Marika ja Timo

Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.

Olemme tantrinen pariskunta Marika Madini ja Timo Devatman. Olemme suorittaneet sertifioidun Tantric Life Coach tutkinnon ja järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja sekä -kursseja Helsingissä. Iltamme ja kurssityöpajamme ovat avoimia kaikille kehotietoisuudesta ja tantrisuudesta kiinnostuneille. Tapahtumamme antavat oivallisen mahdollisuuden kohdata toisia ihmisiä aidosti ihmisinä. Järjestämme myös tantrisia tapahtumia polttariporukoille ja työyhteisöjen jäsenille.

Tantra on antanut meille läsnäoloa hetkessä, avoimuutta, myötätuntoa, läheisyyttä, hyväksymistä, heittäytymistä, omien rajojen asettamista, kunnioitusta ja sallimista itseään kohtaan, luottamusta, rakkaudellisuutta ja uskallusta elää. Toisin sanoen ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Tätä ”arjen tantra” merkitsee meille molemmille yksilönä, kumppaneina ja yhteisen tantrisen polun kulkijoina.

Kutsumme kaikki seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta mukaan tapahtumiimme, joissa tutustutaan tantraan helppotajuisten käytännön läsnäolo- ja kohtaamisharjoitteiden avulla ilman mystiikkaa ja teoriaa. Olipa elämäntilanteesi mikä hyvänsä, tantriset harjoitukset voivat olla tärkeä ja hyvin luonnollinen tapa kokea läsnäoloa, läheisyyttä ja aistillisuutta erilaisten ihmisten kanssa. Tantra voi syventää ihmissuhteen laatua ja toisen huomioimista tuoden myös seksuaalisuuteen uusia hienoja vivahteita. Tapahtumissamme tutkimme omia rajoja ja läheisyyttä turvallisella ja lämpimällä tavalla.

“Nämä tantraillat ovat avanneet sydäntäni, rauhoittaneet mieltäni ja parantaneet sieluni haavoja. Ne ovat muuttaneet elämäni suuntaa ja tapaani suhtautua itseeni ja muihin. Maailma on täynnä lempeyttä ja läsnäoloa, josta en ole aiemmin tiennyt. Itsessäni on herkkyyttä ja hyväksyntää, josta en ole aiemmin tiennyt. Olen valtavan kiitollinen, että olen löytänyt tämän uuden tavan kohdata ja tulla kohdatuksi. ♥ Kiitos!”

Marika Madini Yliluoma: Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat olleet yli vuosikymmenen omaa elämäntietäni pohjustavia asioita ja tantrisuus on vahvistanut tätä suuntaa. Työskentelen myös mm. kiinalaisen lääketieteen terapeuttina ja fytoterapeuttina. Erilaiset hierontahoidot ovat osa antamiani kiinalaisen lääketieteen hoitoja. Tantrahieronta ja de-armorointi eivät kuulu valikoimiini. Tervetuloa tutustumaan Terveyshoitoihini: www.terveyshoidot.com

Timo Devatman Yliluoma: Olen kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu. Tantra on auttanut minua tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseäni kohtaan. Riittämättömyys elämässä on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Jokapäiväinen ”arjen tantra” on minulle elämäntapa, omista tarpeista lähtevää läsnäolevaa ihmisten ja itsensä kohtaamista. Elämän mottona pidän ajatusta: ”Be. Don’t try to become” Teen elämäntapavalmennusta – tantric life coaching, jonka lähtökohtana on omien voimavarojen löytäminen ja valmentajan rooli on tukea itseoivaltamisen prosessia.

“Timon kanssa oli täysin luontevaa puhua haastavista ja intiimeistäkin tilanteista. Tuli tunne, että olen tullut nähdyksi ja kuulluksi, ymmärretyksi. Siksi sain coachaus-tapaamisista todella paljon apua itselleni omaan elämääni.”

Tutustu ME&WE Flown tapahtumiin: www.meandwe.fi ja liity ryhmään Facebookissa.

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: meandweflow@gmail.com

Tervetuloa mukaan iloiseen tantriseen kohtaamiseen ja elämäsi voi saada toisen suunnan!

  • Helsinki