa itsellesi valmennus tai hoito.

Liity postilistalle

Liity nyt postilistallemme, ja saat aika ajoin tietoa järjestämistämme kursseista ja tapahtumista eri paikkakunnilla.