Meistä

Tantric Life Coach -koulutuksen käyneet tantraohjaajat tarjoavat palveluksiaan eri puolilla Suomea. Tältä sivulta löydät heidän esittelynsä ja yhteystietonsa

Tantrinen kehotyöskentely on laaja käsite, eikä sille ole yksinkertaista kuvausta tai määritelmää. Hoitojen ytimessä on turvallinen ja hyväksyvä läsnäolo, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan sisältä kumpuava eheytyminen. Jotkut hoitajat tekevät de-armoring -hoitoja, toiset koko kehon hierontaa ja jotkut työskentelevät enemmän energeettisellä tasolla. Hoidot kestävät yleensä tunnista kahteen.

Osa on lisäksi keskittynyt tantrakurssien ja -iltojen vetämiseen ja osa Tantric Life Coach -valmennuksiin.

Klikkaa kuvaa tai otsikkoa avataksesi lisätietoja.

Abhaya

Olen Abhaya, kohtaamisen ammattilainen, utelias kehon tutkimusmatkailija ja tunteilija. Mielekäs elämä mulle on sitä, että tunnistan ja tunnustan, mikä saa mut syttymään ja ruokin sitä liekkiä.

 • Järvenpää
Aliisa

Olen intohimoinen elämän ihmettelijä. Kaipaukseni ymmärtää itseäni, ihmisyyttä sekä olla kanssakulkijoiden tukena on kuljettanut minut ensin sosiaalityöntekijäksi ja lopulta sukeltamaan erilaisten syvien menetelmien

 • Turku
Annica & Ossi

Sun & Moon kurssimme ovat avoimia kaikille joita kiinnostaa tietoinen läsnäolo, henkinen kehitys, rakkaus ja pyhä seksuaalienergia matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää.

 • Helsinki
Armas Alvari

Kaiken suhteen valitsen, tartunko siihen vai en, miten reagoin, mihin kiinnitän huomioni. Valinnasta seuraa jotain, se vie johonkin suuntaan. Myös sinulle tantra voi olla matka hyväksyntään, kasvuun, yhteyden

 • Helsinki
Eva

Tantra tarkoittaa minulle vapautta. Vapaana olemista sellaisena kuin olen, mitä tunnen. Valon/varjoin, ilon/surun - kaikkien tunteiden hyväksymistä ja todistamista, ilman tuomitsemista. Tantra on henkinen tie, jossa

 • Turku / Helsinki / Kuopio
Fanny

Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

 • Porvoo / Helsinki
Heidi Jämsén

”Tantrism is a way of total love, which leads to the freedom to be.” Tähän lauseeseen on kiteytetty hyvin tantran ydin. Tantra on tie rakkauteen ja yhteyteen kehollisuuden kautta. Oman itsen kaikkien osien hyväksymisen

 • Jyväskylä
Janne P

Tantra on ulkoisista ohjelmoinneista vapautumista siksi, joka jo olet sisimmässäsi. Rajoittavatko jotkin kokemukset ja uskomukset onnellisuuttasi, ja sallitko itsellesi rakkauden, menestyksen tai virheet? Näiden ja

 • Tampere
Katri Peuralinna

Tantra merkitsee minulle sisäistä vapautta. Sitä että koen olevani vapaa kokemaan ja tekemään juuri sitä, mitä eniten haluan.

 • Lahti
Kristiina Puukko

Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.

 • Helsinki
Maitri

Tantra on minulle syvällinen elämäntapa, läsnäoloa ja tietoisuutta myös arjen keskellä, iloa ja elämästä nauttimista, vapautta olla oma aito itsensä ja antaen sille hyväksyntänsä lempeästi.

 • Jyväskylä
Maria P.

Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.

 • Tampere
Marika ja Timo

Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.

 • Helsinki
Marjo Karjalainen

Tantra ravitsee läsnäolon voimalla, yhteydellä ja hyväksymisellä. Se myös ravisuttaa, riisuu naamioista ja kutsuu aitouden äärelle.

 • Helsinki
Mikaela Dunder

Olen Mikaela. Parantaja, kehon, elämän ja energian kokija, totuudenpuhuja, tantrisen elämäntaidon valmentaja, voimakas villinainen ja hyperherkkä energiaolento. Teen erilaisia hoitoja ja järjestän tantratyöpajoja,

Niina Nalli

Koen, että ensin on oltava yhteydessä itseensä, jotta voi elää täyttä elämää. Elämällä täydesti läsnäolosta käsin on myös yhteyden luominen toisiin helpompaa. Mitä olisimme ilman toisiamme, ilman yhteyttä elämään?

Päivi ja Ulf

Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme.

 • Kristiinankaupunki
Päivi Pollari

Tervetuloa energiahoitoon ja -hierontaan Kouvolassa! Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. Rentouttavaa. Sinun hetkesi vain olla.

 • Kouvola
Roshani

Olen Roshani. Intohimoinen ja utelias elämän, ihmisyyden ja kaikkeuden tutkija ja kokija.

 • Jyväskylä
Silja Helinä

Tantra on minulle palaamista viattomuuteen, aitouteen ja luottamukseen - siihen tilaan, missä me olemme autenttisesti ennen ohjelmointeja, odotuksia ja arvotuksia. Tarjoan tantrisen elämäntaidon valmennusta ja

 • Tampere
Simo Annala

Minulle tantra on kiinnostava matka tiedostamisen, spontaaniuden ja intiimiyden äärelle, rehellisesti ja aidosti. Ohjaan kursseja ja teen hoitoja.

 • Naantali
Simon Yearwood

I offer coaching sessions that are practical and solution focused. I specialise in working with people with addictions including sex and love and relationship issues. I would love to hear from you.

 • Portugal
Virpi Makkonen

Kun rohkenee katsoa ja kokea syvemmin niin löytää yhteyden sisimpään ja vapauden olla oma itsensä. Elää sydämen ohjauksessa.

Zaida

Minulle tantra on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Yhteyttä toiseen samankaltaiseen, yhteyttä kaikkeen ympärillä.

 • Tampere