Meistä

Tantric Life Coach -koulutuksen käyneet tantraohjaajat tarjoavat palveluksiaan eri puolilla Suomea. Tältä sivulta löydät heidän esittelynsä ja yhteystietonsa.

Tantrinen kehotyöskentely on laaja käsite, eikä sille ole yksinkertaista kuvausta tai määritelmää. Hoitojen ytimessä on turvallinen ja hyväksyvä läsnäolo, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan sisältä kumpuava eheytyminen. Jotkut hoitajat tekevät de-armoring -hoitoja, toiset koko kehon hierontaa ja jotkut työskentelevät enemmän energeettisellä tasolla. Hoidot kestävät yleensä tunnista kahteen. 

Osa on lisäksi keskittynyt tantrakurssien ja -iltojen vetämiseen ja osa Tantric Life Coach -valmennuksiin. 

Klikkaa kuvaa avataksesi lisätietoja (avautuu uudessa välilehdessä).

Abhaya
Järvenpää

Olen Abhaya, kohtaamisen ammattilainen ja tunteiden tutkija. Minulle luontaisin tapa toteutua, on tarkkailla elämää tunteiden, myötätunnon ja mystiikan kautta.

Ananda Kali
Tampere / Helsinki
Olen Ananda Kali. Villi ja vapaa kyseenalaistaja, herkuttelija ja ihmettelijä. Olen löytänyt tantrasta keinot, joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten.
Annica & Ossi
Helsinki

Sun&Moon kurssimme ovat avoimia kaikille joita kiinnostaa tietoinen läsnäolo, henkinen kehitys, rakkaus ja pyhä seksuaalienergia matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää.

Armas Alvari
Helsinki
Kaiken suhteen valitsen, tartunko siihen vai en, miten reagoin, mihin kiinnitän huomioni. Valinnasta seuraa jotain, se vie johonkin suuntaan. Myös sinulle tantra voi olla matka hyväksyntään, kasvuun, yhteyden lisääntymiseen. Mitä sinä kaipaat elämääsi?
Eva
Turku / Helsinki / Kuopio

Tantra tarkoittaa minulle vapautta. Vapaana olemista sellaisena kuin olen, mitä tunnen. Valon/varjoin, ilon/surun - kaikkien tunteiden hyväksymistä ja todistamista, ilman tuomitsemista. Tantra on henkinen tie, jossa kehoamme ja seksuaalista energiaa pidetään tärkeänä ja pyhänä.

EmailFacebookNettisivu
Fanny
Porvoo / Helsinki
Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.
Heidi Jämsén
Jyväskylä

”Tantrism is a way of total love, which leads to the freedom to be.”  Tähän lauseeseen on kiteytetty hyvin tantran ydin. Tantra on tie rakkauteen ja yhteyteen kehollisuuden kautta. Oman itsen kaikkien osien hyväksymisen kautta autenttisuuteen ja vapauteen. Vapauteen elää juuri oman näköistä elämää itseään rakastaen!

Janne P
Tampere
Tantra on ulkoisista ohjelmoinneista vapautumista siksi, joka jo olet sisimmässäsi. Rajoittavatko jotkin kokemukset ja uskomukset onnellisuuttasi, ja sallitko itsellesi rakkauden, menestyksen tai virheet? Näiden ja muiden kysymysten äärellä, olen tukenasi koko sielullani.
InstagramFacebookEmail
Katri Peuralinna
Lahti

Tantra merkitsee minulle sisäistä vapautta. Sitä että koen olevani vapaa kokemaan ja tekemään juuri sitä, mitä eniten haluan.

Kristiina Puukko
Helsinki
Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.
Maitri
Jyväskylä

Tantra on minulle syvällinen elämäntapa, läsnäoloa ja tietoisuutta myös arjen keskellä, iloa ja elämästä nauttimista, vapautta olla oma aito itsensä ja antaen sille hyväksyntänsä lempeästi.

InstagramWebsiteEmail
Maria P.
Tampere
Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.
Marika ja Timo
Helsinki
Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.
Marjo Karjalainen
Helsinki
Tantra ravitsee läsnäolon voimalla, yhteydellä ja hyväksymisellä. Se myös ravisuttaa, riisuu naamioista ja kutsuu aitouden äärelle. 
WebsiteEmailInstagram
Mikaela Dunder
Helsinki

Olen Mikaela. Parantaja, kehon, elämän ja energian kokija, totuudenpuhuja, tantrisen elämäntaidon valmentaja, voimakas villinainen ja hyperherkkä energiaolento. Teen erilaisia hoitoja ja järjestän tantratyöpajoja, rumpumatkoja ja muita eheyttäviä tapahtumia.

NettisivuSähköpostiInstagram
Niina Nalli
Jyväskylä

Koen, että ensin on oltava yhteydessä itseensä, jotta voi elää täyttä elämää. Elämällä täydesti läsnäolosta käsin on myös yhteyden luominen toisiin helpompaa. Mitä olisimme ilman toisiamme, ilman yhteyttä elämään?

NettisivutSähköposti
Päivi ja Ulf
Kristiinankaupunki
Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme.
Päivi Pollari
Kouvola
Tervetuloa energiahoitoon ja -hierontaan Kouvolassa! Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. Rentouttavaa. Sinun hetkesi vain olla.
Roshani
Jyväskylä

Olen Roshani. Intohimoinen ja utelias elämän, ihmisyyden ja kaikkeuden tutkija ja kokija.

FacebookEmail
Silja Helinä
Tampere

Tantra on minulle palaamista viattomuuteen, aitouteen ja luottamukseen - siihen tilaan, missä me olemme autenttisesti ennen ohjelmointeja, odotuksia ja arvotuksia. Tarjoan tantrisen elämäntaidon valmennusta ja tantrakursseja yksilöille ja pareille.

Simo Annala
Naantali

Minulle tantra on kiinnostava matka tiedostamisen, spontaaniuden ja intiimiyden äärelle, rehellisesti ja aidosti. Ohjaan kursseja ja teen hoitoja.

WHT-21
Simon Yearwood
Portugal
I offer tantric coaching sessions that are practical and solution focused. I specialise in working with people with addictions including sex and love and relationship issues. I would love to hear from you.
Teresa de Heij
Kuusankoski
Haluan auttaa ja tukea naisia löytämään oma pyhä elämänvoima, tasapaino ja rohkeus olla omanlainen itseään kunnioittava ja rakastava nainen, joka uskaltaa nauttia kaikesta elämässä ja omasta luovasta voimastaan.
Virpi Makkonen
Jyväskylä

Kun rohkenee katsoa ja kokea syvemmin niin löytää yhteyden sisimpään ja vapauden olla oma itsensä. Elää sydämen ohjauksessa.

FacebookNettisivu
Zaida
Tampere
Minulle tantra on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Yhteyttä toiseen samankaltaiseen, yhteyttä kaikkeen ympärillä.