Wild Heart Retreat – Retriittii sinkuille ja pariskunnille 24.-28.9.2024

Wild Heart Retreat – Retriittii sinkuille ja pariskunnille 24.-28.9.2024

by
184 184 people viewed this event.

Wild Heart Retreat – Retriitti sinkuille ja pariskunnille 24.-28.9.2024 Portugalissa

Rentoudu, päästä irti ja antaudu sydämellesi Wild Heart-tantraretriitillä 24.-28.9.2024 upeassa kurssikeskuksessa Etelä-Portugalissa (kts. kuvaus tapahtumapaikasta). Retriitillä virittäydytään sydämenyhteyteen ja sukelletaan syvälle itsetutkiskeluun tantristen harjoitusten avulla.

Retriitti sopii sekä pareille että sinkuille, kokemattomille ja kokeneille osallistujille, koska tantrisilla harjoituksilla on erilaisia syvyyksiä riippuen kokijan omasta tilasta ja tarpeesta. Ohjaajana toimii Wild Heart Academyn perustaja ja pitkän linjan tantraohjaaja Shanti Limnell (kts. kuvaus alempaa).

Lempeä ohjaus tapahtuu ryhmän ja osallistujien energiaa kuunnellen ja sopivasti haastaen. Tantristen harjoitusten ja piirityöskentelyn lisäksi käytätetään TRE (tension & trauma release)-harjoituksia, meditaatiota ja perhekonstellaatiotyöskentelyä.

Lähde mukaan ja avaa sydämesi! Ilmoittautumiset ja lisätiedot osoitteesta: shantilimnell@gmail.com

 

Minne sydämesi ohjaa sinua?

Sydämen kautta sinun on helppo seurata elämän virtaa ja olla tietoisesti spontaani. Sydänyhteyden kautta olet yhteydessä kaikkeen siihen, mikä on.

Sydänyhteys odottaa sinua, mutta miten päästä tähän tilaan?

Ei ole yhtä tietä, vaan kaikki tiet, joita kuljet autenttisesti kohdataksesi oman tuskasi, ilosi, surusi, ilosi, epätoivosi, yksinäisyytesi, synkimmät varjosi, kirkkaimman valosi, halusi, hurmioitumisesi ja kaiken, joka ravistelee sisäistä rauhaasi.

Ainoa tapa päästä tähän tilaan on antautua täysin sille, mitä elämä tuo sinulle; lakata pidättelemästä ja olemasta varovainen, tekemästä kompromisseja ja piiloutua itseltäsi ja muilta.

Luota, rentoudu, päästä irti kontrollista ja antaudu tälle herättelevälle energialle.

Pudota tavoite ja puskeminen. Pysy yhteydessä, leikkisänä ja vilpittömänä.

Sydän on villi ja spontaani. Opi kuuntelemaan sen ääntä tuomitsematta, ilman mielesi ja egosi selityksiä.

 

Mitä on tantra?

 Tantra on polku, joka avaa ovet koko ihmisluonnon rikkaudelle ja hyväksyy sen ehdoitta.

Tantra on polku, joka kutoo kaikki elämäsi osat yhteen samaksi laajenevaksi ykseydeksi ja syleilee todellista luontoasi.

Tantra on polku, joka pudottaa tavoitteen, oikean ja väärän sekä taistelun elämän virtausta vastaan.

Tantra on läsnäoleva luottamuksen ja irti päästämisen tie.

Tantra on kapinallinen, spontaani ja villi!

 

Fasilitaattori Shanti Limnell

Olen ollut nuoresta asti etsijä ja oman tien kulkija. Luontosuhde, johon olen saanut kasvaa elämäni alusta saakka, on tehnyt minusta herkän ja intuitiivisen. Luontainen tapani toimia parantajana, opettajana ja kouluttajana on myös hyvin intuitiivinen ja johdatuksesta syntyvä, mikä on palvellut hyvin tantrakursseja vetäessä.

Olen pitänyt tantrakursseja vuodesta 2003 lähtien Suomessa ja maailmalla ja kouluttanut uusia ohjaajia Tantric Life Coach-koulutuksessani vuodesta 2012 lähtien.

Tantric Life Coach-koulutus on yhä toimintani keskipiste, mutta kurssikeskuksemme kasvaessa Portugalissa haluan nyt kutsua tänne myös muita tantrasta ja sydämen polusta kiinnostuneita matkaajia!

 

Tapahtumapaikka

Tilamme Portugalissa, Quinta da Coruja, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden irtiottoon, jossa yhdistyvät tantriset harjoitteet, luontoyhteys, rentoutuminen ja meditaatiot luonnon helmassa.

Tila sijaitsee Etelä-Portugalissa noin 50 km Farosta pohjoiseen vuoristossa. Tilaa hoidetaan luomu- ja permakulttuuri periaattein. Onnelliset vuohemme tuottavat maitoa, jota jalostamme mm. herkullisiksi juustoiksi. Puutarhamme tuottaa vuodenajasta riippuen myös herkkuja vieraidemme ravinnoksi. Intohimomme täällä on istuttaa paljon puita ja tukea luontoäitiä uudistumis- ja vahvistumisprosessissa.

 

Kysy lisätietoa ja hintoja osoitteesta: shantilimnell@gmail.com

 

Tapahtuman kansikuva: Johanna Kaisjoki, FB: @johanna.kaisjoki IG: @johannakaisjoki

To register for this event email your details to info.wildheartacademy@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

24.09.2024 @ 09:00 to
28.09.2024 @ 17:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends