Simo Annala

Minulle tantra on kiinnostava matka tiedostamisen, spontaaniuden ja intiimiyden äärelle, rehellisesti ja aidosti. Ohjaan kursseja ja teen hoitoja.

Minulle tantrinen polku on tarjonnut mahdollisuusksia purkaa vanhoja, totuttuja käytösmalleja, jotka eivät enää palvele. Olen löytänyt paljon vapautta ja rohkeutta elää juuri omannäköistä elämää.

Ohjaamissani tantraryhmissä teemme syvää henkilökohtaista työskentelyä: tarkastellaan omia tapoja olla ja toimia, jaetaan ja ollaan autenttisesti läsnä muiden ryhmäläisten kanssa.

Käytän ensisijaisesti kehollisia harjoituksia, joiden kautta jokainen osallistuja voi itse löytää omat oivalluksensa. Millä tavalla olla elossa spontaanisti ja tiedostaen, ja samalla oppia todellista läheisyyttä.

Sen lisäksi minua kiinnostaa tantrassa energioiden kanssa työskenteleminen ja niiden hyödyntäminen henkisen kasvun apuna ja tukena harjoituksissa, kohtaamisissa sekä rituaaleissa.

Tantriset hoidot

Tantrinen kehotyöskentely tai hieronta auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa, ja sillä on kokonaisvaltaisen rentouttava vaikutus. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin.

Usein hoito auttaa myös energian vapaampaan virtaan kehossa. Ennen hoitoa käymme yhdessä läpi mahdollisia haasteita joiden parissa työskennellään. Sovimme selkeästi sen, mitä hoidon aikana tehdään. Hoitokerta kestää yleensä 1,5-2 tuntia. Teen hoitoja Livonsaaressa (Naantali).

Wild Heart Transformation

Olen ohjannut Ananda Kalin ja Katri Peuralinnan kanssa Wild Heart Transformation -koulutusta nyt yhteensä neljän vuoden ajan. WHT on huikea tantrinen matka tuttujen ja turvallisten matkatovereiden kanssa. Kurssin aikana tutustut itseesi ja muihin uudella, spontaanilla ja intiimillä tavalla.

Valmistuin Tantric Life Coachiksi vuonna 2016. Opiskelin ensimmäisen koronavuoden ajan tanssia ja somatiikkaa Islossa Joensuussa, ja parhaillaan meneillään on transaktioanalyysin syventävä koulutus. Transaktioanalyysi eli TA on psykologian haara, jossa tutkitaan ihmisten välistä vuorovaikutusta, käyttäytymistä ja persoonallisuuden rakenteita. Näiden lisäksi olen opiskellut tantra-joogaa (kaula-perinne), erilaisia kehoterapioita ja energiahoitoja, tanssia, ja paljon muuta 🙂

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen simo@wildheartacademy.net

  • Naantali