Annica & Ossi

Sun & Moon kurssimme ovat avoimia kaikille joita kiinnostaa tietoinen läsnäolo, henkinen kehitys, rakkaus ja pyhä seksuaalienergia matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää.

Tarjoamme sinulle laadukkaita ja turvallisia tantran- ja henkisen kehityksen työpajoja sekä koulutuksia Sun&Moon nimissä jotka mahdollistavat syvempään kehoyhteyteen ja itsetuntemukseen. Tapahtumat ovat avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.

Meille tantra on elämäntapa, jonka tärkeitä kulmakiviä ovat hyväksyntä, läsnäolo, rakkaus, vapaus ja antautuminen elämälle. Pyrimme olemaan laittamatta itsellemme ja toisille rajoja, kuitenkin itseämme ja toisia rakastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Tantra huomioi kaikki elämänalueet myös seksuaalienergiamme joka on meidän kaikkien alkulähde ja elämänenergia. Tantrinen elämäntapa on kursseillamme tukena itsensä kehittämiselle ja käytämme laajasti myös muita kuin tantrisia työkaluja kursseillamme.

Työpajoissa ja koulutuksissa inspiroimme, opastamme ja tuemme sinun kehitystä erilaisin voimannuttavin harjoituksin kunkin rajoja kunnioittaen.

Toivomme kurssiemme tukevan sinua matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää.

Tapahtumamme ovat avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.

Palautetta kurssilaisiltamme:

“Lämmin kiitos ihanasta illasta kannattelevassa, rakkaudellisessa ohjauksessanne Annica & Ossi ❤️!
Kehossa ja sydämessä väreilee edelleen ❤️🔥💃”

”Olen täynnä kiitollisuutta, ja rakkautta.

Tantrakurssinne on vienyt sydämeni ja sieluni. Tai oikeammin sanottuna liittynyt niihin, sillä se on antanut niin paljon. ”

“Annica ja Ossi ovat yhdessä dreamteam. Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti :).”

Annica Hill

Nautin elämästä ja elämänenergiasta joka tuntuu koko kehossani – elämänenergian kuplivuudesta ja leikkisyydestä 🔥.

Olen elämäntaiteilija ja muokkaan elämääni rakastaen itseäni ja kuunnellen itseäni ja sydäntäni läsnäolevasti ja herkästi, tässä hetkessä.

Ohjaukseni ja valmennukseni tukee sinua matkallasi rakkauteen ja länsäoloon itsesi kanssa. Minulla on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja fasilitoimisesta jota pystyn hyödyntämään ja näin luomaan sinulle laadukkaita ja turvallisisia tapahtumia. Enemmän Annicasta: http://www.sunandmoon.fi/annica-hill/

“Kiitos feminiinisestä värikkyydestä ja tulesta. Annica on ihanan kupliva ja iloinen. Pirskahtelevakin. Lämmin ja läsnäoleva. “

“Olet upean luotettava ja rauhallinen ohjaaja.”

Ossi Kajas

Ossi on aina ollut elämän herkkä, intohimoinen tutkija ja kyseenalaistaja, jonka henkinen polku alkoi monta vuosikymmentä sitten.

Ossin herkkään kehotietoisuuteen, elämänasenteisiin ja läsnäolevaan fasilitointiin vaikuttaa voimakas luontoyhteys sekä jo nuorena löytämät taistelulajit, zen ja meditointi. Myöhemmin tulivat mukaan esimerkiksi NLP, astanga jooga ja tantra. Musiikki ja luova tanssi ovat osa elämää.

Koen olevani juuri siinä kohdassa omaa kehitystäni kuin missä minun pitääkin ja minua kiehtoo miten yhdistän arjessa läsnäolevan henkisyyden tähän hetkeen tietoisesti. Kaikki toiminta mikä herkistää meitä elämälle vahvistaa ja rakkaus on suurin voima. Enemmän Ossista: http://www.sunandmoon.fi/ossi-kajas/

“Ossista: erinomainen. Pidin miten rauhallinen ja läsnäoleva Ossi on. Pidin hänen hymystä ja ystävällisyydestä, on rakkautta täynnä.”

“Ihana, että sinä olet ja valaiset! “

Lämpimästi tervetuloa mukaan meidän Sun&Moon kursseillemme, olet sitten ensikertalainen tai pidemmällä henkisellä polulla: www.sunandmoon.fi

Voit myös lähettää sähköpostia meille: info@sunandmoon.fi

Annica Hill ja Ossi Kajas

  • Helsinki