Yhdessä Paritantra-työpajat 2024-2025

Yhdessä Paritantra-työpajat 2024-2025

by
17 17 people viewed this event.

Yhdessä Paritantratyöpajat jatkuvat Turussa ja nyt teillä on mahdollisuus viettää halutessanne yhteistä laatuaikaa kerran kuukaudessa ensi kevääseen saakka!

Työpajoja toteutuu kerran kuukaudessa syyskuusta toukokuulle.

Paritantratyöpajat tarjoavat mahdollisuuden kohdata kumppanisi uudella tavalla, syventää teidän välistä yhteyttä, ravistella totuttuja tapoja ja oppia uusia. Sekä tietenkin mahdollisuuden pysähtyä suhteenne äärelle, toisistanne nauttien.

Työpajoissa työskennellään ainoastaan oman parin kanssa.
Työpajoissa tehdään yksinkertaisia harjoituksia, jotka kuljettavat kohti vahvaa läsnäoloa.
Käytettyjä työkaluja ovat mm. tärinä, hengitys, interaktiivisen meditaation harjoitus eli Inquiry, liike, erilaiset kosketusharjoitukset, läsnäoleva jakaminen ja kuunteleminen.

Työpajoissa ei ole oikeaa tai väärää tapaa olla. Ainoa tavoite on olla mahdollisimman läsnä sille, mitä sinussa liikkuu harjoitusten aikana. Aina ei tarvitse olla autuasta ja helppoa, myös haastavat tunteet ja kokemukset ovat tervetulleita. Saa ujostuttaa ja hermostuttaa, saa naurattaa ja itkettää. Työpajat mahdollistavat vahvemman autenttisuuden ja nähdyksi tulemisen itsellesi ja kumppanillesi.

Paritantra laajentaa ymmärrystä siitä, mikä kaikki rakkaudessa ja kumppanuudessa on mahdollista. Harjoitukset avaavat uusia tapoja olla yhdessä, jotka kantavat ja kannattelevat arjen pyörteissä.

Olette tervetulleita, vaikka tantra ja kaikki yllä mainitut menetelmät olisivat teille täysin uusi juttu. Työpajat on suunniteltu niin, että ensikertalaiset pääsevät hyvin mukaan.
Toisaalta työpajat sopivat hienosti myös kokeneille tantraajille.

Jokaiseen työpajaan otetaan vain 7 pariskuntaa. 

 

PÄIVÄMÄÄRÄT JA TEEMAT: 
1.9 klo 14-16 KURKISTUS PARITANTRAAN
Tässä normaalia lyhyemmässä työpajassa pääsette tutustumaan tantriseen työskentelyyn. Mitä paritantratyöpajoissa tapahtuu? Millainen tunnelma siellä on? Voisiko tämä olla meidän juttu? Mukaan mahtuu 7 pariskuntaa. Hinta 95€/pari.

8.9 LÄSNÄ & LÄHELLÄ
Syyskuun työpajassa pääsette kohtaamaan toisenne syvästä läsnäolosta käsin. Miltä tuntuu laskeutua ensin omaan kehoon ja tulla sen jälkeen hitaasti ja tietoisesti oman kumppanin lähelle? Tutkimme, mitä tarkoittaa olla toiselle läsnä ja olla ankkuroituneena omaan kehoon.

6.10 KOMMUNIKAATIO, TARPEET JA REHELLISYYS
Lokakuun työpajassa harjoitellaan muun muassa läsnäolevaa kuuntelua, tarpeiden ja rajojen tunnistamista sekä sanoittamista. Mitä minä kaipaan? Uskallanko ja osaanko pyytää, mitä haluan?

3.11 LÄSNÄOLEVA KOSKETUS
Marraskuun työpajassa pääsette sukeltamaan täysin kosketuksen maailmaan. Harjoittelemme läsnäolevaa koskettamista, omien toiveiden sanoittamista sekä läsnäolevan tilan pitämistä toiselle.

8.12 ANTAUTUMINEN JA KANNATTELU
Joulukuun työpajassa syvennämme aiemmin opittuja taitoja. Pääsette harjoittelemaan irtipäästämistä, antautumista sekä vahvistamaan luottamusta, läsnäoloa ja kykyä kannatella toista.

5.1 SINÄ, MINÄ JA ME – KUMPPANUUS JA SITOUTUMINEN
Vuoden ensimmäisessä työpajassa tutkimme erillisyyttä ja yhteistä matkaa. Kuka olen ilman sinua? Mistä nautin, mihin olen matkalla? Kuka olen sinun kanssasi? Millaisen todellisuuden luomme yhdessä? Minne olemme matkalla? Mitä kumppanuus minulle merkitsee?

9.2.2025 VETOVOIMA, AISTIT JA VIETIT  
Helmikuun työpajassa syvennymme aistien, viettien ja polariteettien maailmaan. Pääsette herättelemään toistenne kaikki aistit ja tutkimaan vetovoimaa välillänne.

