Katri Peuralinna

Tantra merkitsee minulle sisäistä vapautta. Sitä että koen olevani vapaa kokemaan ja tekemään juuri sitä, mitä eniten haluan.

Hei, olen Katri.

Tantra merkitsee minulle vapautta, olla juuri se kuka olen. Viisautta, hyväksyä kaikki muut ja itseni sellaisina kuin olemme, kaikkine vikoinemme ja puutteinemme. Kohtaamista, läheisyyttä ja kokemista rakkaudesta käsin.

Tantran avulla olen saanut purettua itselleni haitallisia käytösmalleja ja avartanut omaa elintilaani. Se on avannut minua näkemään maailmaa erilaisin silmin ja auttanut nauttimaan suunnattomasti enemmän elämän monista vivahteista; hetkessä elämisestä, ihmisyyden hyväksymisestä, rakkaudesta ja nautinnosta.

Tantraillat

Haluatko kokea läsnäolon ja hyväksynnän parantavaa voimaa? Haluatko kokea mitä tantra voi sinulle tarjota? Haluatko kokeilla erilaisia tantrisia harjoituksia? Haluatko elämääsi lisää iloa?

Illoissa teemme esimerkiksi erilaisia ​tantrisia harjoituksia, tanssia, meditaatioita, mielikuvaharjoituksia tai rentoutumista. Illoissa on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, joten siihen kiinnitetään erityistä huomiota.

Tantrinen tie on rakkauden ja hyväksynnän tie, joten tantrailloissa voit tutustua omaan itseesi hyväksyvässä ilmapiirissä ja tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet. Tantraillat EIVÄT ole seksiorgioita tms., vaan niissä tutkaillaan omaa sisäisyyttä ja omia rajoja, jotta elämän voisi olla vähän sallivampaa, iloisempaa, nautinnollisempaa, rakkaudellisempaa, jne.

Järjestän tantrailtoja Lahdessa ja Helsingissä. Varaa paikkasi: www.rakkaudenvirta.fi

Wild Heart Transformation

Parhaillaan ohjaan Antti Virolaisen kanssa Etelä-Suomen Wild Heart Transformation -koulutusta. WHT on huikea tantrinen matka tuttujen ja turvallisten matkatovereiden kanssa. Kurssin aikana tutustut itseesi ja muihin uudella, spontaanilla ja intiimillä tavalla. Tämän vuoden kurssin tiedot löydät täältä.

Energiahoidot

Kun elämän energia virtaa meissä vapaana, kaikki sujuu. Keho parantaa ja korjaa itseään. Tunnemme olomme erinomaiseksi, energiseksi, onnelliseksi. Asiat elämässämme tapahtuvat synkroniassa. Hyödynnämme potentiaaliamme vaivattomasti. Kasvamme ja laajenemme. Nautimme olemassaolostamme.

Elämän energian vuolas virtaus meissä on luonnollinen olotila, mutta tukahdutamme ja patoamme virtausta monin tavoin. Kuinka päivittäin käytämme kehoamme, hengitämme, syömme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa energian virtaukseen ja voi padota sitä. Traumat, pitkään jatkuneet pelot, stressi ja syvään uurtuneet ajatusmallit aiheuttavat usein energeettisiä solmuja, jotka ilmenevät tukkoisuutena ja vaivoina sekä kehossamme, että laajemmin elämässämme.

Energiahoidossa pyrimme paikantamaan tukokset ja avaamaan niitä. Avautuminen tuntuu yleensä välittömästi helpottuneena olona, ilona ja keveytenä. Tukkoisuus kuitenkin palaa usein ennen pitkää takaisin, mikäli sen aiheuttajaa ei hoideta. Hoidon aikana tai sen jälkeen saattaakin usein nousta esiin ajatuksia, tunteita tai tuntemuksia, jotka johdattavat ongelman alkulähteelle. Lopullisena tavoitteena onkin löytää tukosten aiheuttajat ja purkaa ne, jotta ulkopuolista hoitoa ei enää tarvittaisi.

Varaa itsellesi lähi- tai kaukohoito: www.rakkaudenvirta.fi

TRE

Onko elämäsi kiireistä ja stressaavaa?

TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on kehon omaan neurobiologiseen palautumiskykyyn perustuva stressinpurkumenetelmä, joka rentouttaa ja aktivoi jännittynyttä kehoa. Helposti opittava menetelmä edistää palautumista, lievittää lihasjännitystä, auttaa toipumaan stressistä ja purkaa traumoja. Keho pääsee purkamaan TRE:ssä tärinän ja liikkeen kautta kehon syviä jännityksiä sekä hermoston yli- että alivireyttä.

Menetelmän voi oppia yksilöohjauksessa tai TRE-aloituskurssilla, jonka jälkeen sitä voi tehdä kotona tai TRE-ryhmässä. TRE-ryhmässä harjoittelu edistää ja tukee omaa TRE-prosessiasi, saat lisäohjausta harjoitteluusi ja lisäksi arvokasta vertaistukea.

TRE soveltuu sinulle, jos omaat normaalin fyysisen ja psyykkisen kunnon. Menetelmää ei suositella raskaana oleville.

Tämän hetken aloituskurssit ja TRE-illat löydät sivultani: www.rakkaudenvirta.fi

Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoja, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: katri@rakkaudenvirta.fi tai nettisivujeni yhteyslomakkeen kautta: https://rakkaudenvirta.fi/yhteys/

  • Lahti