Meistä

Tantric Life Coach -koulutuksen käyneet tantraohjaajat tarjoavat palveluksiaan eri puolilla Suomea. Tältä sivulta löydät heidän esittelynsä ja yhteystietonsa.

Tantrinen kehotyöskentely on laaja käsite, eikä sille ole yksinkertaista kuvausta tai määritelmää. Hoitojen ytimessä on turvallinen ja hyväksyvä läsnäolo, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan sisältä kumpuava eheytyminen. Jotkut hoitajat tekevät de-armoring -hoitoja, toiset koko kehon hierontaa ja jotkut työskentelevät enemmän energeettisellä tasolla. Hoidot kestävät yleensä tunnista kahteen. 

Osa on lisäksi keskittynyt tantrakurssien ja -iltojen vetämiseen ja osa Tantric Life Coach -valmennuksiin. 

Klikkaa kuvaa avataksesi lisätietoja (avautuu uudessa välilehdessä).

Ananda Kali
Tampere / Helsinki
Olen Ananda Kali. Villi ja vapaa kyseenalaistaja, herkuttelija ja ihmettelijä. Olen löytänyt tantrasta keinot, joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten.
Armas Alvari
Helsinki
Kaiken suhteen valitsen, tartunko siihen vai en, miten reagoin, mihin kiinnitän huomioni. Valinnasta seuraa jotain, se vie johonkin suuntaan. Myös sinulle tantra voi olla matka hyväksyntään, kasvuun, yhteyden lisääntymiseen. Mitä sinä kaipaat elämääsi?
Aurora Ahonala
Tammisaari
Minua kiinnostaa sekä keho- että energiatyöskentely. Ajattelen, että olemme yksi kokonaisuus ja että on tärkeää yhdistää fyysinen hyvinvointi myös henkiseen hyvinvointiin, ja löytää tasapaino niiden välillä.
Fanny
Porvoo
Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.
Katri Peuralinna
Lahti

Tantra merkitsee minulle sisäistä vapautta. Sitä että koen olevani vapaa kokemaan ja tekemään juuri sitä, mitä eniten haluan.

Kristiina Puukko
Helsinki
Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.
Maria P.
Tampere
Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.
Marika ja Timo
Helsinki
Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.
Päivi ja Ulf
Vaasa
Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme.
Päivi Pollari
Kouvola
Tervetuloa energiahoitoon ja -hierontaan Kouvolassa! Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. Rentouttavaa. Sinun hetkesi vain olla.
Roshani
Jyväskylä

Olen Roshani. Intohimoinen ja utelias elämän, ihmisyyden ja kaikkeuden tutkija ja kokija.

FacebookEmail
Saija Lentonen
Helsinki
Tie henkeen kulkee vahvan keho-yhteyden kautta. Apunasi tässä - Tantran ja Joogan keinoin.
FacebookNettisivu
Simo Annala
Naantali

Ohjaan WHT-kurssia, joka on kiinnostava matka tiedostamisen, spontaaniuden ja intiimiyden äärelle, yhdessä tiiviin ja turvallisen ryhmän kanssa. Teen hoitoja Livonsaaressa, Naantalissa.

WHT-21
Simon Yearwood
Portugal
I offer tantric coaching sessions that are practical and solution focused. I specialise in working with people with addictions including sex and love and relationship issues. I would love to hear from you.
Teresa de Heij
Kuusankoski
Haluan auttaa ja tukea naisia löytämään oma pyhä elämänvoima, tasapaino ja rohkeus olla omanlainen itseään kunnioittava ja rakastava nainen, joka uskaltaa nauttia kaikesta elämässä ja omasta luovasta voimastaan.
Tiina Herttuainen
Helsinki
Tantra tarjoaa kiehtovan tien takaisin autenttiseen itseemme sanomalla kyllä kaikelle sille, mitä meissä ihmisinä on. Itsessä olemme turvassa kehossamme, avoimia elämälle ja läsnä toiselle ihmiselle.
Zaida
Tampere
Minulle tantra on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Yhteyttä toiseen samankaltaiseen, yhteyttä kaikkeen ympärillä.