Päivi Pollari

Tervetuloa energiahoitoon ja -hierontaan Kouvolassa! Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. Rentouttavaa. Sinun hetkesi vain olla.

Enegiahoidossa kosketuksen avulla energiakenttä tasapainottuu, tietoisuus lisääntyy ja kehon lukot alkavat avautua. Asiakkaalla on rennot, väljät vaatteet päällä.

Rauhoittava ja samalla virkistävä energiahieronta avaa kehon lukkoja ja tukoksia. Energiakenttä tasapainottuu. Hieronta on herkkää, vahvaa, hidasta ja pehmeää kuuntelevaa kosketusta.

Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. Rentouttavaa. Sinun hetkesi vain olla.

Suosittelen hierontaa tai energiahoitoa itsensä hemmotteluun, rentoutumiseen, uupumuksen ja ahdistuksen hoitamiseen, uniongelmiin, päämäärättömyyteen, alakuloisuuteen, stressiin kehon ja mielen käydessä ylikierroksilla.

Asiakkaani ovat kertoneet mielen rauhoittumisesta ja selkeytymisestä, tunne-elämän tasaantumisesta, unen parantumisesta ja kipujen lievittymisestä tai niiden jopa kokonaan poistumisesta. He ovat kokeneet hoidon jälkeen syvää rauhallisuutta ja iloa.

Voimme yhdessä miettiä, kumpi hoito sinulle sopisi. Hoidot iltaisin ja viikonloppuisin.

Hinnat

70 € / 60 min
90 € / 90 min

Hoitopaikkani on Katajaharjussa, Kouvolassa.

Ota yhteyttä 050-3204734 / paivi.e.pollari@gmail.com

Minusta

Löysin elämänvoimaa välittävät käteni 1990-luvulla, kun aloin tutkin, miksi olen ahdistunut. Silloin tutustuin myös tantran elämänviisauteen, jonka avulla olen rauhoittanut ennen niin aktiivista mieltäni, purkanut suojamuurejani ja eheyttänyt ja vahvistanut energiaani. Mitä enemmän olen löytänyt rauhaa ja voimaa itsessäni sitä enemmän olen voinut olla elämänvoiman välittäjänä asiakkailleni energiahieronnassa ja -hoidossa.

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani yhteiskuntatieteilijä, sosiologi. Koko työikäni olen työskennellyt sosiaalityöntekijänä auttaen ihmisiä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kohtaaminen, katse, hymy, intuitio ja koulutusten tuoma anti. Olen perheterapeutti (2010-2013), perheasioiden sovittelija (2018) ja tantraohjaaja (2014-2016). Kaksivuotinen tunnekeskeisen pariterapian koulutus (2018-2019) on ohjannut minut työskentelemään pariskuntien kanssa. Perhe- ja parisuhdeterapiaa ja sovittelua teen päivätyössäni perheneuvolassa. Energiahoitoa ja klassista hierontaa olen opiskellut 90-luvulla täydentäen sitä tantran viisaudella. Kaikki tämä sulassa sovussa keskenään.

  • Kouvola