Niina Nalli

Koen, että ensin on oltava yhteydessä itseensä, jotta voi elää täyttä elämää. Elämällä täydesti läsnäolosta käsin on myös yhteyden luominen toisiin helpompaa. Mitä olisimme ilman toisiamme, ilman yhteyttä elämään?

Olen sielu, lapsi, äiti, vaimo ja ystävä. Ennen kaikkea olen nainen.

Tantrisuus on minulle elämäntapa. Tapa elää kehosta ja sydämestä käsin. Antautua, sallia, eheytyä ja nauttia. Tottakai on myös tärkeää seikkailla ja leikkiä. Antaa elämän viedä ja olla läsnä sille mitä siinä hetkessä on. Ei liikaa menneessä eikä tulevassa – vaan läsnä sille mitä on. Shamanismi on myös osa elämäntapaani ja sovellan myös sitä työhöni.

Koen tärkeäksi omassa työssäni korostaa ihmisyyttä, sen kokemista ja elämistä täydesti. Täydesti eläminen tapahtuu ensin kehollisuuden ja tunteiden kautta. On ensin ymmärrettävä ja tiedostettava mitä minussa tapahtuu, kuka minä olen, mitä minusta on? Mitä rakenteita en enää tarvitse suojakseni ja mistä osista itsessäni tulen tietoisemmaksi? Sisäisen turvan löydyttyä omasta kehosta on henkisyyden ja eri transpersoonallisten tasojenkin tutkiminen turvallisempaa kun turva löytyy itsestä eikä sitä tarvitse hakea ulkopuolelta.

Intohimoni on työskentely erilaisten ryhmien kanssa. Intohimoani pääsen toteuttamaan SUN Tantrassa Kanssakulkijana tantra-illoissa, työpajoissa, retriiteillä ja SUN Vuodella.

Olen Tantric Life Coach ja De-armouring hoitaja. Toisena ansiotyönäni toimin kriisi- ja perhetyöntekijänä.

Opiskelen tällä hetkellä Grof Breathworkkia kansainvälisessä koulutuksessa. Valmistun toukokuussa 2025.

Palvelut:

  • Tantra-illat
  • Työpajat
  • Retriitit
  • Yksilö- ja parivalmennukset
  • De-armouringhoito
  • Nelikätinen tantrinen hoito
  • Regressiohoito

Minusta lisää https://niinanalli.com/ ja https://www.suntantra.com/