Kristiina Puukko

Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.

Se voi olla yhteyttä itseen, toisiin ja kaikkeuteen. Se voi olla ykseyttä ja rakkautta. Olemista. Tai se voi olla jotain ihan muuta. Mitä se voisi olla sinulle?

Olen opiskellut tantriseksi elämäntaidon valmentajaksi Shanti Limnellin oppilaana. Koulutus koostuu tantran ohjaamisesta, valmentamisesta ja kehotyöskentelystä. Olen koulutukseltani myös seksuaalineuvoja ja yhteisöpedagogi ja minulla pitkä kokemus ryhmien ohjaamisesta ja ihmistyöstä. Kehollisuus on aina ollut luonnollinen osa elämääni. Minulla on erityistä osaamista seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta.

Kumppanini Armas Alvari on myös Tantric Life Coach. Tantrisuudesta olemme saaneet voimaa katsoa rakkauteen, valita rakkauden, haastekohdissakin. Tantra on auttanut meitä kohtaamaan itsemme ja toisemme, todemmin ja syvemmin.

Teen valmennusta, de-armouring -hoitoja, tantrista hierontaa ja tantrista body to body -hierontaa sekä ohjaan tantrakursseja ja tapahtumia. Minua voi kysyä myös yksityiskeikoille, on kyseessä sitten synttärit, polttarit tai hääjuhla. Yrityksille tarjoan naurujoogaa ja muita työhyvinvointia edistäviä palveluita. Alla lisätietoja.

Tantrinen valmennus, coaching
Esitän kysymyksiä, joiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään vastaukset sisältäsi. Silloin kun näet vain osan maisemasta, voin auttaa sinua näkemään enemmän. Valmennus voi tukea sinua elämäsi solmukohdissa. Teemasi voi liittyä esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, elämäniloon tai muutokseen. Tai johonkin ihan muuhun. Valmennus kutsuu kehoon, läsnäoloon ja hyväksyntään. Voit tulla valmennukseen myös yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa.

Seksuaalineuvonta
Kaipaatko tukea seksuaalisuuteen liittyvissä pohdinnoissa Seksuaalineuvonnassa käsitellään seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Voit hakeutua neuvontaan yksin, kumppanin/kumppaneiden tai perheenjäsenen kanssa. Neuvonta on keskusteluapua, eikä se sisällä fyysistä koskettamista.

Tantrinen kohtaaminen kahdelle -yksityisohjaus 3h ja Tantrinen kohtaaminen kahdelle 24h cityretriitti
Haluatteko oppia tuntemaan itsenne ja toisenne paremmin? Haluatteko syventää suhdettanne? Haluatteko nauttia enemmän? Kohtaaminen kahdelle rakennetaan toiveitanne kuunnellen. Saatte välineitä luoda uudenlaista yhteyttä toisiinne ja voitte käyttää niitä myöhemmin arjessanne. Paras lahja ikinä! Tämä sopii teille riippumatta siitä, missä menette juuri nyt: olette vasta tavanneet, elätte ruuhkavuosia tai suhteenne parasta aikaa, olette muutoskohdassa tai jotain ihan muuta. Voitte valita kohtaamisen kestoksi joko 3h tai 24h.

De-armouring -hoito
De-armouring on kehopanssareiden purkua. Kun ihmiselle tapahtuu jokin ylitsevuotava kokemus, se jättää jäljen kehoon. Kuten aivorunkomme, myös kehomme varastoi kokemamme henkiset kolhut. Esimerkiksi tukahdetut tunteet tai traumaattiset kokemukset jähmettävät kehon sidekudosta, faskiaa. Nämä panssarit voivat tuntua kehossa erilaisina kipupisteinä, kovettumina, kutinana tai tunnottomuutena. De-armoring -hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla on tarkoitus purkaa näitä kehon panssareita, jotta ihminen voi vapautua, elää täydesti ja energia saa taas virrata vapaasti. Hoito lisää kudosten aineenvaihduntaa ja rauhoittaa hermostoa.

Tantrinen hieronta ja tantrinen body to body -hieronta
Tantrinen hieronta on kosketushoito, jonka tarkoitus on hyvinvoinnin, kehollisuuden ja itsetuntemuksen lisääminen. Se voi myös olla hyvä työkalu oman seksuaalisuuden ja nautinnon tutkimisessa. Tantrinen hieronta voi olla myös hyvin ”de-armoroivaa” eli purkaa kehoon elämän varrella syntyneitä panssareita ja suojamuureja. Tantrinen hieronta ei sisällä syvempää lihaskudoskäsittelyä kuten de-armouring -hoito.

