Marjo Karjalainen

Tantra ravitsee läsnäolon voimalla, yhteydellä ja hyväksymisellä. Se myös ravisuttaa, riisuu naamioista ja kutsuu aitouden äärelle.

Varsinainen matkani tantran maailmaan alkoi WHT 19 -kurssin kautta ja koin vahvaa kutsumusta jatkaa tantrisen elämäntaidon valmentajaksi. Minua on aina kiehtonut ihmisyyden moninaisuus, mahdollisuudet ja energeettiset ulottuvuudet. Tantrinen työskentely onkin ollut yksi isoimmista, positiivisista käännekohdista elämässäni; olen uskaltanut kohdata eri puolia itsessäni ja avautunut syvemmällä tasolla, tullut tietoisemmaksi omista rajoistani ja sallinut erilaisten tunteiden kokemisen, sellaisena kuin ne ovat. Myös yhteys kehooni on vahvistunut ja koen nauttivani elämästä kokonaisvaltaisemmin.

Matka jatkuu edelleen, mutta monin verroin tietoisempana ja aidompana. Muistan Shantin maininneen, että “tantra syleilee kaikkea” ja että se on “itsen tuomista tähän tilaan ja lihaan”. Nämä resonoivat itseäni hyvin paljon tantrasta puhuttaessa. Myös tietoisempi työskentely seksuaalienergian/elämänenergian parissa tuovat enemmän väriä elämään ja mahdollistavat mm. syvemmän yhteyden itseen sekä muiden kanssa.

Tarjoan yksilöhoitoja, kuten tantrista hierontaa, tantrista valmennusta ja energiahoitoja/energeettistä jäsenkorjausta (Body&Mind Energy Balancing Method). Palveluideni perustana ovat läsnäolo, sydänlähtöisyys ja luottamuksellisuus. Vastaanottoni sijaitsee Helsingissä, valmennukset ja energiahoidot onnistuvat tarvittaessa myös etänä. Järjestän aika ajoin myös ryhmätyöpajoja.

Olet lämpimästi tervetullut 🙏🏻

Voit tutustua tarkemmin minuun ja palveluihin verkkosivuillani: https://vedana.fi
Yhteydenotot: info@vedana.fi
FB: https://www.facebook.com/vedana.fi
IG: https://www.instagram.com/marjo_vedana/

  • Helsinki