Fanny

Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

Löysin tantran vuonna 2009 ja Tantric life coach -koulutuksesta valmistuin kesällä 2016. Olen koulutukseltani seksuaaliterapeutti ja -neuvoja, koulutettu hieroja sekä energiahoitaja ja olen opiskellut myös kehoterapiaa. Näen ihmisen kokonaisuutena ja minulle on tärkeää käyttää koko ammattitaitoani hoito- ja valmennustilanteissa.

Keskityn tällä hetkellä seksuaaliterapiaan (yksilö- ja pariterapiaa), kehollisiin hoitoihin (de-armoring hoito, kehoterapia, energiahoito ja -hieronta) sekä näiden yhdistelmään somaattiseen (keholliseen) seksuaaliterapiaan. Lisäksi annan tantrista parivalmennusta, seksuaalineuvontaa sekä ohjaan hyvinvoinnin kursseja ryhmille.

Vastaanotto maanantaisin Helsingissä ja torstaisin Porvoossa!

Lisätietoja www.valonsaraste.fi sekä sähköpostitse fanny@valonsaraste.fi

Asiakaspalautetta:

Kärsin pitkään lantion alueen kivuista ja erektiohäiriöistä. Uskaltauduin lopulta de-armoring hoitoon, onneksi, kivut helpottivat nopeasti ja erektio ongelmat ovat pysyneet poissa säännöllisellä hoidolla. Suosittelen Fannyn hoitoja, hänen kanssa uskaltaa puhua aroistakin asioista.
-Pete

Pitkä ja kipeä eroprosessi kahlattu läpi. Kiitos tuesta, viisaista sanoista ja parantavasta kosketuksesta. En olisi ikinä uskonut, minkälainen nainen sisälläni asuu. Ja kuinka paljon uskallan nauttia elämästä ja omasta kehostani.
-Ruusunen 🙂

Kiitos! Nukun yöt läpi ilman vessassa käyntiä, eikä juoksulenkilläkään tarvitse enää käydä puskapissalla.
-MH

Päädyin Fannyn nettisivuille sattumalta. Yllätys oli, että alitajuisesti tiesin heti varaavani ajan, vaikka tietoinen minäni hangoitteli vastaan. Mitä ihmettä raavas karju tuollaisella hoidolla tekisi? Pieniä ihmeitä ja suuria tunteita, voin jälkikäteen sanoa. Fannyn rauhoittavissa käsissä voit turvallisesti tutustua itseesi ja myös elämäsi kipupisteisiin. Hoidossa avaat oven paranemiselle ja mielen rauhoittumiselle – hyvälle ololle. Herkkyys ja pehmeys ovat ehdottomasti
sallittuja 🙂
-Pekka

Fannylla on syvällistä kokemusta ihmisyydestä, jonka ansiosta hän pystyy löytämään syviä haavoja ja auttaa eheyttämään niitä. Kehon vapautumisen myötä elämänlaatu paranee. Hoidon aikana on luottamuksellinen ilmapiiri joka helpottaa omien kipeiden muistojen kohtaamisessa. Taas hoidon jälkeen muistin, kuinka itsensä kanssa tehty työ on palkitsevaa.
-Kohti aidompaa elämää
Olen vuosien varrella kokeillut monia erilaisia hoitoja lapsuuden ajan hyväksikäyttö traumaan ja saanutkin joistain apua. Onneksi lopulta löysin sinut, kehohoidoistasi on ollut suuri apu, tukenut hyvin terapiaprosessia. Pystyt luomaan turvallisen tilan, jossa päästää irti menneestä ja opetella kosketuksen vastaanottamista ja uusia turvallisia rajoja.
-H60

Kiitos Fanny, lempeästä kosketuksesta. Tuntuu että käsistäsi virtaa lämpöä, hellyyttä ja puhdasta rakkautta. Hoidoillasi on ollut suuri vaikutus elämääni.
-Tom

Hei Fanny. Lapsuudessa koetut vääryydet jättivät kosketuksen pelon ja omaan kehoon ja miehisyyteen suhtautuminen on ollut vaikeaa. Kiitos kun olet auttanut minua, hoidoissasi on ollut aina hyvä olla ja olen uskaltanut rentoutua.
-ässä

Suosittelen de-armoring hoitoja liian herkkään laukeemiseen. Pitkä prosessi takana, mutta kaiken sen arvoinen. Yhdynnän kestot on monin kertaistunut. Kiitos!
-JP

  • Porvoo / Helsinki