Mikaela Dunder

Olen Mikaela. Parantaja, kehon, elämän ja energian kokija, totuudenpuhuja, tantrisen elämäntaidon valmentaja, voimakas villinainen ja hyperherkkä energiaolento. Teen erilaisia hoitoja ja järjestän tantratyöpajoja, rumpumatkoja ja muita eheyttäviä tapahtumia.

Kävin ensimmäisen tantrakurssin 2013 (vuoden mittainen Tantraa naisille -kurssi), joka avasi minun silmäni elämälle ja sai kehoni säkenöimään. Sen jälkeen tantra on ollut osa minun elämääni monien muiden henkisyyden, kehollisuuden ja itsetutkiskeluoppien ja -kokemusten ohella.

Tantra merkitsee minulle avoimuutta elämälle ja elämän kokemiselle. Kaiken sallimista, elämän syvempää tutkimista ja elämälle antautumista. Herkkiä haavoittuvia hetkiä, villinä ihmiseläimenä olemista, energeettisiä sanoin kuvaamattomia kokemuksia, syviä kohtaamisia, autenttisuutta, läsnäoloa. Yhteyttä itseen, toisiin ja ikuisuuteen.

Valmistuin Tantric Life Coachiksi kesällä 2022. Lisäksi olen joogaohjaaja (RYT200) ja KTM.

Parantajuuspuolella olen opiskellut mm. Reikia, Aura Healingia, shamanistista parantamista ja tantrista hierontaa, jossa myös energiatyöskentely on merkittävässä roolissa.

Näistä olen saanut isoja oppeja ja ihmismielen ymmärrystä. Näiden lisäksi koen todella tärkeänä ne opit ja parantamisen tekniikat, jotka avautuvat minulle suoraan. Hoitotyössä ja parantavia tapahtumia pitäessäni olenkin pääasiassa kanavana sille alkukantaiselle syvälle viisaudelle ja parantavalle energialle, joka toimii sinun ja samalla myös kollektiivisesti tämän kokonaisuuden parhaaksi.

Välitän tätä eri muodoissa, kuten energian, äänen, kosketuksen ja parantamisen työkalujen kautta, jotka hiilaa, kannattelee, syleilee, vie transsiin, syvyyksiin ja/tai matkalle. Kun syvä viisaus ja parantava energia pääsevät virtaamaan vapaasti, se on samaan aikaa todella ihmeellistä ja kuitenkin niin valtavan tuttua. Siinä on suuri potentiaali ja syväluotaava parantamisen laatu.

Toimin Helsingissä ja vedän tantratyöpajoja, rumpumatkoja ja muita parantavia tapahtumia. Teen myös hiilaussessioita, energiahoitoja, tantrisia hierontoja ja tantrista elämäntaidon valmennusta. Perusarvojani ovat toiminnan puhtaus, autenttisuus, sallivuus, ilo, turvallisen tilan luonti ja tilanpito.

Lisätietoja palveluistani saat nettisivuilta mikaeladunder.fi, tapahtumat löytyvät Holvista ja yhteyden minuun saat parhaiten sähköpostilla mikaela@dunder.fi

Kanavoitu hiilaussessio / energiahoito

Hoidossani yhdistyvät energiatason hoito, kevyt kosketus ja ääni. Tarvittaessa käytän myös muita parantamisen työkaluja, kuten rumpua, helistintä ym. Nämä yhdessä tekevät hoidosta hyvin monimuotoisen ja kokonaisvaltaisesti vaikuttavan.

Teen hoidot intuitiivisesti, kanavoituna hyvin selkeätä ohjeistusta seuraten. Ohjeistus tulee muualta, ajatusten ja mielen ymmärryksen tuolta puolen. Se materialisoituu kehoni kautta. Kun olen herkkä ja avoin seuraamaan ohjeistusta, hoito pääsee virtaamaan lävitseni niin, että sinä hoidettavana saat sen mikä on sinun parhaaksesi.

“Koin rummutuksen resonoivan sielussani taajuudella johon ei sanoilla ole kosketusta. Mikaela paransi minua. Ja tunsin miten hän antoi minulle energiahoitoa ja kihelmöin käsistä ja jalkapohjista. Kelluin universumissa molekyyleinä Mikaelan kanssa. Sessio oli maailman paras. Olen ikuisesti kiitollinen Mikaelalle tästä lahjasta jonka sain. ❤️🙏”

Tantrinen hieronta

Tantrisessa hieronnassa laskeudun kehosi ja energiasi ääreen. Käyn kehosi läpi kokonaan öljyn kanssa läsnäolevalla kosketuksella, jonka voimakkuus ja nopeus vaihtelee. Ohjaan samalla energiaa niin että se virtaa tarvittaviin paikkoihin, puhdistaen energiablokkeja ja siten parantamalla tai edesauttamalla paranemista.

Kuuntelen tarkkaan miten kehosi reagoi ja sopeutan kosketuksen laadun ja hoidon etenemisen siihen. Myös genitaalialue on mahdollista hoitaa jos se palvelee hoidon tarkoitusta ja tuntuu oikealta minun ja sinun mielestä.

Hoito on aina turvallinen, puhdistava, läsnäoleva, eheyttävä ja/tai energioita liikuttava ja joskus myös extaattisiin tiloihin vievä, syvästi parantava ja elämää muuttava kokemus.

“Hieronta oli ihana ja todella rentouttava. Mulla oli koko ajan turvallinen ja hyvä olo. Sain hieronnasta apua juuri oikeaan kipukohtaan kehossani. Hieronnan syvempi merkitys avautui mulle kuitenkin vasta reilu viikko hieronnan jälkeen. Koin “läpimurron”, kokemuksen ja ymmärryksen seksuaalisuuteeni liittyen, jota on vaikea sanoin kuvailla. Sydämeni täyttyi kiitollisuudesta! <3″

Tantrinen elämäntaidon yksilövalmennus

Valmennuksessa ohjaan kysymysten ja kehollisten harjoitteiden kanssa sinut itsesi äärelle katsomaan niitä asioita, jotka kulloinkin tuntuvat olennaisilta.

Voit halutessasi pureutua tiettyyn teemaan, haasteeseen tai asiaan, johon haluat selkeyttä tai muutosta… Tai tulla valmennukseen ilman mitään “älyllistä” syytä esim. kokemaan syvempää läsnäoloa, yhteyttä ja kehollisuutta. Oli syy tulemiseen mikä vaan, valmennuksessa tulet nähdyksi ja kuulluksi.

Valmennussessiot rakentuvat intuitiivisesti ja orgaanisesti sinun tarpeidesi ja tilanteen mukaan. Ohjaan lempeän jämäkästi samalla turvallista tilaa pitäen. Tässä tilassa sinun on mahdollista kohdata itsesi kokonaan ja tulla hyväksytyksi, ihan kaikkinesi.

“Sain olla oma itseni ja minua ei velvoitettu toimimaan tietyllä tavalla. Tämä oli hyvä asia. Tunsin, että tulin kuulluksi kaikilla tasoilla ja minun oli helppo puhua ja avautua minulle tärkeistä asioista. Suuri kiitos Mikaelalle ohjauksesta, rauhallisuudesta, ymmärryksestä ja turvallisuuden tunteen luomisesta. Hänellä on kyky antaa tilaan ja aikaan riittävästi prosessiin ja sen kehittymiseen ja loppuun saattamiseen.”

Nettisivu: https://mikaeladunder.fi
Sähköposti: mikaela@dunder.fi
Instagram: https://www.instagram.com/mikaeladunder/