Wild Heart Transformaation Kangasala

Wild Heart Transformaation Kangasala

by
143 143 people viewed this event.

Jo vuodesta 2012 asti pyörinyt Wild Heart Transformaation – tantrakurssi alkaa jälleen syksyllä 2024!

Kaipaatko elämääsi:

✨ Uusia kokemuksia ja kohtaamisia?

✨ Kosketusta ja läsnäoloa?

✨ Iloa, nautintoa ja seksuaalisuuden tutkimista?

✨ Aitoutta, inspiraatiota, elävöitymistä ja kasvamista?

✨ Musiikkia, meditaatiota, tanssia ja rentoutumista?

Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?

Wild Heart Transformation on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä.

Sun sydän on villi ja vapaa!

Mikäli kuulet kutsun: Lämpimästi tervetuloa Wild Heart Transformation – tantrakurssille!

 

~*~

Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi – yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Harjoittelemme hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseä että muita sellaisina kuin olemme. Ja samalla sallimaan muutoksen.

Wild Heart Transformation (WHT) on lähes vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista kurssipaikalla ja pienryhmätapaamisista kurssikavereiden kesken lähimoduulien väleissä. WHT on tantrakurssina tyyliltään neo-tantraa, eli siinä yhdistyy modernilla tavalla idän viisausperinteistä ammennetut opit ja länsimainen traumatietoinen kehotyöskentely.

WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa ja vahvistuvassa yhteydessä syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden integroida kurssin oppeja ja kokemuksia omaan arkeen moduulien välillä. Tämä tukee kasvua ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja pysyvän muutoksen löytämistä elämässäsi. Matkan aikana saatat löytää itsellesi myös elinikäisiä ystäviä.

Kurssilla pääset harjoittelemaan mm.

✨ hetkessä elämistä ja läsnäoloon laskeutumista

✨ itsesi ilmaisemista autenttisesti

✨ omien rajojen ja tarpeiden, pelkojen ja halujen tunnistamista sekä ilmaisemista

✨ yhteyden luomista itseen ja toisiin, ympäristöön ja kaikkeuteen

✨ kosketuksen antamista ja vastaanottamista läsnäollen ja kuunnellen

✨ oman voimasi löytämistä ja sen ylläpitämistä

✨ autenttisuutta ja avoimuutta, rohkeutta ja rehellisyyttä

Konkreettisemmin sanottuna ohjelma koostuu mm. erilaisista tantrisista harjoituksista ja seremonioista, meditaatioista, tanssi- ja liikeharjoituksista, TRE:stä, erilaisista hieronnoista, opetustuokioista ja jakopiireistä. WHT on ennen kaikkea kehollinen ja kokemuksellinen matka, joka mahdollistaa suurimpien ja merkityksellisimpien oivallusten nousemisen sinun omasta kehostasi ja kokemuksestasi sekä koko ryhmän viisaudesta.

 

Tuutko mukaan? Täytä hakemus osoitteessa: https://forms.gle/Ptu59z7p5FrGzyJN7

 

WHT-matkallasi tukenasi ovat koulutetut ja jo useita vuosia WHT-matkoja ohjanneet ohjaajat, tarkoin valitut avustajat sekä muut kurssikaverit. Tuen myötä omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen on helpompaa. Samalla saamme ammentaa paljon myös muiden kokemuksesta. Yhdessä tällä matkalla ollaan.❤️

Fasilitoinnin lähtökohtana on ryhmän herkkä kuuntelu, spontaanius, tasavertaisuus ja riittävän turvan varmistaminen.

~*~

💌 “Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.”

-Kalle

~*~

Lähteäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. WHT soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin pidempäänkin tantran polkua kulkeneille. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.

Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, tai haluat muuten jatkaa tantraopintojen syventämistä sekä itseesi tutustumista tutuksi tulleiden kurssitoverien kanssa, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa pääasiassa Shanti Limnell, joka on WHT:n alkuperäinen luoja ja osakouluttajana toimii myös toisen WHT-ryhmän ohjaaja Jenna Äikäs.

TLC-kursseja on järjestetty jo vuodesta 2012 lähtien, jolloin WHT oli ensimmäinen osa kaksivuotista Tantric Life Coach -koulutusta. Jo vuosien ajan WHT:n on voinut käydä omana prosessinaan ilman ammatillista kiinnostusta ja niin voit nytkin tehdä: heittäytyä tälle matkalla ja katsoa, mikä sinua vuoden päästä kutsuu.