Hoito voi sisältää monenlaista kosketusta: se voi olla esimerkiksi hierontaa, silittelyä, sivelyä tai painelua. Kosketus voi olla hyvin hidasta ja kevyttä tai nopeaa ja voimakasta. Läsnäolo ja intuitiivinen kosketus ovat hoidossa keskeisiä. Hieronnassa käytetään joko käsiä tai koko kehoa sopimuksen mukaan. Asiakkaan rajoja kuunnellaan ja kunnioitetaan hoidon jokaisessa vaiheessa.

Tantrisen hieronnan yksityisopetus
Haluatko oppia tuottamaan lisää nautintoa kosketuksen ja hieronnan avulla? Haluatko oppia läsnäolevan kosketuksen antamista, kehon kuuntelua ja palvelemista. Haluatko mahdollistaa ekstaattisia nautinnollisia kokemuksia ja leikkiä seksuaalienergialla?

Tantrisen hieronnan yksityisopetuksessa saat perustietoa ja ideoita turvan luomisesta, seksuaalienergian herättämisestä ja nautinnon laajentamisesta koko kehon kokemukseksi.

Tantrisen hieronnan opastuksessa voidaan tutustua koko kehon hierontaan vain joihinkin kehon osiin toiveidesi mukaan.

Voit tulla opastukseen yksin tai oman harjoitteluparin kanssa. Jos tulet yksin harjoittelet hierontaa tantraohjaajan kanssa. Kaikki kehot ja genitaalit ovat tervetulleita.

Tantrakurssit, tapahtumat ja työpajat
Yhdessä puolisoni Armas Alvarin kanssa luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen. Lisää tietoa järjestämistämme tantrisista tapahtumista, kursseista ja työpajoista ihmisten yhdistäjien sivulta: www.facebook.com/ihmistenyhdistajat

Yksityistilaisuudet
Minut voi tilata myös yksityiskeikolle, on kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, häät tai jokin muu erityinen hetki. Tantrisen työpajan teemoja voivat olla esimerkiksi: tutustuminen ja kohtaaminen, yhdessä oleminen, elinvoimaisuuden lisääminen, juhlistaminen, rituaalit, meditaatio, kosketus, omat tarpeet ja rajat, stressinpurku, hauskanpito tai rentoutuminen.

Yrityksille
Yrityksissä olen toiminut muun muassa toiminnallisten menetelmien asiantuntijana, kehittäjänä, kouluttajana, tapahtumatuottajana sekä ryhmien ohjaajana. Olen työskennellyt erityisesti työhyvinvointi- ja vuorovaikutusteemojen parissa. Myös ryhmäyttäminen, yhteishengen ja tiimin rakentaminen ovat minulle tuttuja aiheita.

Hyödynnän tietoisuustaitoja ohjatessani yksilöitä ja ryhmiä. Läsnäolo, hyväksyntä ja kasvu omaan potentiaaliin ovat minulle tärkeitä. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen, jakaminen ja aito kohtaaminen lisäävät yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

Naurujooga
Olen myös naurujoogaohjaaja. Naurujooga sopii kaikille, eikä sitä tehdäkseen tarvita mitään erityistaitoja. Naurulla on monia tutkittuja terveysvaikutuksia. Yhdessä nauraminen hitsaa yhteen ja kohottaa mielialaa. Naurujoogassa ei ole pakko nauraa, vaikka nauru tarttuukin helposti. Naurujooga sopii moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi juhliin, seminaareihin, koulutuksiin ja Tyky-päiviin. Hyvinvointia lisäävä nauruhetki voidaan toteuttaa myös on-line.

Ota yhteyttä:
Kristiina Puukko
Tantric Life Coach, de-armouring -hoitaja
seksuaalineuvoja, yhteisöpedagogi

kristiina.puukko@gmail.com

Tila Olla / Hoiva Shanti
Runeberginkatu 43, 4.krs
00100 Helsinki

Lisätietoja:
www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html
holvi.com/shop/kristiinapuukko

Lue palautteita:
www.kristiinapuukko.fi/palautetta.html

  • Helsinki