Maitri

Tantra on minulle syvällinen elämäntapa, läsnäoloa ja tietoisuutta myös arjen keskellä, iloa ja elämästä nauttimista, vapautta olla oma aito itsensä ja antaen sille hyväksyntänsä lempeästi.

Olen Maitri, henkisen polun kulkija, joogini, tantrika, äiti, (elämän) rakastajatar ja initioiva nainen. Opetan joogaa, mindfulnessia, itsemyötätuntoa, tantraa ja tarjoan tantrisia valmennuksia. Aloitin henkisen polkuni 1990-luvun lopulla ensin joogan ja meditaation kautta, laajentaen sen myöhemmin tietoiseen läsnäoloon ja tantraan. Tantrisuus on ollut kuitenkin luonnollisesti osa minua aina, sillä minua on kiehtonut yhdistää hengen ja kehollisuuden maailma, samoin kuin henkisyys ja seksuaalisuus. Rakastelussa nämä kaksi maailmaa voivat kohdata aivan ihmeellisellä tavalla ja laajentaa tietoisuutta tuoden uusia kokemuksia. Tantran kautta voi löytyä elämän taianoimaisuus ja ihmeellisyys aivan kaikessa.

Tantrassa työskennellään kaikkien eri puoliemme kanssa niin, ettei mitään kiveä jätetä kääntämättä, mitään kohtaa katsomatta, kuitenkin aina hyväksyen, rakkauden silmin. Kaikki eri puolemme ovat hyväksyttyjä meissä, eikä meidän tarvitse piilottaa tai hävetä mitään. Siten kaiken inhimillisyytemme ja epätäydellisyytemme hyväksyminen on tantran ytimessä. Kun alamme hyväksyä itseämme sellaisena kuin olemme, voimme lopulta huomata, että olemme aivan täydellisiä sellaisenaan ja voimme elää aitona ja vapaana tästä hetkestä käsin. Tantrinen polku on vahvasti omaksi itseksemme tulemisen polku, aitouden polku. Naamioista, rooleista, odotuksista, häpeästä, vihasta vapautumisen polku. Syvästi elämisen polku. Täysin läsnä hetkessä, juuri sellaisena kuin kukin hetki meille avautuu… intensiivisenä, vaatimattomana, kipeänä, rakkautta uhkuvana, ekstaattisena, pelottavana.

Olen erityisen inspiroitunut työskentelemään naisten ja pariskuntien kanssa. Pidän erilaisia naisten kursseja, joissa voidaan avautua omalle ainutlaatuiselle naiseudelle turvallisessa ilmapiirissä. Tantrinen rakastelu on minulle rakas aihe, josta alan myöskin tarjoamaan kursseja. Tantriset valmennukset (lähi- ja etämahdollisuus) kanssani voivat pitää sisällään mm.keskustelua, kokemusten jakamista, tantrisia harjoituksia, läsnäolevaa kosketusta (ei seksuaalista kanssakäymistä). Kysy näistä rohkeasti lisää! Olen lisäksi tehnyt pariskunnille omat verkkokurssit “Tantraa pareille I ja II”, joiden avulla voit tutustua tantraan kumppanisi kanssa oman kodin mukavuudesta käsin ja juuri silloin, kun sinulla on siihen aikaa. Myös miniverkkokurssi “Naisen sensuaalinen matka” on saatavilla.

Olen opiskellut tantraa monipuolisesti TLC-koulutuksen ulkopuolella erilaisten kansainvälisten osholaisten opettajien johdolla sekä Maha Siddha Gupta-tradition kautta. Lisäksi tantriset parisuhteeni ja muut suhteeni ovat tuoneet tantran läsnäolevaksi kaikilla elämän alueilla.

Voit tutustua minuun ja palveluihini tarkemmin sivuillani www.maitritantrika.com ja Instagramissa: @maitritantrika.

  • Jyväskylä