Silja Helinä

Tantra on minulle palaamista viattomuuteen, aitouteen ja luottamukseen - siihen tilaan, missä me olemme autenttisesti ennen ohjelmointeja, odotuksia ja arvotuksia. Tarjoan tantrisen elämäntaidon valmennusta ja tantrakursseja yksilöille ja pareille.

Olen tantrika, kätilö ja energian tuntija.

Haluan lisätä jokaisin ihmisen elämään nautintoa, rauhaa, rakkaudellisuutta, yhteyden tunnetta ja kepeyttä. Tantra tuo minulle kaikkea sitä, ja vähän lisääkin. Voin opettaa sitä myös sinulle. Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa.

Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista. Neotantrassa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin. Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi. Kohtaan sinut aina rakkaudellisesti, en ylhäältä päin arvottaen. Toimintani on eettistä ja läpinäkyvää, ja palvelun sisältö käydään läpi yhdessä ennen tekemistä. Parituokioissa ohjaan sinut ja kumppanisi tantristen harjoitusten kautta syvempään keskinäiseen yhteyteen.

Tarjoan yksilöille ja pareille tantrista coachausta, energiahoitoja ja ryhmäkursseja.

Lue lisää www.siljahelina.com

  • Tampere