Katri Peuralinna

Hei, olen Katri.

Olen viime vuonna käynyt Tantric Life Coach II -tason koulutuksen ja lisäksi olen auktorisoitu seksuaalineuvoja sekä TRE-ohjaaja. Asun Lahdessa, jossa pidän tantra- ja TRE-iltoja. Seuraavista illoista tosin ei vielä ole tietoa korona-ajan takia, mutta toivottavasti pian pääsemme taas alkamaan.

Olen peruskoulutukseltani biologian tutkija sekä maantiedon ja biologian opettaja ja tällä hetkellä teen vielä opettajan työtä osa-aikaisesti. Seksuaalikasvatus on ehdottomasti lempiaiheitani biologian opetuksessa.

Tantran maailmassa olen ollut mukana noin kahdeksan vuotta ja koen olevani nykyään Tantran ansiosta autenttisempi oma itseni. Erityisesti Tantra merkitsee minulle sisäistä vapautta. Sitä että koen olevani vapaa kokemaan ja tekemään juuri sitä, mitä eniten haluan.

Lisäksi Tantra on mm. avannut minua näkemään maailmaa erilaisin silmin ja nautin suunnattomasti enemmän elämän monista vivahteista. Hetkessä eläminen, ihmisyyden hyväksyminen, rakkaus ja nautinto ovat mielestäni vaalimisen arvoisia asioita. Eivät aina helppoja käytännössä, mutta niitä kohti haluan mennä.

Ensi syksynä vedän Wild Heart Academy:n Wild Heart Transformation -koulutusta Simo Annalan kanssa. Odotan innolla pääseväni pitämään tilaa tälle koulutukselle ja ohjaamaan harjoituksia Simon kanssa. Itselle tämä WHT-koulutus oli elämää mullistava kokemus ja koen suurta ylpeyttä saada olla mukana ohjaamassa sitä.

Tulevaisuushaaveistani voisin mainita sen verran, että opiskelen tällä hetkellä Suomen Energiahoitajien kursseilla energiahoitajaksi. Menetelmä on nimeltään BodyMind Energy Balancing Method. Tällä hetkellä teen menetelmään liittyen harjoitushoitoja. Olen myös tekemässä nettisivujani ja lisään tähän linkin siihen, kunhan saan ne valmiiksi.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: katri.peuralinna@me.com