9.3.2025 KEHOJEN YHTEYS
Maaliskuun työpaja on luotu syventämään teidän kummankin kehoyhteyttä. Keho on kompassimme maailmassa ja hyvä kehoyhteys mahdollistaa omien tarpeiden, rajojen sekö tunteiden tunnistamisen. Uskallanko heittäytyä kehoni vietäväksi? Uskallanko tuntea ja nauttia kehostani? Työpajassa käytetään työkaluina liikettä, tärinää, hengitystä ja kosketusta.

13.4.2025 PARISUHTEEN VUODENAJAT JA KUKOISTUS
Parisuhde on kuin puu. Juurina luottamus, runkona ystävällisyys ja empatia, lehtinä ja kukkina eros. Kuten luonto, myös suhde elää eri vaiheiden läpi, kukoistuksesta hiljaiseen talveen. Miten teidän puunne voi? Millaisia ravinteita se kaipaa juuri nyt? Missä teillä on kasvettavaa, hoivattavaa? Miten minä reagoin, kun suhde käy läpi muutoksia?

Osa työpajoista saattavat sisältää vapaaehtoista vähäpukeisuutta kosketusharjoitusten aikana, jokaisen omien halujen ja rajojen mukaan.

Työpajat on suunnattu ensisijaisesti pariskunnille, mutta halutessasi voit tulla myös esimerkiksi hyvän ystävän kanssa, jos teille tuntuu luonnolliselta tulla lähelle niin fyysisesti kuin henkisesti.

MISSÄ JA MILLOIN:
Työpajat toteutuvat klo 14-18 Suikkilan kartanon tunnelmallisessa miljöössä, osoitteessa Satakunnantie 144.

MITÄ MUKAAN:
Tarvitsette mukaanne mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua, vesipullon ja syksyn edetessä villasukat. Pidämme pienen välipalahetken työpajan aikana eli ottakaa mukaanne myös jotain kevyttä syömistä.

HINTA, ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET
Yksittäinen työpaja: 135€/pari
Kolme työpajaa: 380€/pari
Viisi työpajaa: 580€/pari
Kahdeksan työpajaa: 880€/pari

Mahdollisuus maksaa erissä. Otattehan yhteyttä, jos toivotte tätä.

Voitte ostaa pääsyn työpajoihin Holvin kautta tästä linkistä: https://holvi.com/shop/ihmemaavalmennus/

Lisäksi ilmoittautukaa haluamiinne työpajoihin täältä: https://forms.gle/2SfV9z2TfseSFS7x9

Sairaustapauksessa tai muun peruutuksen sattuessa työpaja on mahdollista korvata toisella Ihmemaa Valmennuksen työpajalla, kunhan muutoksesta ilmoittaa 48h ennen.

KOKENEET YHDESSÄ-TANTRAAJAT
Mikäli olette käyneet koko Yhdessä-lukukauden aiemmin (syksy 2023 tai kevät 2024), saatte yksittäiset työpajat hintaan 115€. Ottakaa yhteyttä niin saatte alekoodin Holviin!

 

OHJAAJASTA:
Olen Aliisa Koivuranta; Tantric Life Coach, TRE ohjaaja sekä henkilökohtainen Zen Coach-valmentaja. Olen ohjannut tantratyöpajoja vuodesta 2018 Maa-Ilma Tantran toisena vetäjänä ja TRE® työpajoja vuodesta 2019. Olen ohjannut paritantraa sekä ryhmille että yksityisesti vuodesta 2019 alkaen.
Vuoden 2024 alusta aloin pitämään ensimmäisenä Suomessa viikoittaisia tantratyöpajoja Tantrisen Torstain merkeissä. Syksyllä 2024 alkavat TRE®-viikkotunnit Tärinä-Tuokiot.
TRE:n alkeiskursseja toteutuu noin kerran kuukaudessa.

Ohjaamani tantra on maanläheistä. Keskiössä on läsnäolo – mahdollisimman syvästi ja rehellisesti nykyhetken hyväksyminen; sekä oman kehon, tarpeiden ja rajojen kuunteleminen. Ohjaustyyliini vaikuttaa suuresti myös Zen Coaching-menetelmä, josta ammennan sisäisen tutkimusmatkan harjoituksia sekä TRE®-menetelmä kehollisen viisauden lähteenä.

TANTRINEN TORSTAI JA PARITANTRA
Pariskunnat ovat tervetulleita myös Tantrisiin Torstaihin – joka torstai klo 17.30-20.30 Suikkilan kartanossa, 5.9 alkaen. Riippuen illan kulusta, voitte halutessanne tehdä osan harjoituksista yhdessä. Illat ovat kuitenkin ensisijaisesti niin sanotusti yksilötantraa eli kohtaamisia on myös muiden osallistujien kanssa. Mikäli haluatte työskennellä nimenomaan ja ainoastaan toistenne kanssa ja suhteenne parissa, tällöin Yhdessä-paritantrakurssit palvelevat teitä paremmin.

 

Seuraa somessa ja ota yhteyttä:
Instagram: @ihmemaa_valmennus
Facebook: Ihmemaa Valmennus
YouTube: @ihmemaa_valmennus
Sähköposti: info@ihmemaavalmennus.fi

To register for this event please visit the following URL: https://holvi.com/shop/ihmemaavalmennus/ →

 

Date And Time

08.09.2024 @ 14:00 to
13.04.2025 @ 18:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends