Abhaya

Olen Abhaya, kohtaamisen ammattilainen, utelias kehon tutkimusmatkailija ja tunteilija. Mielekäs elämä mulle on sitä, että tunnistan ja tunnustan, mikä saa mut syttymään ja ruokin sitä liekkiä.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin priorisoiminen ja nautintojen äärelle pysähtyminen tekee elämästä täyteläistä.

Kun elämä haastaa ja omat voimat on vähissä, kurotan mun luottoihmisten suuntaan ja pyydän apua. Tästä melko uudesta taidosta (avunpyytämisestä) oon kiitollinen ja ylpeä. Sen oppiminen on vaatinut lukemattomia putoamisia ja sen hyväksymistä, että “hymyillen läpi kyynelten” vääränlaista sisukkuutta ja katkaisee yhteyden muihin ihmisiin.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, poliisi, seksuaaliterapeutti ja tantric life coach. Tällä hetkellä opiskelen konstellatioterapeutiksi. Olen myös viiden aikuisen lapsen äiti ja pienen koululaisen isoäiti.

Poliisina olen työskennellyt yli 20 vuotta. Sinä aikana olen tutustunut ihmisyyden moniin kasvoihin ja ollut mukana tilanteissa, jotka on sekä haastaneet, että häivyttäneet rajat ammatillisen kohtaamisen ja ihmisenä ihmiselle olemisen väliltä. Tärkein oppini näiltä vuosilta on, että vaikuttavimmat kohtaamiset tapahtuvat ilman rooleja ja naamioita. Suurinta on olla ihminen ihmiselle.

Erityisosaamistani on rakkaus, seksi ja seksuaalisuus. Ohjaan, valmennan, neuvon ja tarjoan terapiaa ja kursseja sekä yksilöille, pareille että ryhmille.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: abhaya.tantrika@gmail.com

  • Järvenpää