Aliisa

Olen intohimoinen elämän ihmettelijä. Kaipaukseni ymmärtää itseäni, ihmisyyttä sekä olla kanssakulkijoiden tukena on kuljettanut minut ensin sosiaalityöntekijäksi ja lopulta sukeltamaan erilaisten syvien menetelmien pariin, joiden avulla olen syntynyt lukemattomia kertoja uudelleen. Menetelmät, joita opetan ovat kaikki antaneet minulle valtavasti. Haluan jakaa niiden viisautta eteenpäin.

Vain sinä itse tiedät, mihin suuntaan sinun tulee kulkea. 

Jos haluat, minä voin kulkea hetken rinnallasi.

Ihmemaa Valmennus on syntynyt halustani palvella uteliasta ja elämänmakuista elämää kaipaavaa etsijää – jollainen myös itse olen. Kutsun ihmisiä syleilemään omaa kokemustaan, sitä mikä on juuri nyt totta ja elossa. Ohjauksessani luon turvallisen tilan, jossa muutosta, kasvua ja tasapainoa elämäänsä kaipaava ihminen voi antautua olemaan läsnä ja utelias itseään kohtaan, löytääkseen oman autenttisen itsensä, yhteyden aitoon sisimpäänsä sekä rohkeuden elää oman näköistä elämää.

Rakastan syvästi kaikkia kolmea menetelmää, joita opetan. Menetelmiä yhdistää vahva kehoyhteyden ja kehosta kumpuavan viisauden kunnioitus sekä pyrkimys mahdollisimman syvään läsnäoloon, hyväksyntään sekä itsemyötätuntoon.

Opettamani menetelmät tukevat kauniilla tavalla ihmisyyteen kuuluvaa luonnollista kasvua antaen kokijalleen konkreettisia työkaluja, joiden avulla elämästä tulee entistäkin enemmän elämänmakuista. Ohjauksessani yhdistyy elementtejä kaikista menetelmistä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

TRE®-ohjaus

Tarjoan sekä alkeiskursseja että jatkotason työpajoja TRE®n parissa. Myös tilaustyöpajat, TYHY sekä yksityinen ohjaus.

TRE® (tension, trauma and stress releasing exercises) on yksinkertainen ja innovatiivinen kehon itsehoitomenetelmä, jonka avulla keho voi alkaa purkamaan syviä lihasjännityksiä sekä palautumaan stressistä ja traumoista. 

Tantric Life Coach

Ohjaan neo-tantrisia työpajoja Turussa. Keväällä 2024 tantratyöpajat toteutuvat joka viikko Tantrisen Torstain merkeissä. Lisäksi ohjaan Yhdessä-paritantraa kevään aikana viiden työpajan verran. Minulta voi tilata myös yksityisen työpajan ryhmälle tai pariskunnalle.

Tantrisuuden tuominen elämään auttaa purkamaan meihin istutettuja sosiaalisia ehdollistumia ja katsomaan maailmaa sen sijaan hyväksynnän, läsnäolon, yhteyden ja rakkauden kautta. Ohjaamani tantran ydin on oppia antautumaan luonnolleen sekä elämälle ja juhlistamaan elossa olemista aivan kaikkine sävyineen.

Zen Coaching -valmennus

Henkilökohtaisessa Zen Coaching-valmennuksessa pääset laskeutumaan vahvaan läsnäoloon ja kehoyhteyteen turvallisessa kannattelussa, kohtaamaan tunteesi sekä tarpeesi, selkeyttämään tavoitteitasi ja haaveitasi sekä integroimaan tiedostamattomia osia itsestäsi osaksi eheää, kukoistavaa kokonaisuutta, joka olet. Zen coaching-filosofia kuljettaa kokijan oman voimansa äärelle, pois uhri-mentaliteetista lisäten kypsää toimijuutta ja lempeää rehellisyyttä itseään kohtaan.

Muutosmatkat

Ihmemaa Valmennuksen tarjoamat muutosmatkat ovat täysin ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joissa ohjaamani menetelmät tulevat yhteen. 

Kehoyhteys Voimaksimuutosmatka sisältää Zen Coaching-valmennuksen lisäksi TRE®-ohjausta.

Tantrinen Muutosmatka sisältää näiden kahden menetelmän lisäksi vielä yksityistä tantraohjausta.

Muutosmatkalle lähteäksesi sinun tulee kuulla syvä kutsu, olla valmis sanomaan Kyllä muutokselle sekä investoimaan itseesi.

Matka on voimakas usean kuukauden prosessi, joka muotoutuu täysin sinun näköiseksesi tukien juuri sinun kasvuasi ja polkuasi.

Olen valmistunut vuonna 2018 tantraohjaajaksi (Tantric Life Coach) Wild Heart Academystä. Aluksi järjestin työpajoja osana Maa-Ilma Tantraa.

Vuonna 2019 valmistuin TRE®-ohjaajaksi TRE Finlandin kautta.

Vuonna 2023 valmistuin Zen Coach-valmentajaksi.

Minulla on myös yli vuosikymmenen kokemus työstä sosiaalityöntekijänä (VTM).

Löydät lisätietoja sivuiltani

www.ihmemaavalmennus.fi

Sekä somesta:

Instagram: @ihmemaa_valmennus

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067601931976

Sähköposti: info@ihmemaavalmennus.fi

  • Turku