Mikäli tunnet jo nyt halun toimia tällä alalla, on WHT mitä mainioin polku siihen, koska omat keholliset ja integroituneet kokemukset ja oivallukset on tärkeä osa tantraohjaajuutta. Ja toki saat TLC-matkalta eväitä, oivalluksia ja uusia työkaluja myös moneen muuhun ammattiin ja toimeen. Koulutuksessa on ollut mukana mm. psykoterapeutteja, opettajia, valmentajia, sairaanhoitajia, opiskelijoita ja vanhempia. TLC-koulutukseen järjestetään erillinen haku keväällä 2025.

 

~*~

💌 “On ollut upeaa saada turvallisessa ympäristössä tutkia yhteyttä itseensä ja muihin, sekä vahvistaa näitä yhteyksiä ryhmän tukemana. Olette ohjaajina onnistuneet erinomaisesti luomaan meille ryhmäläisille turvallisen tilan, jossa jokainen on tullut nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi omana itsenään – kaikkinensa. Tämä on erittäin harvinainen mahdollisuus kokea elämässä isommassa porukassa. Äärettömän arvokasta. Monet oivallukset ja opit nousevat vielä varmasti myöhemmin esille meissä kussakin ja vaikuttavat koko loppuelämään, toisilla kevyemmin, toisilla vahvemmin – avartaen jotakin osaa itsessään ja elämässään. Kiitos ”

-Leena 40v, WHT-osallistuja 2022-23

 

Voit lukea lisää aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia Wild Heart Academyn etusivuilta.

~*~

YLEISIÄ TIETOJA

LÄHITAPAAMISTEN AIKATAULU JA PAIKKA:

 • 7.-10.11..2024 (3vrk)
 • 13.-15.12.2024 (2vrk)
 • 31.1.-2.2.2025 (2vrk)
 • 14.-16.3.2025 (2vrk)
 • 25.-27.4.2025 (2vrk)
 • 3.-8.6.2025 (5vrk)

Kurssipaikkana toimii Nikkilä Temple, Kangasalla Tampereen lähistöllä.

Moduulien ensimmäisinä päivinä aloitamme yhteisellä illallisella klo 17:00 ja viimeisinä päivinä yhteinen ohjelma päättyy klo 16, jonka jälkeen pääsee lähtemään lopputeehetken saattelemana kotiin.


KURSSIN HINTA:

Kurssin hinta on 1850€ (sis. ALV).

Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu, noin 95-115€/vrk riippuen valitusta huoneesta. Koko 16 vuorokauden kurssin ajalta majoitus- ja ruokakulut ovat yhteensä siis 1520-1840€ (sis. ALV).

Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä kurssin aikana. Varausmaksu 200€ (sis. kurssin hintaan) tulee maksaa hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa kurssille hyväksymisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN

Täytä hakemus WHT-kursille osoitteessa: https://forms.gle/Ptu59z7p5FrGzyJN7

OHJAAJISTA:

Jenna Äikäs

Olen intohimoinen ja eläväinen, monipuolinen ja isosti rakastava. Minua kiinnostaa syvästi ne työkalut, jotka todella muuttavat meitä. Tai paremmin sanottuna, riisuvat kaikki epäaidot kerrokset ja palauttavat meidät siihen tilaan, kuka todella olemme kaikkien kuorien, suojien, roolien ja muurien alla. Kehollisuus, kehon hoitaminen ja kehon kautta kokemusten työstäminen on iso osa työtäni ja yksilöasiakkaiden kanssa työskentelen de-armouringhoitojen ja yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa. Tällä hetkellä myös syvennän ja laajennan osaamistani hermoston, traumojen ja neuroplastisuuden parissa.

Oma tantrapolkuni alkoi vuonna 2017 ja samana vuonna hyppäsin mukaan myös WHT:lle ja siitä lähtien olen ollut osallistujana, ohjaajana ja kouluttajana Wild Heart Academyssa. Olen ohjannut WHT-tantrakursseja ja toiminut osakouluttajana Tantric Life Coach tantrakoulutuksessa vuodesta 2021.

Omat kokemukseni ja kasvupolkuni on laajentanut tietoisuuttani kehollisuuden ja seksuaaIisuuden pyhyydestä, kehon viisaudesta ja traumojen työstämisestä, hermoston merkityksellisyydestä tässä kaikessa, sielun initiaatiomatkasta sekä kokonaisvaltaisesti elossa olemisesta. Voisikin sanoa, että tapani työskennellä on hyvin holistinen ottaen huomioon sekä ihmiskokemuksen laajuuden että yksityiskohdat. Työskentelyni ytimessä on läsnäolo, rakkaus ja luovuus.

Ensikokemuksella tantra tuntui minulle kodilta ja se antoi kokemuksen siitä yhteydestä, jonka olin elämän varrella jonnekin kadottanut ja jonne niin kovasti janosin takaisin. “Tänne minä kuulun. Tällaiseen olemisen laatuun ja moniulotteisuuteen. Näihin kohtaamisiin. Kaiken ja kaikkeuden äärelle. Yhteyteen.”

Ja sinne kotiin – yhteyteen haluan kutsua myös sinut

 • TraumaNeuro – valmentaja opiskelija (2023-)
 • Integrated Attachment Theory – valmentaja (2024)
 • Tantric Life Coach – koulutuksen osakouluttaja (2021-)
 • Wild Heart Transformation – tantrakurssin ohjaaja (2021-)
 • From Trauma to Trust – Myofascial Energetic Release opiskelija (2023-)
 • Tantric Life Coach II (2020)
 • De-armouring-hoitaja (2020-)
 • Taki´h Antigoni Wirenin oppipoikana ja avustajana (2020)
 • Tantric Life Coach I (2019)
 • Reikihoitaja (I ja II) (2018)
 • Wild Heart Transformation – matkani (2017)

 

Lisätietoa ja somesisältöä löydät täältä:

 

Antti Virolainen

Olen tantraohjaaja ja IT-yrittäjä. Tantric Life Coachina järjestän työpajoja ja verkkokursseja, sekä teen yksilövalmennuksia sekä yritysmaailman että henkisen kasvun viitekehyksessä.

Vuodesta 2016 tantra on ollut minulle meditaation ja joogan rinnalla tärkeä henkisen kasvun polku ja vienyt omien WHT- ja TLC-vuosien jälkeen kouluttautumaan lisää niin suomessa kuin ulkomailla. Erityisvahvuudekseni koen, että mun insinööritausta ja lempeä läsnäolo antavat kyvyn tehdä näistä henkisen kasvun ja kehoon tutustumisen menetelmistä helposti lähestyttäviä myös aihepiiriä ennestään tuntemattomille.

WHT-kursseja olen vetänyt vuodesta 2021 alkaen ja iloitsen kovasti päästessäni tänä vuonna aloittamaan kahden uuden ryhmän voimin, sillä WHT tarjoaa mahtavan ryhmäprosessin yksilöllisten kasvupolkujen ja itsemyötätuntoläpimurtojen tukemiseen, mikä on työni palkitsevimpia puolia.

Lisätietoa ja somesisältöjä löydät alla olevien linkkien kautta:

~*~

Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC-koulutuksen käynyttä tai koulutuksessa mukana olevaa avustajaa sekä kurssin taustavoimana toimii kurssin luoja ja työnohjaaja Shanti Limnell.

~*~

Syksyllä alkaa myös toinen WHT-ryhmä Tenholan Villa Christinessä. Voit lukea lisää toisesta ryhmästä täällä: https://wildheartacademy.net/event/camp-trip-or-retreat-wild-heart-transformation/

Molemmista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2025 alkavaan Tantric Life Coach -koulutukseen.

~*~

Kuuletko kutsun? Täytä hakemus WHT-kurssille osoitteessa: https://forms.gle/Ptu59z7p5FrGzyJN7

~*~

Mikäli sinulle herää mitään kysyttävää, niin tavoitat ohjaajat parhaiten sähköpostitse:

Jenna: triplaliekki@gmail.com

Antti: antti@goodlifemaps.com

 

Lämpimin terveisin Kangasalan WHT:n ohjaajatiimi:

Jenna ja Antti

❤️

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/Ptu59z7p5FrGzyJN7 →

 

Date And Time

07.11.2024 @ 17:00 to
10.11.2024 @ 17:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends